עבור לתוכן

ייעוץ במחשב נייד לאחר רכישה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

חברה שלי צריכה מחשב נייד ללימודים והשימוש שלה הוא אופיס גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וזהו אין איזה משחקי רשת או משהו כזה יכול להיות שיהיה שימוש בתוכנה כבדה כמו קודי אבל לא יותר מזה.

עכשיו המלצתי לה על הדגם Lenovo Ideapad U41-70 80JV006MIV בגלל המשקל בגלל שהוא דק בגלל המסך הלא גדול וגם אני חושב שבכללי החומרה מספיקה לה וגם היה לה תקציב של עד 2500 ש"ח והיא קנתה את המחשב מאילת. עכשיו מישהו אמר לה שהמחשב לא טוב כי הוא עם מעבד I3 ולא I5 לפחות והוא ייתקע לה מלא למרות שלי יש במחשב הנייח I3 ואני מסתדר איתו טוב השאלה שלי האם טעיתי בבחירה כי הוא מחשב קל משקל ודק מאוד וגם את הזיכרון הראם אפשר לשדרג וגם את הדיסק קשיח.

פורסם

ברור שבהינתן אותה סדרת מעבדים, I5 יהיה לרוב עם ביצועים עדיפים על I3, אבל אין שום סיבה שגם עם I3 המחשב לא יתמודד בכבוד רב עם כל מה שציינת. לומר בהכללה שמחשב לא טוב משום שהוא עם I3 ולא I5 זה טמטום.

פורסם
  • מחבר

אני יכול לשדרג את המחשב לאחד עם מעבד I5 5200 השאלה שלי האם המחשב הזה טוב או שהוא לא איכותי?

כמו כן במידה וארצה להחליף לו ל-SSD אוכל לעשות זאת באופן עצמאי כי בתמונות של המחשב נראה שכאילו מסובך לפתוח אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים