עבור לתוכן

המלצה למקלדת ועכבר גיימינג מחו"ל

Featured Replies

פורסם

היי :)

אני טס בקרוב לניו יורק וקנדה ומעוניין לקנות מקלדת מכנית ועכבר גיימינג טובים.

ראיתי המון ביקורות אבל אין לי באמת כיוון לחברה כזו או אחרת.

הסתכלתי בחנות B&H ונדלקתי ממש על עכבר של MAD CATZ, אבל ראיתי שחלק מעידים על בעיות איתם.

מישהו מכיר? משתמש?

התקציב זה עד 200$ לשניהם אבל מעדיף כמה שפחות (את העכבר של MAD CATZ ראיתי לדוגמא ב60$ ומקלדות באיזור 90$)

אם אתם מכירים עוד חנויות מחשבים אשמח לדעת.

פורסם

לא התקציב הכי גבוה שאני מכיר במיוחד לשוק שאתה מכוון אליו.

לצערי העכברים של Mad Catz נוטים להפסיק לעבוד אחרי תקופה נמוכה מהמצופה ובלי קשר הכל הצלם מיתוג הרבה יותר ממה שמקבלים בשטח.

לטעמי עדיף להימנע.

מקלדת אני יכול להמליץ לך על האחת והיחידה K70 של Corsair . יצאה עכשיו גירסה חדשה משהו מדהים ! היא לא משאירה לך הרבה לעכבר אבל תאמין לי שאתה לא תתחרט לרגע.

פורסם
  • מחבר

תודה אז אני באמת ארד מהmad catz ונבדוק את המקלדת..

ראיתי גם מקלדת של חברת roccat בתקציב, חברה טובה?

עם עכבר אני באמת אובד עצות..

פורסם

עכברים עבורי זה ספקטרום מאוד מאוד בעייתי. גיליתי שהבעיה היא בכלל לא בעכבר אלה ביד שלי. מסתבר שיש לי הזעת יתר כאשר אני נפגש עם פלסטיק אתום.

רק גומי מט מאפשר לי עבודה ממושכת. ...

יש לי את הnaos 7000 והוא נחמד מאוד. הוא מאפשר אחיזה 5 אצבעות שזה דבר מדהים, כשאני ניגש לכל עכבר אחר אני מרגיש שדבר חסר בצורה משמעותית

אך לצערי נדמה שאני חש כאבים בפעילות ממושכת (אני מדבר על סיישן של מעל ל6 שעות רצופות + גיימינג והרבה שימוש בגלגלת כלפי מטה)

אם המצב הוא לא כזה מסיבי, אני לא מרגיש בעיה מיוחדת איתו. היתרון שלו באמת שהוא אחד הבודדים שכל הגוף שלו גומי אתום כולל הצדדים. מאוד מבסוט עליו יחסית.

בנוגע למקלדת, ROCCAT נחשבת לחברה טובה אבל כשניסיתי אותה בחנות לא נפלתי מהכיסא. הרגיש לי כמו מקלדת רגילה (כמובן שניסיתי את דגם MK הדגם עם הציפוי גומי בלי המנורות)

בכלל לא הרגיש לי שהכיפות מצופות גומי. לא הבנתי כלכך את הקונספת והחלטתי להגדיל את התקציב לטובת הK70. ~מדהימה~ .

מאוד רציתי את הRGB בגלל אפשרויות הקינפוג שלה (MAKRO בכל מקש) אבל היא הגיעה ללא סט מקשים מחוספס וגם המקש ארוך שם הוא חלק אז בסוף קניתי את הרגיל.

לצערי זה היה רק לפני חודשיים ופתאום יצא הדגם RGB החדש עם סוויצ'ים שקטים יותר וסט מקשים מחוספס + מקש ארוך, פשוט פאק !

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה על העזרה :)

אני אשים דגש על הK70 ונבדוק לגבי הnaos 7000

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים