עבור לתוכן

ייעוץ בקניית לפטופ חזק לעיצוב גרפי ושימושים שונים

Featured Replies

פורסם

שלום !

קודם כל, אגיד תודה רבה לחברי הפורום, אני מתייעץ פה אחת לכמה חודשים ותמיד מקבל מענה שעוזר לכוון אותי.

אני מחפש לפטופ חזק, ובגדול יודע מה אני רוצה אבל יש לי כמה שאלות.

שימושיו יהיו בעיקר עיצוב גרפי (לא נכנס לתחום ה3D), וכמובן אינטרנט, מעט תכנות, סרטים וכל מה שיוצא מכך.

מה שאני בטוח רוצה זה I7, מעל 8 ג'יגה ראם, SSD - (כנראה עדיף לקנות בנפרד ולהתקין במקום הצורב). גודל המסך - 14/15.6 לא פחות ולא יותר מזה.לא חובה מערכת הפעלה - אני אתקין win10.

תקציב: 4200+- כולל SSD מובנה או נפרד.

אשמח לקבל המלצה למחשב שיענה על הדרישות, ובפרט מה שנשאר פתוח זה:

1. יש לי העדפה די גדולה ל-DELL, האם היא לא מוצדקת? מה רמתם של לנובו/אסוס/טושיבה?

2. כרטיס מסך - האם נדרש אחד כזה בהנחה שהמחשב לא מיועד לגיימינג?

3. ברגע שאני מחליף צורב בכונן קשיח - מה קורה לאחריות? (אני תמיד יכול להחזיר לפני שליחה למעבדה)

תודה רבה!!

פורסם

אין סקייליק בניידים עדיין.

פורסם
  • מחבר

שימושיו יהיו בעיקר עיצוב גרפי (לא נכנס לתחום ה3D), וכמובן אינטרנט, מעט תכנות, סרטים וכל מה שיוצא מכך.

מה שאני בטוח רוצה זה I7, מעל 8 ג'יגה ראם, SSD - (כנראה עדיף לקנות בנפרד ולהתקין במקום הצורב). גודל המסך - 14/15.6 לא פחות ולא יותר מזה.לא חובה מערכת הפעלה - אני אתקין win10.

תקציב: 4200+- כולל SSD מובנה או נפרד.

אשמח לקבל המלצה למחשב שיענה על הדרישות, ובפרט מה שנשאר פתוח זה:

1. יש לי העדפה די גדולה ל-DELL, האם היא לא מוצדקת? מה רמתם של לנובו/אסוס/טושיבה?

2. ברגע שאני מחליף צורב בכונן קשיח - מה קורה לאחריות? (אני תמיד יכול להחזיר לפני שליחה למעבדה)

תודה רבה!!

אז הבנתי שכדאי שארכוש כרטיס מסך, אך אשמח לקבל מענה לגבי שאר השאלות..!

בעיקר סביב עניין המותגים, ועניין הכדאיות של SSD מובנה מול התקנה במקום צורב.

תודה

נערך על-ידי dorcami

פורסם

לא תקבל תשובות שדורשות ידע מKAKADU000.

לשאלותיך:

1. ההעדפה שלך לדל מוצדקת, עם זאת ללנובו יש מחשבים מצויינים, אם כי אצלם (וגם אצל אסוס וטושיבה) זה יותר תלוי דגם ספציפי. באופן כללי לעתים בלונובו תקבל יותר תמורה למחיר.

2. נושא האחריות תלוי בדגם שתרכוש (בסדרות עסקיות תחזוקה של המחשב לא מפרה את האחריות). בכל מקרה כמדומני שאם הנזק אינו קשור ישירות להחלפת הצורב האחריות עדיין תכובד. לא בטוח, זה דורש בדיקה.

עדיין יש לך את האפשרות לרכוש מחשב עם סלוט mSATA \ M.2 (נפוץ בסדרות עסקיות, יותר יקר) לשילוב SSD + HDD.

פורסם
  • מחבר
עדיין יש לך את האפשרות לרכוש מחשב עם סלוט mSATA \ M.2 (נפוץ בסדרות עסקיות, יותר יקר) לשילוב SSD + HDD.

רגע, יש משהו שמגביל אותי במחשבים ניידים כך שלא אוכל לשלב את שני סוגי הכוננים?

במילים אחרות לא הבנתי למה התכוונת...

פורסם

ישנם מחשבים בהם ישנה אפשרות לחיבור כונן SSD בתצורת כרטיס הרחבה, בחריץ mSATA או M.2. כך ניתן להשאיר את הדיסק הקשיח במקומו ולהוסיף SSD ללא הוצאת הצורב.

כמו כן ניתן לבצע את ההליך במחשבים בהם לא קיים צורב אם החריץ קיים.

מקורות ותמונות להמחשה:

https://en.wikipedia.org/wiki/M.2

https://en.wikipedia.org/wiki/Serial_ATA#Mini-SATA_.28mSATA.29

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים