פורסם 2015 באוגוסט 810 שנים הפוסט המקורי פורסם בפורום מחשבים ניידים אך לא קיבלתי תגובה, אנסה את מזלי כאן: שלום, ברשותי מחשב Toshiba Satellite L355D המחשב הנ"ל כבר ישן אך עדיין איתנו, אני מקווה. בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, ומראה סימני חיים(יוצא אוויר, נורות דולקות) אך המסך נשאר שחור, ונראה לי שהמחשב לא מנסה בכלל להתקדם מכאן לאנשהו. כמו כן, גם לחיצה על FN+F5 כשמחובר מסך חיצוני לא מראה סימני חיים או תקשורת בין הצדדים. מה עושים במצב כזה? איזו בעיה יכולה להיות שגורמת למחשב להיות מושבת לחלוטין? אולי נוריות הלד ירמזו על משהו? נורית ההטענה, ההדלקה והסוללה דולקות בהתאם למצב, אבל שאר הנוריות לא דולקות בכלל(אחת שנראית כמו דיסק והשנייה עם ציור של דף) תמונה להמחשה: רעיונות או עצות לפתרון התקלה ולהחזרת המחשב לפעילות תקינה יתקבלו בברכה, תודה!
פורסם 2015 באוגוסט 910 שנים מחבר אני מניח שזו הנורית של הדיסק קשיח. וכן - לא נדלקת בכלל - גם בהחלפת דיסק...אין כניסה לביוס, המסך נשאר כבוי וגם בחיבור למסך חיצוני אין תגובה.
פורסם 2015 באוגוסט 1710 שנים נדלק אך איך תצוגה זה תקלה אופיינית לבעיה ב RAM.תוציא את הסטיק תעשה ניקוי קל לסלוט\ים ותחזיר את הסטיק למקום.אם יש כמה סטיקים תנסה אחד אחד.(אולי הבעיה באחד מהם)
פורסם 2015 באוגוסט 2210 שנים מחבר תודה על התגובה, כבר חשבתי על האופציה הזו, אך הפעם ניקיתי את הסלוטים ואת הסטיק, שמתי סטיק עובד. המחשב נדלק והמסך עדיין שחור, אין שום שינוי.יש אולי עוד רעיונות מה ניתן לעשות עם זה? תודה
פורסם 2015 באוגוסט 2210 שנים אוקי1. תבדוק ויזואלית שאין שום נזק בלוח כמו קבלים נפוחים/נוזלים.2. הסטיק ששמת בטוח תקין?אם כך תוציא אותו ותדליק בלי ram, אם יש צפצופים אין סופיים משמע עושה רושם שהלוח אם תקין.אם לא מצפצפ אז תבדוק אם הרמקול מונו מחובר
פורסם 2015 בספטמבר 1610 שנים מחבר ניסיתי את הכל ואף מעבר לזה. כלום, המחשב נדלק, מאוורר מסתובב, נורה נדלקת(זו שבתמונה) אבל המחשב לא עולה...
פורסם 2015 בספטמבר 1610 שנים קרה לי גם שבגלל מעבד לא הייתה תצוגה. אם יש לך כח וידיים נורמליות תפרק את המחשב, תוציא את המעבד, תן ניקוי קל בסוקט ותחזיר אותו. כמו כן, תוודא שהמטען מתאים למחשב. בד״כ זה 19v תוכל למצוא את זה בתחתית המחשב ועל המטען
פורסם 2015 בספטמבר 1710 שנים מחבר אכזבה, פירקתי את המחשב לגמרי(המעבד נמצא בצד השני של הלוח, מה שאומר - פירוק מלא), הוצאתי את המעבד והחזרתי, ולמרות שהמשחה הייתה במצב סביר, החלפתי אותה והחזרתי הכל כמו שצריך. ברגע ההדלקה - מסך שחור, אותן הנוריות דולקות והשאר כבויות, בדיוק כמו מקודם. אין לי שום רעיון מה אפשר לעשות מכאן...המטען כמובן מתאים, הוא המקורי שלו.
פורסם 2015 בספטמבר 1710 שנים לאחר אלימינציה אינטנסיבית, עושה רושם שהבעיה במעבד או בלוח אם.סביר להניח שלוח אם כי תקלה במעבד שואף לאפס.אך ראיתי בעבר שהמעבד היה אשם בתקלה כמו שלך.
פורסם 2015 בספטמבר 1710 שנים ניסית ? להוציא את הסוללה ונתק את המטען, ניתוק סוללת הביוס ולחיצה מספר פעמים על כפתור ההדלקה. ללחוץ כמה פעמים על כפתור ההדלקה לאיפוס.
פורסם 2015 בספטמבר 1710 שנים זה לא יכול להיות הארד דיסק ?.אולי שינסה להוצאי אותו ולחבר אחר או לנסות לחבר אותו למחשב אחר.
פורסם 2015 בספטמבר 1710 שנים מחבר יש מצב שהלוח באמת מת, כנראה.ניסיתי להדליק ללא ראם, ללא הארד דיסק וללא שניהם.גם סוללת הביוס מולחמת. חשבתי גם על זה...כנ"ל כל ההצעות שהצעתם. כלום, אותה תגובה.מה ניתן לעשות עם דבר כזה?תודה לכולכם על התגובות והעזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.