פורסם 2004 באפריל 221 שנים bug most likely. but what's really important is WHY THE FUCK do you have so much crap on your desktop?!
פורסם 2004 באפריל 221 שנים bug most likely. but what's really important is WHY THE FUCK do you have so much crap on your desktop?!צודק, חבל ללכלך את הרקע. לי יש רק את המחשב שלי, התקייה שלי(או איך שקוראים לזה בגרסא עיברית), רשת וסל מיחזור.חוץ מזה, למה צינזרת את רוב הדברים על הדסקטופ שלך? יש לך מסמכים סודיים של השב"כ או משהו?בכל מקרה, זה פתאום הזכיר לי את:עריכת המודר: התמונה מכילה הורדות לא חוקיות. נמחקה.
פורסם 2004 באפריל 221 שנים lol זה לא בעיה לעשות את התמונה הזאת, וגם לא צריך PHOTOSHOP - אפשר לעשות את זה גם בPAINT המסריח של MICROSOFT
פורסם 2004 באפריל 221 שנים הוא לא עשה את זה לא בפוטושופ ולא בציירשים לב ל-speed up my pcכשעושים כל מני טוייקים כאלה למיניהם זה לפעמים קורה.כבר היה על זה תראד.
פורסם 2004 באפריל 221 שנים ראית את התמונה המקורית (הלא מצונזרת) יש שם רק כול מיני שטויות כמו ftps ועוד
פורסם 2004 באפריל 321 שנים מחבר בעעעעעעעעעעע...זה שאמר פוטושופ ...קח פוטושופ ותערוך תתמונה ותיראה חכם גדול ...אני לא אחד שישב משיעמום ואתחיל לזייף תחרה הזה בעעעעעעעע... זה שאמר פוטושופ אתה רק מקלל אותי
פורסם 2004 באפריל 321 שנים הוא לא דיבר על התמונה שאתה העלת , הוא דיבר על התמונה שslim shady העלה של האי מיול...
פורסם 2004 באפריל 321 שנים טוב אולי דיי עם כל הספאם הזהבשביל זה פתחו חדר בIRCשבו שם שעה תדברו שם על הכל ותחזרו לפה רגועיםכולה הבן אדם שאל מה זה הבאג הזהכל הודעה שניה זה על התמונה של האימיול זיוף או לא, פוטושופ או ציירמה זה קשור?
פורסם 2004 באפריל 321 שנים המהירות הורדה של הEMULE היא 1220K??? לא נראה לי...או באג או פוטושופ או שיש לך T1 או משהו כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.