עבור לתוכן

צריך המלצה לפד לעכבר לG502 תקציב 100 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, אני צריך המלצה לפד לעכבר G502, תקציב 100 ש"ח, פחות או יותר, ואשמח לדעת מה ההבדל בין פד קשיח לפד בד?

פורסם

פד מומלץ - Steelseries QCK. לגבי ההבדלים בין פד קשיח לפד בד, קרא בנעוצים בדיון "שאלות נפוצות" בראש הפורום.

פורסם
  • מחבר

תודה :) והעכבר יוכל לסרוק אותו? ומה הדגש של הפד שליטה? או מהירות? מה הגודל שלו? והאם יש לו תמיכה לפרק כף היד? והאם הוא ימצא את הפוטנציאל של העכבר באופן כללי?

פורסם

ניתן לסרוק את הפאד בעזרת התוכנה Logitech Gaming Software של ה-G502. הפאד קיים במידות שונות: מיני, רגיל וענק.

יש גרסאות בעובי 2 מ"מ (QCK Mini, QCK רגיל) וגרסאות בעובי 6 מ"מ (QCK Plus/Heavy). אין לו תמיכה לפרק כף היד אבל הוא נוח ונעים למגע.

לדעתי זה פאד מעולה והוא משפר את הדיוק. קישור לגרסה הרגילה (QCK - גודל בינוני) ב-KSP:

http://ksp.co.il/?uin=25777

פורסם
  • מחבר

השולחן שלי הוא 73 ס"מ לרוחב 30ס"מ לאורך ו9ס"מ לגובה ללא מקלדת ויש לי עוד שולחן בבית שהוא 87 ס"מ לרוחב 34 ס"מ לאורך אך הוא רק 6 וחצי ס"מ לגובה ואם מוצאים המדף של שני השולחנות עליו מונחים העכבר והמקלדת הוא פשוט נופל (אני לא אוהב שהעכבר ומקלדת בגובה המסך) זה יותר בעייתי בשולחן הגדול יותר כי המרחק בין המדף לחלק העליון עליו מונח המסך הוא קטן מאוד ואי אפשר לתמרן בו הנה דוגמא:

השולחן הקטן (שלי):

attachment.php?attachmentid=9213&stc=1

השולחן הגדול (השולחן של ההורים שלי שאני יכול לקחת)

attachment.php?attachmentid=9212&stc=1

פורסם

חחח מה אתה מנסה לומר? שאתה צריך שולחן ?

פורסם
  • מחבר

לא אני שואל איזה פד יתאים לגדלים האלו? כי הבנתי שהQCK קצת קטן

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם ממליצים? העכבר הגיע הוא יושב על השולחן.... teasing me

פורסם

קנה כמו שלי גודל 300X700 יכסה לך את החיים.

אני מרוצה ממנו ובחול הוא לא כלכך יקר.

פורסם

גם הsteelseries dex ממש נוח, קניתי מ kso לפני כמה ימים. מחר אערוך את הפוסט ויעלה תמונה. ד"א גם אני קניתי את העכבר הזה אמור להגיע בשבוע הבא :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי אך איך הביצועים שלו בהשוואה לQCK? מה בדבר החלק הירוק הוא לא יפריע לעכבר? משום שהבנתי שעכברים אופטיים צריכים משטח שחור ואחיד והאם אני לא אתקל בקצוות המאוזנים? משום שהפד מאוד רחב אך הוא לא ארוך במיוחד

פורסם
  • מחבר

הבנתי בנוסף לכל שיש גם את גרסאת הcontrol מה ההבדל ביניהם?

פורסם
  • מחבר

UP!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים