עבור לתוכן

שילוש amd + כרטיס מסך + מארז

Featured Replies

פורסם

שלום!!

אין לי תקציב מוגזם.... משו בסביבות ה2000 [glow=red,2,300]בלי מע"מ.[/glow]

חשבתי על +athlon xp 2500

abit nf7-sl

שני סטיקים של 256 מ"ב ddr 400.

radeon 9200 128ddr VIVO

ולא סגור על מארז... רוצה משו יפה ולא יקר מדיי...

לקחתי את האס-אל ולא את האביט הרגיל כי אני רוצה לשמוע מוזיקה באיכות, הוא יהיה מחובר לאלטק איטיפי3 ולסנהייזר פיאקס200.

הויוו די חשוב לי... ככה שאם אתם ממליצים על כרטיס מסך אחר בתקציב שיכלול גם ויוו בבקשה..

כמו שציינתי אני צריך מארז לא יקר מדיי אבל שיהיה יפה.. אם התקציב מאפשר אז עם חלון ותאורה נאה..

תודה רבה.

פורסם

המחשב מיועד למשחקים?

במקום ה-SL אתה יכול לקחת את ה-Epox 8RDA+ אשר עולה פחות ומגיע עם כרטיס קול זהה (SOUNDSTORM).

פורסם
  • מחבר

זה אותו כרטיס בדוק? ואיך שאר הרכיבים?

פורסם

שוב, כרטיס הקול זהה.

אין סיבה לקחת 2 סטיקים של זכרונות. סטיק 1 של 512MB יעשה את העבודה באותם הביצועים. כרטיס המסך חלש ביות ואינו מיועד למשחקים.

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני לוקח את הלוח של אביט הוא תומך בדואל דידיאר ככה שעדיף שני סטיקים... לא?

ואיזה כרטיס מסך אחר אפשר לקחת בתקציב? (שיש לו ויוו..)

מה בנוגע למארז? אני רוצה מארז יפה ולא יקר מדיי... בקטע של המארז אני צריך הכי הרבה עזרה.. על שאר החלקים אני די סגור..

פורסם

זה מוסיף מסימום 5 אחוז ביצועים, לדעתי לא שווה לתפוס עוד סלוט בשביל עוד 5 אחוז..

פורסם
  • מחבר

אוקי.. מה בדבר מארז?

זה הכי חשוב לי... איזה כדאי לקנות, עד 300 ש"ח ושיראה טוב.... איפה ללקנות אותו? איפה כדאי בכלל לקנות את כל החלקים?

פורסם

אוקי שמע... בתקציב של הכרטיס מסך הזה אין שומדבר אני מאמין שמתאים למשחקים.

אם חשוב לך משחקים אני ממליץ בחום להגדיל תקציב.

בקשר למארז- COMPUCASE CI-6A19, אתה יכול לקחת אותו בשחור.

הוא די יפה לטעמי אבל מה שיותר חשוב, יש לו ספק איכותי והוא מארז איכותי לכל דבר.

שאר המארזים בתקציב הזה באים עם ספק ג'נרי שמסכן לך את החומרה במחשב והם גם לא הכי איכותיים מבחינת נוחות הרכבה וכו'.

לגבי הכרטיס מסך... יש כמה אפשרויות בפחות כסף אבל האפשרות הכי משתלמת מבחינת עלות\ביצועים היא GFFX5900XT ב1150 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש צריך אותו למשחקים.. יש לי מחשב אחר עם רדאון 9800 ויוו...

אני יותר צריך אותו בשביל אינטרנט ומוזיקה.. והכרטיס מסך לא צריך להיות הכי טוב בעולם.. את הכרטיס שיש לי במחשב השני דוד שלי הביא לי ואהבתי את הויוו לכן אני רוצה אותו גם פה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים