עבור לתוכן

החלפת מודם USB ALE130

Featured Replies

פורסם

יש לי את המודם הזה ולפי מה שהבנתי מודם דרך usb זה לא משהו,

אני בבזק בינלאומי ואני רוצה לדעת אם אני יכול , בכמה ואיפה אפשר להחליף אותו לכרטיס רשת או משהו כזה...(?) :-\

תודה.

אהה ושכחתי יש עוד מחשב של אחי שתופס את החיבור לכרטיס רשת אז זה יפריע?

פורסם

אם אתה רוצה מודם של כרטיס רשת כמובן שתצטרך לחבר כרטיס רשת נוסף (45 שקל)

לחבר שלי יש את המודם הזה והוא תמיד עשה בעיות תוכנה, השבוע התחיל גם בבעיות פיזיות

היום המודם מפורק מהקופסא שלו, והלוחות שלו מודבקים עם מסקינטייפ על ה"גג" של המסך... נראה לא רע האמת

פרוצידורה אם אתה יכול להחליף זה תלוי כמובן בחבילה שלך ואם המודם שלך בהשכרה או ברכישה

אני ממליץ לך על האלקטל speed touch home, יש לי אותו מאז שה ADSL הגיע לארץ והוא משרת אותי בנאמנות

פורסם
  • מחבר

סבבה , תודה

יש לי חבילה של 750K , אז מה אתה ממליץ שאני ילך על האלקטל או על הכרטיס רשת? מה טוב משניהם?

אה והמודם מושכר

ד.א - המודם הזה עושה לי (ולעוד הרבה אנשים שאני מכיר) כל כך הרבה בעיות!!

נגיד אני רוצה להתנתק מהאינטרנט אחרי חצי שעה/שעה , הכל נתקע כזה וצריך לעשות ריסט למחשב

אבל נגיד רק עכשיו התחברתי לאינטרנט ואני מתנתק אחרי כמה דקות אז לפעמים הוא מצליח בלי לתקוע כלום

כבר השתגעתי מהמודם המעצבן הזה...

פורסם

ידוע כבר מזמן שמודם USB עושה בעיות.

מודם אלקטל זה מודם שמתחבר למחשב עם כרטיס רשת. כשמדברים על חיבור עם כרטיס רשת וחיבור של אלקטל זה אותו דבר.

בזק לא מוכרים את האלקטל SpeedTouch Home כבר הרבה זמן. אתה יכול לקנות כל מודם אחר שמתחבר לכרטיס רשת. כולם עדיפים על המודם שמתחבר ל-USB. קח בחשבון שהמודמים האלה גם יקרים יותר.

ומתחיל להימאס לחזור על עצמי...

search.gif!

פורסם

אתה יכול לקחת בהשכרה מבזק את האלקטל ואחרי חודשיים לבקש לקנות את מה שיש לך בבית לא אחד חדש מהקופסא

אני אישית לא הייתי קונה מודם אני תמיד בהשכרה

הסיבה היחידי שאולי בעתיד אני יקנה מודם זה רק בשביל להפוך אותו לראוטר (מבחינת החוק אסור לי לגעת בהגדרות שלו כל עוד הוא לא שלי)

פורסם

לדוד שלי יש את המודם הזה, ואני רוצה להחליף אותו לECI

הספק גם בזק בינלאומי

אני מחר בבוקר מתכוון להתווכח עם נציגי השרות לקוחות לאחר שאתמול בערב נציג טכני כתב שהמודם שברשותי לא מתאים ללינוקס.

בזק דורשים 130 ש"ח על מנת להחליף אותו לכרטיס רשת, אני אומר בשום אופן לא לשלם את הכסף הזה !

פורסם

למה ECI מה טוב בו מול האלקטל ?

האלקטל תומך מצויייייין בלינוקס

ואתה גם יכול להפוך אותו לראוטר שזה בכלל נוח...

עריכה:

מישה תבדוק אם החתימה שלך תואמת את החוקים

כי עד כמה שזכור לי פרסום באתר עולה כסף - אסור לפרסם בחינם

ואתה דיי מפרסם שם את החברת אחסון (שדרך אגב היא בכלל לא משהו)

ומה קשור מערכת פורומים של phpbb לא ממש הבנתי אבל חפיף.. (שדרך אגב ממש על הפנים מול האינביזן)

פורסם

למה ECI מה טוב בו מול האלקטל ?

האלקטל תומך מצויייייין בלינוקס

ואתה גם יכול להפוך אותו לראוטר שזה בכלל נוח...

עריכה:

מישה תבדוק אם החתימה שלך תואמת את החוקים

כי עד כמה שזכור לי פרסום באתר עולה כסף - אסור לפרסם בחינם

ואתה דיי מפרסם שם את החברת אחסון (שדרך אגב היא בכלל לא משהו)

ומה קשור מערכת פורומים של phpbb לא ממש הבנתי אבל חפיף.. (שדרך אגב ממש על הפנים מול האינביזן)

אין לי שום בעיה עם האלקטל, רק שלא נראה לי שיש סיכוי לקבל אותו.

לגבי החתימה שלי, אני לא רואה בה שם שום בעיה,

הפרסום הגדול שאתה מדבר עליו, זה סה"כ כמה שורות עם קישור או שתיים.

ישנם אנשים כאן בפורום עם חתימות תמונה עם קישורים - באנר ?

מה קשורה מערכת phpbbheb ? אני המנהל שלה.

היא ממש על הפנים מול IB ? אנחנו מחכים לגרסה 2.2 אשר תוכל להתחרות בIB .

מה הבעיה עם חברת האכסון שלי ? בימים אלו אנחנו עובדים על האתר החדש.

פורסם

לא נכנס לשיחה עמוקה על הPHPBB שהיא בכלל לא גמישה ואפשרויות שאפשר לעשות באיביזן ב2 דקות ב PHP צריך לעשות פול עבודה

אבל זה גם לא קשור אליכם כי אתם רק מתרגמים ולא מוסיפים פונצקציות.. בכללי למערכת בסיסית היא לא רעה אבל עדיין לא גמישה בכלל..

בקשר למודם, אין סיבה שלא תקבל אלקטל לחכירה\השכרה אם תעמוד על שלך ותדרוש.. הם יתנו הכל (לשכנה שלי הם נתנו לפני לא הרבה זמן)

פורסם

יפה מאוד.

הצלחתם להסיט את הדיון לדברים לא קשורים.

Vatos-Locos, הערות על חתימות וכו' עושים בפרטי! >:(

פורסם

יש לי את המודם הזה ולפי מה שהבנתי מודם דרך usb זה לא משהו,

אני בבזק בינלאומי ואני רוצה לדעת אם אני יכול , בכמה ואיפה אפשר להחליף אותו לכרטיס רשת או משהו כזה...(?) :-\

תודה.

אהה ושכחתי יש עוד מחשב של אחי שתופס את החיבור לכרטיס רשת אז זה יפריע?

אז כמו שאמרתי, לדעתי בזמן שיש תחרות בין בזק לכבלים, לא צריך לשלם 130 ש"ח על מנת להחליף מודם תקין.

לדוד שלי אומנם אין כבלים, אבל אם אני לא אקבל מודם אחר, אני יאלץ לנתק לו את הADSL.

כמו כן, תאמר לבזק שהחלפת מערכת הפעלה, שכעת אתה משתמש בלינוקס, שהמודם שברשותך לא מתאים למערכת ההפעלה החדשה שלך.

אתה משלם לבזק ולספק האינטרנט הרבה כסף, ולא יכול לגלוש.

אם לא תקבל מודם שמתאים למערכת ההפעלה שלך, תיאלץ לנתק את שירות הADSL ולעבור לכבלים - שם יתנו לך מודם שמתאים ללינוקס. ( אני לא יודע אם זה אכן כך, אין לי כבלים, אבל שזה לא יפריע לך להגיד את זה לבזק.)

ועוד פלוס לטובת הכבלים - שהם יותר זולים, תאמר לבזק שנמאס לך לשלם כל כך הרבה ועוד עבור משהו שאתה לא יכול להשתמש בו.

המודם של ECI הB פוקוס תומך בלינוקס, ואם הם אומרים לך משהו תגיד להם שהם יכולים לקרוא בעברית פשוטה שחוברת שהם בעצמם כתבו על הB פוקוס של ECI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים