עבור לתוכן

כונן קשיח מת?

Featured Replies

פורסם

אז ככה, מדובר במחשב חדש שהרכבתי לפני פחות משבועיים.

רכשתי SSD חדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ואני משתמש בשני הארד דיסקים ישנים בשביל המדיה וכל התוכנות שמותקנות במחשב.

אתמול נתקלתי במסך שחור כאשר הפעלתי את הווינדואס (8.1), חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזו בעיה די נפוצה. ניסיתי כמה מדריכים שמצאתי כדי לנסות ולסדר את הבעיה אך ללא הצלחה.

לבסוף החלטתי פשוט לפרמט את הSSD ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה, גם ככה מדובר במחשב חדש שלא מותקנות בו הרבה תוכנות וכל המדיה על הארד דיסקים גם ככה.

מאז שפרמטתי אחד מהארד דיסקים (זה שעליו היו מותקנות כל התוכנות) לא הופיע, כמובן שניסיתי לאתר אותו בDisk Managment אך הוא לא הופיע שם וגם לא בBIOS.

ניסיתי להחליף חיבורים וכבלים ושום דבר לא עבד. לבסוף אפילו ניסיתי להחליף את הPCB שלו עם הארד דיסק השני (הם זהים) וגם זה לא עבד.

אני כבר באמת לא יודע מה לעשות, מעולם לא קרה לי שהארד דיסק מת ככה בפתאומיות בלי שהיו סימנים מוקדמים של בעיות בסקטורים.

ההארד דיסק רשמית מת? יש עוד משהו שאפשר לנסות?

נערך על-ידי DISSOHEAD

פורסם

אני אוסיף לדברי KAKADU, שיש מה לעשות, אך כמו שכתב - השאלה אם שווה להתאמץ בשביל זה -

יש חברות שחזור מידע אליהן אתה יכול לפנות טלפונית, כמו למשל: http://www.tictac.co.il - אני לא מכיר את החברה וזו לא פרסומת, סתם הוצאתי בחיפוש מהיר בגוגל.

קח בחשבון שזה יכול להגיע לכמה אלפי שקלים, ומכאן השאלה עד כמה זה הכרחי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים