עבור לתוכן

למה אני לא מצליח להכניס את ה IP של המחשב הנייד שלי כסטטי לראוטר של הוט HOTBOX ?

Featured Replies

פורסם

הבעיה מוזרה קצת.

יש לי שני ראוטרים פה בחדר מחשב. אחד של בזק DLINK N600.

אם אני מתחבר לרשת של הראוטר הזה עם המחשב הנייד שלי אני רואה שהאיי פי של המחשב האיי פי הפנימי הוא במקרה הזה היה 10.0.0.7

ואני נכנסתי להגדרות של הראוטר ה DLINK הכנסתי את ה MAC של המחשב הנייד ואת ה איי פי של המחשב הנייד 10.0.0.7 והכל עובד בסדר.

עכשיו יש לי פה בחדר במקביל ראוטר של הוט. הוטבוקס.

כשהתחברתי לרשת של ההוטבוקס של הוט האיי פי של המחשב הנייד הפך ל: 192.168.1.17

ואז התחברתי עם המחשב הניד לרשת הזו של הוטבוקס הוט ואני יכול לגלוש ויש לי אינטרנט הכל בסדר. ואז נכנסתי להגדרות של הראוטר של ההוטבוקס והלכתי ל ADVANCED

ואז ל FORWARD אם אני לא טועה ושם הוספתי את האיי פי של המחשב הנייד הגדרתי פורטים 8098 זה הפורט.

כשאני לוחץ OK או APPLY אני מקבל שגיאה.

אני לא מבין למה אני לא מצליח להכניס את האיי פי הזה של המחשב הנייד להוטבוקס. אני כן מצליח להתחבר לרשת של הוטבוקס ולגלוש.

וזו לא בעיה של פיירוול כי ביטלתי אותו לחלוטין לצורך הניסיון ובראוטר של הוט אין פיירוול פועל ועובדה כשהתחברתי עם הנייד ל DLINK זה כן עבד.

בקיצור השאלה שלי למה אני לא מצליח להכניס תמחשב הנייד להוטבוקס ? דרך אגב ניסיתי מחשב אחר שיש לי EEEPC זה מיני מחשב נייד הוא כן עובד דרך ההוטבוקס.

המחשב הנייד שלי הוא: HP PAVILION DV6

והראוטר של הוט זה ההוטבוקס שיש לכולם אני מניח זה לא המלבני אלא זה שיותר קטן קצת שדומה לקופסה יותר לריבוע. מודל F@ST 3184

ושוב רםק עם המחשב הנייד הזה יש לי תבעיה עם ה EEEPC הצלחתי להכניס תאיי פי שלו לראוטר של הוט.

אבל עם המחשב הנייד הזה של HP PAVILION V6 משום מה האיי פי הזה 192.168.1.17 לא מתקבל.

אם צריך תגידו לי אני אעלה אחר כך תמונות מסך ששמרתי שמראים את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים