עבור לתוכן

כיצד אתם הייתם נוהגים במקרה דומה?

Featured Replies

פורסם

בתאריך ה-9.4.15 רכשתי מוצר בשווי 100 ש"ח (מצעים למיטה) דרך אפליקציה של חברה מסויימת בארץ.

כבר באותו היום חוייבתי דרך כרטיס האשראי.

בתנאי השימוש הבטיחו כי אוכל לאסוף את המוצר תוך 7 ימי עסקים.

לאחר 17 ימים ללא שום תגובה מצידם יצרתי קשר ואז נאמר לי "סליחה, זה נפל בין הכסאות".

הסבירו לי שבכלל אין את המוצר במלאי ואף אחד לא טרח לעדכן אותי על כך.

שלחו לי תמונות לבחור מוצר אחר דומה.

בחרתי מוצר דומה ושאלתי מתי אקבל אותו?

נאמר לי שיעדכנו אותי "בשבוע הבא".

לא עדכנו אותי בשבוע הבא, וגם לא בזה שאחריו.

ב-14.5.15 שוב שלחתי מייל לראות מה קורה והיכן זה עומד.

לא הגיבו לי כלל.

ב-21.5.15 יצרו איתי קשר ואמרו שסוף סוף המוצר הגיע ואני יכול להגיע לאסוף אותו מהמחסן שלהם.

נסעתי מחוץ לעיר נסיעה די ארוכה וכאשר הגעתי אמרו לי שוב:

"אופס סליחה, המוצר בעצם לא נמצא, וגם אין לנו משהו אחר דומה".

לקחו ממני את הפרטים האישים ואמרו שיתקשרו אלי בשבוע הבא ויפצו אותי על כך שהגעתי לשווא.

עד לרגע זה לא קבלתי שום טלפון, שום התנצלות, ושום פיצוי.

עברו כבר 4 חודשים של טרטורים, סבל, שקרים, מריחות, ועוגמת נפש.

באמת שכבר הרבה פחות לי מה-100 ש"ח שגנבו לי מהחשבון ללא שום תמורה.

הרבה יותר חשוב לי לדעת היכן ההגינות, היושר, והאמינות הבסיסית של חברה מוכרת בישראל?

אשמח לשמוע כיצד אתם ממליצים לי לנהוג כעת?

פורסם

לקנות מצעים במקום אחר ולבקש מהם ביטול והחזר כספי מלא.

והאמת היא שכבר לפני 3 חודשים היית צריך לעשות את זה. אז יכולת פשוט לבטל את החיוב דרך האשראי, עכשיו כבר מאוחר מידי.

פורסם
  • מחבר

תודה ליאור.

שלחתי להם מכתב, נראה איך יגיבו...

פורסם

בעקבות נסיון די טרי שיש לי, המועצה הישראלית לצרכנות היא גוף לחלוטין חסר שיניים ותועלת. מתברר כי כאשר יש מחלוקת עובדתית כלשהי בין טענת הלקוח לבין טענת החברה באשר לרצף הארועים נכון לאותו רגע, גם כאשר לחברה אין שום ראיות לטענותיה וגם כאשר אמורות להיות לה ראיות שכאלו, באם היא דוברת אמת, אלא שהיא מסרבת להציגם - למועצה לצרכנות "אין מה לעשות" והיא תפנה אותך להגשת תביעה. כמובן שמתי-מעט יתבעו בגין אבדן 100 שקל, וכך החברות הללו והחלאות שמתפעלים אותן יכולות להמשיך באין מפריע.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שבמקרה שלי החברה תטען אחרת.

הם לא הכחישו שום דבר בשום שלב, רק הצטערו ואמרו שזו טעות שלהם.

מה גם שיש לי הוכחות מאד ברורות וחותכות להכל.

פורסם

מספיק שהחברה תטען שבשלב כלשהו הוסבר לך שהמוצר שהזמנת אינו צפוי להגיע, ושהוצע לך מוצר חלופי דומה או ביטול העסקה והעדפת לחכות בכל זאת, גם אם זה יהיה שקר גמור, בשביל שהמועצה לצרכנות תגיד "אין לנו מה לעשות". גם אם יש לך הוכחות לכך שזה שקר, למשל הקלטת שיחות עמם, תופנה אחר כבוד לבית המשפט.

פורסם

תדרוש החזר כספי.

תאמר להם שכבר קנית מוצר אחר.

תצעק עליהם על ביזבוז הזמן ועל הנסיעה הארוכה המיותרת שגרמו לך לעשות.

ואם הם לא יביאו לך את הכסף חזרה, תברר מי הבעלים של החברה, איפה הוא גר, ותשרוף לו את הבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים