פורסם 2004 באפריל 221 שנים יאה אני לא נושם מרוב צחוקקקקקקקקק www.zigzag2000.co.il "שמחה רבה, שמחה רבה, UNREAL הגיע FARCRY בא...." באמשלי אני מטורף על השריטה שלהם :-* ;D
פורסם 2004 באפריל 221 שנים זיגזג : שרק תמשיכו עם הבדיחות והשירות !!!!מצחיק ביותר השורות האלו!!עריכה:"ועכשיו בזיגזג כרטיסי המסך שיעשו לכם את הקיץ במחיר גזור ובאספקה מידית "
פורסם 2004 באפריל 221 שנים מחבר חחחחחחחח הדבר שאני הכי אוהב זה הצורת דיבור של פבל הוא תמיד מצחיק אבל תמיד נשמע רציני כזה יבש ואני נשפך מזהכל פעם שאני מתקשר אליהם אני מתפוצץ להם מצחוק בטלפון אני בקושי מצליח לענות להםשלחתי להם שאלה אם בפסח פדקס יעשו פאדיחות עם הזמני הגעה אז אורן עונה לי שהם מתכוננים לכתוב על האריזות "פיתות" ולהבטיח לשליחים חתיכה אם יגיע בזמןחבר שלי היה אצלי עד עכשיו לא נרגע מזה...
פורסם 2004 באפריל 221 שנים שלשום היה שם : " אנו מאכלים לכם חג פסח שמח וכשר " מפילים אותי כל שנה מחדש הם רשמו מאכלים? או שאתה התבלבלת? P=.
פורסם 2004 באפריל 221 שנים ציטטתי מן האתר .......... שאני אטעה בשגיאה כזאת? חיחי, לא חשבתי שאתה תעשה טעות כזו. לכן צחקתי על זיגזג שהם רשמו ככה. אבל ליתר ביטחון שאלתי.. הזיגזג האלה ממש שרוטים בכוונה טובה. P=. ופורים..? ROFLMAO "זה גם תפיסת עולם" חחחחחחח.
פורסם 2004 באפריל 221 שנים מחבר פורים ?הם הביאו את הIDE הזוהרים בפורים וכתבו "כן כל יום פורים" זה כנראה נשאר עם השייכות של אז...
פורסם 2004 באפריל 321 שנים אנו מתקינים את כל הרכיבים אשר הזמנתם. לאחר מכן אנו בודקים את המערכת: 1. התקנת מערכת הפעלה. 2. התקנת כל הדרייוורים לכל החלקים . 3. בדיקה שכל הכוננים עובדים . 4. בדיקת יציבות ע"י הרצת תוכנה המאמצת את המחשב : המחשב רץ כ - 8 שעות ברציפות ( מינימום ). ע"י בדיקה זו אנו מאמצים את לוח האם, זיכרון, מעבד וכרטיס מסך וכך בודקים את החלקים לתאימות וחוסר פגמים. במקרה תקלה, בודקים מה הוא הפריט התקול, מחליפים אותו ובודקים שוב. 5. לא קניתם מערכת הפעלה ? - מפרמטים את הדיסק הקשיח ומחזירים את הרישיון לארון. 6. המחשב מוכן למסירה.אהבתי לא הרבה חניויות מסכימות לעשות את זה. רובן דורשות בשביל בדיקות הנ"ל שתהייה לך מערכת הפעלה עם רשיון שנקנתה משם.לדעתי באתר של ZIGZAG צריך להיות מין פורום קטן כזה כדי שאנשים יוכלו גם לשבח את החנות וגם להתיעץ בקשר לקנייה או תקלות למינהם. לדעתי זה יגדיל את ההיקף המכירות שלהם ואנשים יראו כמה האנשים האלו אמינים ומקצועיים.
פורסם 2004 באפריל 321 שנים ;D אין על זיזגזג!יש להם שריטה במוח לחברה, ובקשר לטעות כתיב שלהם, בכוונה? לא?
פורסם 2004 באפריל 321 שנים אנו מתקינים את כל הרכיבים אשר הזמנתם. אהבתי לא הרבה חניויות מסכימות לעשות את זה. רובן דורשות בשביל בדיקות הנ"ל שתהייה לך מערכת הפעלה עם רשיון שנקנתה משם.לדעתי באתר של ZIGZAG צריך להיות מין פורום קטן כזה כדי שאנשים יוכלו גם לשבח את החנות וגם להתיעץ בקשר לקנייה או תקלות למינהם. לדעתי זה יגדיל את ההיקף המכירות שלהם ואנשים יראו כמה האנשים האלו אמינים ומקצועיים. Bad idea.*cough*PcTip*cough*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.