עבור לתוכן

הכרעה בין dell xps 13 ל-hp spectre x360

Featured Replies

פורסם

שנה הבאה אני מתחיל לימודים באוניברסיטה ואני מחפש מחשב שילווה אותי במהלך התואר.

אני מתכנן לקנות את המחשב באוסטריה/גרמניה בחודש הקרוב והתקציב שלי הוא 5,000 ש"ח (די גמיש)

-גודל מסך- 13-14 אינץ'

-המחשב ישמש לעריכת מסמכים ושימושים משרדיים, אם זאת חשוב לי שהוא יהיה יספק ביצועים טובים לתקופה של 3-4 שנים. המחשב יהווה עבורי גם תחליף למחשב שולחני.

-דגש לחיי סוללה ארוכים (לפחות 6 שעות)

-מחשב קל משקל (בסביבות 1.5 ק"ג)

-רזולוציה מסך FHD, הבנתי שרזולוציה גבוהה יותר היא פחות מומלצת במחשבים בגודל הזה (מטעמי חיסכון באנרגיה ושימושיות)

יש כרגע 2 דגמים שאני שוקל ברצינות hp -spectre x360 ו-dell xps 13 (בגירסאות נטולת מסך המגע) בעיקר אני מתקשה להכריע אם מסך המגע ב-hp הוא פיצ'ר שימושי או בגדר תוספת מיותרת, המחיר של 2 הדגמים די זהה.

נקודה חשובה שמדאיגה אותי היא סידור המקשים החריג במקלדות בגרמנית (המיקום של ה-x וה-y הפוך מבמקלדות באנגלית) אציין ששפת המקלדת לא מפריעה לי (אני שולט די טוב בהקלדה עיוורת) אשמח לשמוע דעות בעניין ובהתאם אשקול אם לוותר על הרכישה בחו"ל ופשוט אתפשר על דגם בסיסי יותר אותו ארכוש בארץ.

תודה מראש :).

פורסם

אישית היית מעדיף נייד של דל. המסך של ה XPS מט IPS - שזה דבר נדיר ומעלה גדולה, ובאופן כללי מדובר בדגם מוצלח.

פרטים נוספים:

http://www.notebookcheck.net/Dell-XPS-13-Early-2015-Notebook-Review.139382.0.html

ה HP נחמד, לדעתי הסובייקטיבית מגע עם ווינדוס זה דבר מיותר.

פריסת המקלדת משתנה עם החלפת השפה, לא חושב שזה משהו משמעותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים