עבור לתוכן

איך בזק בינלאומי?

Featured Replies

פורסם

שלום, רציתי לדעת איך בזק בינלאומי? אני מתחבר אליהם תשתית + ספק (תשתית בזק ספק בזק בינלאומי) ל-40 מגה, איך האינטרנט שלהם בכללי? פינגים למשחקים וכו'?

אני מקבל את ה POWER NGN הזה נכון? שמעתי שהוא טוב.

אשמח לחוות דעת מהגולשים פה

פורסם

הוא בסדר, יקר ללא סיבה מוצדקת.

ספק הוטנט לא פחות טוב ונותן את כל המהירויות ב 20 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

הם אמרו לי שהם ספק פרטי או משהו כזה ושהם מתחייבים על מהירות אין אצליהם "עד"

פורסם

חרטא בפיתה, חומר שיווקי.

נסה ותראה...

פורסם

איך הפינגים?

האמת שהפינגים אצלי (לאחר ויכוחים איתם לאחרונה) חזרו להיות נורמאליים ונעים בין 60-80. ניסיתי CCC והפינגים פתאום באותם שרתים קפצו ל120. בגלל זה אני מפחד לעזוב את בזק בינלאומי.

וההורדות אצלי תמיד על 10 (חבילת 100 מגה)

פורסם
  • מחבר
איך הפינגים?

האמת שהפינגים אצלי (לאחר ויכוחים איתם לאחרונה) חזרו להיות נורמאליים ונעים בין 60-80. ניסיתי CCC והפינגים פתאום באותם שרתים קפצו ל120. בגלל זה אני מפחד לעזוב את בזק בינלאומי.

וההורדות אצלי תמיד על 10 (חבילת 100 מגה)

לפי דעתי הספק של CCC הוא ספק פח (למרות שלא ניסיתי אותו זה פשוט ידוע)

פורסם

בזק יותר יקרים אבל ההשקעה חוזרת אליך במידה ואתה משחק הרבה אונליין.

מהנסיון שלי הפינג שמקבלים בהוט הוא גבוה ב30 אחוז מבזק.

פורסם

בזק מעולים, לא חושב שהם ממש שווים את המחיר יש מידיי פעם בעיות איטיות מאוד מפריעות

עוד דבר שחשוב לי לציין שהם מחפשים איפה לדפוק לקוחות, הם הציעו לי להחליף ראוטר ולהעלות למאה מגה, עשיתי את ההחלפה ולא הבנתי למה אני לא מקבל יותר מחמש עשרה מגה, התגלה שהראוטר שהם הציעו לי לא תומך בכלל ביותר מחמש עשרה מגה, אחרי שהתקשרתי להתלונן זה לא עניין אותם שזה טעות שלהם והם הכריחו אותי להגיע עד לסניף שלהם כדי לבדוק את העניין (למרות שטכנאי של בזק אמר לי בטלפון שהראוטר תומך רק עד 15 מגה)

- - - תגובה אוחדה: - - -

בזק מעולים, לא חושב שהם ממש שווים את המחיר יש מידיי פעם בעיות איטיות מאוד מפריעות

עוד דבר שחשוב לי לציין שהם מחפשים איפה לדפוק לקוחות, הם הציעו לי להחליף ראוטר ולהעלות למאה מגה, עשיתי את ההחלפה ולא הבנתי למה אני לא מקבל יותר מחמש עשרה מגה, התגלה שהראוטר שהם הציעו לי לא תומך בכלל ביותר מחמש עשרה מגה, אחרי שהתקשרתי להתלונן זה לא עניין אותם שזה טעות שלהם והם הכריחו אותי להגיע עד לסניף שלהם כדי לבדוק את העניין (למרות שטכנאי של בזק אמר לי בטלפון שהראוטר תומך רק עד 15 מגה)

פורסם

בזק מעולים בגלל רמת התמיכה הטכנית . לאו דווקא בגלל התשתית. זה לפעמים שווה את משקלו בזהב. נציגים שלא מנפנפים אותך .

פורסם

תנסה את 018, הם ממש אחלה בשבילי כרגע. (איתם כבר חודש וחצי בערך)

אתה יכול לבקש מהם משתמש בדיקה ולבדוק על המקום איך הביצועים. התשתית מן הסתם נשארת בזק כך שזו לא תהיה הבעיה שלך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים