פורסם 2015 באוגוסט 2010 שנים שלום אני רוצא לקנות את מקלדת RAZER TARTARUS CHROM.רציתי לישאול אם למישהוא יש או מכיר האם זה כדאי ובאמת יותר נוח. אני מצרף קישור לאתר של KSPhttp://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=27799&txt_search=%F8%F9%E6%F7%F8&buy=&minprice=340&maxprice=0השמח לתגובות תודה מראש .(-:
פורסם 2015 באוגוסט 2010 שנים וואלה כן, סביר מאוד להניח שמבין כל ה150 צפיות לאף אחד אין את הדבר הזה....אני לא מבין מה אתה מתפלא? המוצר הזה זה גימיק נישתי יקר מאוד וככזה יהיה לך קשה מאוד למצוא אנשים שרכשו את זה.נתונים יבשים והתרשמויות אתה יכול למצוא מביקורת ברשת. (אני מניח, לא באמת חיפשתי)באופן אישי, זה נראה לי כמו בין הדברים המיותרים בעולם הזה
פורסם 2015 באוגוסט 2010 שנים מחבר אני רוצא ליקנות את זה למחשב הנייד שלי, בגלל שאני לא צריך יותר יש מיקלדת רגילה במחשב נייד .
פורסם 2015 באוגוסט 2310 שנים סתם גימיק שלא נראה שהולך להיות יותר נוח מהמקלדת של הנייד. ועוד לבזבז על זה כל כך הרבה כסף?רק 15 מקשים סטנדרטיים שמסודרים בדיוק כמו במקלדת רגילהסטיק אנלוגי מיותר שאתה לא תשתמש בו אף פעם (אם בכלל איזה משחק יתמוך בזה)עיצוב שלא נראה ממש נוח (כמובן צריך לנסות את זה קודם כל כדי לשפוט)תצטרך להתאים מקשים עבור כל משחק ומשחקיצא לי לראות רק איזה דגם אחד של ה״מקלדות״ האלה של thrustmaster שנראה כאילו הוא יכול להיות בסדר עם כמות מקשים מכובדת והפרדה בין מקשי תזוזה ומקשים אחרים, אבל לא מייצרים אותו יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.