עבור לתוכן

דעתכם בנוגע לעכבר ומקלדת

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם בנוגע לעכבר של קורסאייר m65 rgb? והאם הוא שווה את המחיר שלו, 330 ש"ח?

בנוגע למקלדת אני מחפש מקלדת מכנית שתהיה כמה שיותר שקטה אבל גם קלה ללחיצה (סוויצ'ים חומים?), עם תאורת לד rgb, מקשי מאקרו ומקשי אגודל (השלושה מקשים האלה מתחת לרווח, זה נראה לי ממש שימושי ויותר נגיש ממקשי המאקרו שנמצאים בצד שמאל של המקלדת), וכל התענוג הזה של המקלדת באזור ה- 600 ש"ח, האם קיימת חיה כזו? ואני חייב לקנות מהארץ כי אני צריך את העברית.

תודה.

פורסם

מקשי אגודל זה רק אצל ROCCAT, אז או שתרד מזה או שאתה מקובע עליהם ואז כבר לא נותרו לך הרבה אופציות.

אני נוטה להמליץ על הK70RGB החדשה גם כי יצאו לה גרסאת סוויצ'ים שקטים גם כי יש לה MACRO גם כי יש לה מקשים מחוספסים

ובעיקר כי היא היחידה שבאמת שווה את הסכומים האלה. אגב יש לה גוף אלומיניום כבר הזכרתי ?

בנוגע לעכבר, הוא מעולה אך המחיר שלו יקר בהחלט.

אה וממליץ בחום על סויצ' אדום.

פורסם
  • מחבר

סוויצ' אדום לא רועש מדי?

והאם כדאי לרדת מהמקשי אגודל כדי שיהיו לי יותר אפשרויות? הם נראים לי ממש נוחים

פורסם

אני אישית מעדיף חום. אבל באופן עקרוני אדום לא נחשב לסוויצ' רועש.

פורסם
  • מחבר

יש למכירה בארץ את ה- k70 של corsair? אני לא מוצא אותה בחנויות כאן.

פורסם

יש בKSP במחיר נורמלי .

אתה מחפש את הגרסה הרגילה או הRGB הגירסה המחודשת והשקטה ?

פורסם
  • מחבר

אני גם זכרתי שראיתי את המקלדת הזו (k70 הרגילה וה- rgb, את החדשה עדיין לא ראיתי בחנויות בכלל) ב- ksp, אבל כשבדקתי שוב לא ראיתי אותה שם. אני אשמח אם תוכל לתת קישור ל-rgb החדשה בארץ,

כדי שאני אוכל לראות מה זה מחיר נורמלי :)

פורסם

אכן ירד מהמלאי שם. תתקשר לשאול ספר לנו מה קורה שם .

פורסם
  • מחבר

התקשרתי ואמרו לי בפשטות שהורידו את זה מהמלאי, לא נתנו סיבה ולא אמרו לי אם יחזירו את זה בזמן הקרוב.

נראה לי שאין כרגע בארץ מקום שמוכר את המקלדת הזו.

יש המלצה למקלדת טובה באזור ה- 600-700 ש"ח ?

פורסם

ממליצה על Ducky Shine 4, מקלדת מעולה עם איכות בנייה מצויינת. נמכרת באייבורי עם סוויצ'ים כחולים, חומים, ירוקים ואדומים.

פורסם
  • מחבר

מבחינת איכות הבנתי שהיא ממש מצויינת, אבל בנוסף לזה אני מחפש גם מראה מרשים והמקלדת הזו נראית פשוטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים