פורסם 2004 באפריל 221 שנים שלוםיש לי כרטיס מסך Fic Radeon 9600 pro עם דריברים Omega 4.3,משום מה כל כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב ה Refresh Rate J חוזר ל 60hz (למרות שמוגדר לו 85).בו בזמן שזה קורה המסך שלי הופך להיות default Monitor במקום הסוג הספציפי,מישהו יודע למה זה קורה?
פורסם 2004 באפריל 221 שנים תיכנס למאפיינים של הדרייבריםמשם ל-displaysמשם ל-monitorsתעלה שם את ה-refresh למקסימום של מסך שלך ותבטל את ה- DDC
פורסם 2004 באפריל 221 שנים heroyou r my herooo!!!תודה בן אדם הדבר הזה הציק לי שבועות רביםבאמת ביטול ה DDC מתקן את הבעיה!
פורסם 2004 באפריל 221 שנים אין בעיה פשוט שיחקתי עם כל האופציות של הדרייברים אחרי שקניתי את הכרטיס הזה כמעט ריסקתי אותו אחרי שהייתי שעתיים עם 60Hz
פורסם 2004 באפריל 221 שנים לא מכיר את הממשק של omegaיכול להיות שזה קצת שונה..תחפש בגוגל, אולי תמצא משהו
פורסם 2004 באפריל 321 שנים מחבר זה ממשק זהה, עברתי ל Omega בכדי להיפטר מהבעיה הזאת - שלא נפתרה עדיין...
פורסם 2004 באפריל 321 שנים איפה אני מבטל את ה ddc?מאפייני תצוגה, הגדרות, מתקדם, תצוגות, כנס למאפייני הצג שלך, תוריד את הV ממידע DDC
פורסם 2004 באפריל 321 שנים אפשר להשתמש גם עם PowerStrip, תכנה מאוד טובה שבעזרתהא את המקס' מהכרטיס מסך, הנה :http://www.entechtaiwan.com/files/pstrip.exe
פורסם 2004 באפריל 321 שנים מחבר טוב בכל אופן, אופציית ה ddc לא מופיעה לי, אולי זה תלוי בסוג המסך.ניסיתי להשתמש בתוכנה reforce ומשום מה שום לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב, ה$#% הזה חוזר לי ל 60 hz.מישהו יודע למה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.