עבור לתוכן

מחשב HTPC

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על המפרט הבא לקודי ו JRIVER שיריץ (הרבה) קבצי FLAC

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מחשבי Barebone - intel NUC

NUC5CPYH - Intel - NUC SFF Barebone (No memory and storage) - Intel Celeron N3050 Braswell - Intel® HD Graphics - 1X SODIMM 1333/1600Mhz DDR3L, HDMI 1.4a,VGA - 2.5 inch SATA Bay, SDXC Slot, 2xUSB3.0, 2xUSB 2.0, Gigabit ...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 672/659

זכרונות - DDR3 - לנייד

KVR16LS11-8 - Kingston - 8GB DDR3L 1600Mhz CL11 SODIMM 1.35V - KVR16LS11/8...

Lifetime Warranty

כמות: - 1 - 223/219

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA Laptop

WD5000LPVX - Western Digital - 500GB - 2.5 inch - SATA3 6Gb/s - 5400rpm - 7mm - 8mb cache - Blue Series - For Laptops...

שנתיים אחריות

כמות: - 1 - 236/231

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

כמות: - 1 - 1/1

1132.00 / 1109

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=30473

פורסם

סבבה לגמרי. רק למה לקחת דיסק של חצי טרה? כתבת שאתה מריץ הרבה

FLACים, אתה בטח יודע שהם שוקלים הרבה יחסית. 500~600 אלבומים יסתמו את הדיסק, וזה רק מוזיקה.

פורסם

הלכת על המעבד הכי חלש שנמכר על nuc מצד אחד - אבל על 8 גיגה זכרון מצד שני. לא שזה כזה הבדל במחיר, אבל למה?

ה-nuc אצלי מחזיק עם 4 גיגה בלי בעיה, גם סרטים מאוד מאוד כבדים - וזה עוד על ווינדוס 10, אם אתה שם איזה לינוקס בכלל זה אמור להספיק...

פורסם
  • מחבר

היי

הלכתי על 8 גיגה כי זה רק 100 שח ומהנסיון שלי תמיד שאתה בא לשדרג קצת זיכרון הזיכרון נהיה פריט אספנות במחיר מופקע ואתה כבר לא משדרג.

חצי טרה נראה לי יספיק יש לי כ 1000 אלבומים ואם אני לא טועה זה תופס בערך 200 גיגה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים