פורסם 2015 באוגוסט 1510 שנים מה דעתכם בנוגע לעכבר של קורסאייר m65 rgb? והאם הוא שווה את המחיר שלו, 330 ש"ח?בנוגע למקלדת אני מחפש מקלדת מכנית שתהיה כמה שיותר שקטה אבל גם קלה ללחיצה (סוויצ'ים חומים?), עם תאורת לד rgb, מקשי מאקרו ומקשי אגודל (השלושה מקשים האלה מתחת לרווח, זה נראה לי ממש שימושי ויותר נגיש ממקשי המאקרו שנמצאים בצד שמאל של המקלדת), וכל התענוג הזה של המקלדת באזור ה- 600 ש"ח, האם קיימת חיה כזו? ואני חייב לקנות מהארץ כי אני צריך את העברית.תודה.
פורסם 2015 באוגוסט 1610 שנים מקשי אגודל זה רק אצל ROCCAT, אז או שתרד מזה או שאתה מקובע עליהם ואז כבר לא נותרו לך הרבה אופציות.אני נוטה להמליץ על הK70RGB החדשה גם כי יצאו לה גרסאת סוויצ'ים שקטים גם כי יש לה MACRO גם כי יש לה מקשים מחוספסיםובעיקר כי היא היחידה שבאמת שווה את הסכומים האלה. אגב יש לה גוף אלומיניום כבר הזכרתי ?בנוגע לעכבר, הוא מעולה אך המחיר שלו יקר בהחלט.אה וממליץ בחום על סויצ' אדום.
פורסם 2015 באוגוסט 1610 שנים מחבר סוויצ' אדום לא רועש מדי?והאם כדאי לרדת מהמקשי אגודל כדי שיהיו לי יותר אפשרויות? הם נראים לי ממש נוחים נערך 2015 באוגוסט 1610 שנים על-ידי kokoki
פורסם 2015 באוגוסט 1710 שנים יש בKSP במחיר נורמלי .אתה מחפש את הגרסה הרגילה או הRGB הגירסה המחודשת והשקטה ?
פורסם 2015 באוגוסט 1710 שנים מחבר אני גם זכרתי שראיתי את המקלדת הזו (k70 הרגילה וה- rgb, את החדשה עדיין לא ראיתי בחנויות בכלל) ב- ksp, אבל כשבדקתי שוב לא ראיתי אותה שם. אני אשמח אם תוכל לתת קישור ל-rgb החדשה בארץ, כדי שאני אוכל לראות מה זה מחיר נורמלי
פורסם 2015 באוגוסט 1910 שנים מחבר התקשרתי ואמרו לי בפשטות שהורידו את זה מהמלאי, לא נתנו סיבה ולא אמרו לי אם יחזירו את זה בזמן הקרוב.נראה לי שאין כרגע בארץ מקום שמוכר את המקלדת הזו.יש המלצה למקלדת טובה באזור ה- 600-700 ש"ח ?
פורסם 2015 באוגוסט 1910 שנים ממליצה על Ducky Shine 4, מקלדת מעולה עם איכות בנייה מצויינת. נמכרת באייבורי עם סוויצ'ים כחולים, חומים, ירוקים ואדומים.
פורסם 2015 באוגוסט 1910 שנים מחבר מבחינת איכות הבנתי שהיא ממש מצויינת, אבל בנוסף לזה אני מחפש גם מראה מרשים והמקלדת הזו נראית פשוטה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.