עבור לתוכן

עכבר ומקלדת חוטיים, או עכבר ומקלדת אלחוטיים ?

Featured Replies

פורסם

כידוע יש המון סוגים של מקלדות ועכברים בשוק שבחלקם יש 2 סוגים חוטיים ואלחוטיים

במה אתם משתמשים ולמה ???

אני משתמש במקלדת ועכבר חוטיים בגלל שאני ''מאמין'' שהעכבר והמקלדת האלחוטיים פולטים מעט קרינה גם אם ''מזערית'' ולכן אני מעדיף ללא קרינה, וגם במקלדת והעכבר האלחוטיים הקודמים שלי הבטריות נגמרו ממש מהר וכל פעם נאלצתי להחליף לחדשות ...

אבל עכשיו אני רוצה שוב פעם לחזור למקלדת ועכבר אלחוטיים מסיבת נוחיות ולחסוך את כל הכבלים המכוערים מאחורי המחשב ולגלוש באינטרנט שהעכבר מונח על המיטה...

פורסם

חוטיים, מכל הסיבות האפשריות :

קרינה - נמוכה ככל שתהיה, אבל העכבר משדר כל הזמן שמזיזים אותו - לא נראה הכי בריא להיות במשך שעות אם יד עליו כי הוא כל הזמן בתנועה (הקרינה מלוח המקשים נמוכה בהרבה כי היא משודרת רק בהתאם להקשת מקש, כלומר הזמן הכולל שלוח המקשים משדר הוא אפסי)

אמינות

בזבוז סוללות / צורך להוציא אותן לטעינה כל הזמן

כבר יש לי לוח מקשים ועכבר טובים, לא הולך להוציא 130 ש"ח על חדשים (מאוחר יותר קניתי סט לוח מקשים ועכבר אלחוטי מיד שניה במחיר נמוך בהרבה, אבל הוא שוכב בצד ואני משתמש בו לדברים שבשבילהם קניתי אותו - מצגות על המחשב הנייד וכדומה, לא לדסקטופ)

כבלים - מבחינתי הם חלק נורמלי של מערכת מחשב.... ויש לי יותר בלאגן בכל מקום אחר מאזור הכבלים של המחשב ^_^. אם הם מגבילים באורך תוסיף כבל מאריך USB

פורסם

אם אין לך חתול או כלב שלועס לך את הכבל של העכבר, אז אין סיבה לקנות סט אלחוטי.

אבל אם רואים סרט או צריך להפעיל את המחשב מרחוק, אז אני משתמש במקלדת RII אלחוטית קטנה.

פורסם

קרינה - נמוכה ככל שתהיה, אבל העכבר משדר כל הזמן שמזיזים אותו - לא נראה הכי בריא להיות במשך שעות אם יד עליו כי הוא כל הזמן בתנועה (הקרינה מלוח המקשים נמוכה בהרבה כי היא משודרת רק בהתאם להקשת מקש, כלומר הזמן הכולל שלוח המקשים משדר הוא אפסי)

USB

אתה רציני? אנחנו חיים במקומות מכוסים בקרינה סלולארית, מנתבים אלחוטיים שיש לכל שכן בסביבתנו ואתה דואג על קרינה מעכבר?

פורסם

הספק השידור מהעכבר : 0 dBm ~

הספק השידור מהראוטר : 20 dBm ~

- הבדל 20dB - הראוטר משדר x100 יותר מהעכבר

מרחק היד שלך מהאנטנה בעכבר : 0.01m

מרחק כל הגוף שלך מהעכבר : 0.5m

מרחק שלך מהראוטר : 5m

מרחק שלך מהראוטר של השכנים : 15m

- ההספק שמגיע אליך תלוי במרחק בריבוע

תחשב בעצמך....

על היד אתה מקבל מהעכבר x2500 יותר מהראוטר

על הגוף אתה מקבל אותה כמות מהעכבר ומהראוטר

על הגוף אתה מקבל מהעכבר x9 יותר מהראוטר של השכנים

פורסם

?מה תגיד על טלפון נייד אז? על אוזניות אלחוטיות ששמים על הראש? על בלוטוס ששמים נהגים כשנוהגים על הראש? צמיד אלחוטי לפיטנס שמחשב מרחק וכו'?

עכבר זה לא הכי גרוע...

פורסם

אתה מדבר בפלאפון 8 שעות ביום ?

אוזניות אלחוטיות ללא מיקרופון לא משדרות

הצמיד ככל הנראה (אני מנחש) משדר רק בצורה של polling ולא כל הזמן. (ואין לי שמץ למה בכלל צריך צעצועים אלקטרוניים בשביל לדעת כמה הלכתי ביום....)

פורסם

בינארי אתה גורם לי להזעה מוגברת בכף היד, לא יפה...

פורסם

אם העמדה של המחשב משומשת אך ורק למחשב ואין עליה אף פעם דברים אחרים אני יכול להבין שימוש בסט חוטי.

אבל בגדול אני לא מבין איך אנשים מסתדרים עם כל החוטים האלו.. זה פשוט מציק ומעצבן בעיקר עם העכבר

פורסם

היו לי עכברי גיימינג אלחוטיים וזה היה פשוט זוועה. זרקתי את כולם וחזרתי לעכבר גיימינג חוטי.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קניתי עכבר Razer DeathAdder Black Edition בבאג לפני שנתיים. השתמשתי חצי שנה ועברתי ללוג'יטק M310 אלחוטי. יותר נוח להיות נייד מאז אבל לא יודע מה לעשות עם Razer שעלה לי 270 ש"ח...

פורסם

בשביל מה יש לנו TRADEZONE באתר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים