פורסם 2015 באוגוסט 2410 שנים עשיתי צילום מסך של כלי המרת מט"ח באתר של בנק לאומי: כאשר אני מהמיר כסף בתחנה המרת מטבעות על מה אני מסתכל בשביל לקבוע שער המרה מדולר ארה"ב לשקל ישראלי? ומה זה "שער מסחר"?
פורסם 2015 באוגוסט 2410 שנים שער - הערך האמיתי בש"ח של $1 ללא עמלותבאחרים :קניה - בכמה ש"ח הם קונים את ה $1 ממך. הם יתנו לך פחות מערך השער כי יש עמלהמכירה - בכמה ש"ח הם ימכרו לך $1. הם יקחו ממך יותר צערך השער כי יש עמלה
פורסם 2015 באוגוסט 2410 שנים "הערך האמיתי" הוא כמובן פיקציה - מדובר בסה"כ במיצוע של עסקאות גדולות בשעות מסויימות שלפיהן בונים את המדד.
פורסם 2015 באוגוסט 2410 שנים אם אתה לא חברה שעושה עסקים בחו"ל, השער היציג לא מעניין אותך בכלל.- - - תגובה אוחדה: - - -אם אתה לא חברה שעושה עסקים בחו"ל, השער היציג לא מעניין אותך בכלל.
פורסם 2015 באוגוסט 2410 שנים מחבר זה מעניין אותי.מישהו נתקל במצב כשבשליחת תגובה מערכת רושמת לו שתגובה כבר קיימת? דווקא אם אני שולח שוב אותה/שונה תגובה זה גורם לתגובה משוכפלת? נערך 2015 באוגוסט 2410 שנים על-ידי Boris_yo
פורסם 2015 באוגוסט 2510 שנים מחבר אם אתה לא חברה שעושה עסקים בחו"ל, השער היציג לא מעניין אותך בכלל.הבנתי שאם אני מהמיר ממט"ח לשקלים בשביל רכישות במזומן בארץ אני מסתכל על "שער מסחר"?
פורסם 2015 באוגוסט 2510 שנים לידע כללי יש שער בו הבנק רוכש את המט"ח ויש שער מירבי בו הבנק יכול למכור את המט"ח. על הפער בין שער הרכישה לשער המכירה אפשר לנהל משא ומתן עם הפקיד. אבל אם אתה לא קונה סכומים גדולים על בסיס קבוע חבל לך על הטרחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.