עבור לתוכן

שדרוג LG G2 D802 ל ANDROID 5.0.2 מ 4.4.2 בדרך הבטוחה ביותר

Featured Replies

פורסם

לחברי הפורום שלום.

חיפשתי נושא דומה ולא ממש מצאתי, אני רוצה לדעת מה הדרך הכי פחות מסוכנת לעדכן גרסה מ 4.4.2 KITAT ל 5.0.2 LOLLIPOP עם עברית מלאה

וללא הסתבכויות וסיכונים מיותרים? גיביתי את כל המידע מהמכשיר שלי ואני מתכנן להשתמש בתוכנה של LG FLASHTOOL 2014 שנראית

לי פשוטה לתפעול והתקנתי את כל הדרייברים במחשב והטלפון מזוהה כמו שצריך במחשב.

מע' הפעלה במחשב WINDOWS 7

מסיבה שאינה ברורה לי היבואן הרשמי לא משחרר עדכונים לאוויר ואני רוצה לעדכן ידנית מהתוכנה, אך מחיפושים בפורום ראיתי שיש בעיה שהמכשיר לא מגיב

והתהליך לפעמים נתקע.

אני מעוניין לעשות זאת בדרך הכי פשוטה ונכונה.

תודה מראש.

פורסם

עברתי בדיוק את הנתיב שאתה מתאר, ולא לשביעות רצוני.

התהליך עבר באופן חלק לחלוטין, יצויין לזכותם.

כל היישומים וכל הנתונים שרדו את המעבר באופן מוצלח, אבל בגרסה שהתקבלה אין כל תמיכה בעברית: נתונים שהוזנו בעברית מוצגים בעברית אבל במקלדת ברירת המחדל לא ניתן להוסיף את העברית.

אני הרגשתי הידרדרות בביצועי המכשיר - צבירה של LAG בהפעלת היישומים והתרוקנות מואצת של הסוללה.

בחברת רונלייט הציעו לי באדיבות לגבות את המכשיר (במאמר מוסגר: תוכנת הגיבוי של LG, בעת ההפעלה, מבחינה שהמכשיר כעת ב-LOLLIPOP ומודיעה שאין לנסות לגבות ולשחזר באמצעותה) ולהביאו אליהם למשך שבוע עד עשרה ימים במהלכם יימחו (WIPE) את המכשיר ויחזירו את מע' ההפעלה הקודמת.

וויתרתי והתקנתי CM12 - בינתיים לשביעות רצוני המלאה (למעט חסרונו של יישום רדיו FM שמדי פעם השתמשתי). תגובות המכשיר מהירות והסוללה מחזיקה מעמד היטב.

פורסם
  • מחבר

אני מוסר את המכשיר לרונלייט שהם יעשו זאת, אני שולח אותו גם בגלל בעיות GPS שהבנתי לצערי שזה המחלה של המכשיר ואני מאוד סקפטי אם הם יסדרו את זה עכשיו, אבל שווה לנסות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים