עבור לתוכן

כל הגרסאות של הכרטיס הזה באים כ- DDR 2 \ Ultimate

Featured Replies

פורסם

עשו לי מחיר טוב לכרטיס הזה אז קניתי אותו ועכשיו שאני בודק בגוגל אני כותב בחיפוש sapphire radeon 9800 pro 256 mb ddr

הוא מכניס אותי לכל מיני אתרים{מכירות, השוואות וכו'} ובחלק רשום שהכרטיס בא עם DDR 2 ,או שהוא בא עם קירור ענקי בשם: Ultimate.

ישלכרטיס הזה גרסה רגילה??? או שרק בגרסאות האלו הוא בא??? אני לא רוצה לשאול את המוכר בגלל שהוא עשה לי תכרטיס ב 1800 ואם אני ישאל אותו והוא יברר ובאמת ירה שהכרטיס מגיע עם הזיכרון DDR 2 או עם קירור מפלצתי כזה הוא יעשה לי מחיר הרבה יותר גבוה.

תודה לעוזרים!!!

פורסם

http://www.sapphiretech.com/vga/products.asp

The model that comes wih 256 mb comes with DDR2. The price isn't that low by the way, a regular Radeon 9800 Pro 128 mb can be bought for under 1500 nis now.

The 256 mb doesn't give any performance boost compared to 128 and the DDR 2 is only good if you intend to overclock the card.

פורסם
  • מחבר

הבנתי בסדר זה טוב בכל מקרה כי בעתיד אני יעשה לו אוברקלוק.

בנוסף ל- DDR 2 הכרטיס בא אם הקירור לזכרונות זה גם טוב.

חבל שהוא לא בא גם בגרסאת ה Ultimate.

תודה ARMAGEDDON

פורסם

תבדוק טוב טוב טוב -

אם מדובר ב DDR2 - יש לך ביד 9800XT !

אם זה DDR רגיל - לא נורא ....

בכל מקרה - SAPPHIRE נתקעה בלי כרטיסי 9800PRO ומכרה XT במקומם עם BIOS של PRO - עדכון ביוס פשוט ואתה עם XT - אבל אך ורק אם זה DDR2 !

פורסם

תבדוק טוב טוב טוב -

אם מדובר ב DDR2 - יש לך ביד 9800XT !

אם זה DDR רגיל - לא נורא ....

בכל מקרה - SAPPHIRE נתקעה בלי כרטיסי 9800PRO ומכרה XT במקומם עם BIOS של PRO - עדכון ביוס פשוט ואתה עם XT - אבל אך ורק אם זה DDR2 !

מה??????????

ה9800XT לא משתמש בDDR2... רק גרסת ה256MB של ה9800 פרו. על זה אני כמעט בטוח אבל לא סגור.

לעומת זאת, מה זה השטויות האלה לגבי ספיר??? הליבה של הXT ושל הפרו הם לא אותה ליבה, כך שביוס לא ממש יעזור...

פורסם

במקום לבלבל את המוח - תקרא את התרד של אנשים קצת יותר מבינים ממך - ויש שם הוכחות - אם קשה לך עם אנגלית - תחזור אליי - אני אתרגם לך ....

פורסם

קודם כל, תאצי לי, אני לא צריך ממך עזרה באנגלית...

דבר שני, עדיין לא הסברת את עצמך נכון, והתגובה שלי נגעה לחלק של ההודעה שלא כלל את הקישור, כי לא שמתי לב אליו... אני עדיין צודק, הליבות שונות והזכרונות שונים (לXT יש DDR רגיל ולפרו עם ה256MB יש DDR2). אתה אפילו מוזמן לאשר זאת בתארד המומחים שנתת אליו קישור.

זה שהם לקחו את הליבה של הXT והפכו אותה לפרו זה מה שמעניין... למה הם מוכרים כרטיס יקר במחיר זול יותר? מוזר...

פורסם

נראה לי שבגלל שהזכרון DDR של הPRO עם ה128MB לא יכול להגיע/לא יהיה יציב במהירויות של הפרו.

פורסם

אם לא קשה לך עם אנגלית - אז היית קורא שם שכתוב שם - בגלל מחסור ב 9800PRO ומכירות נמוכות של 9800XT - אז SAPPHIRE הפכה 9800XT ל 9800PRO בשביל למכור כרטיסים נוספים ....

לגבי הליבות - אתה מסכים ש 9800XT הוא PRO עם שיפורים ? אז תכניס BIOS של 9800PRO ויש לך 9800PRO ....

שים לו גם BIOS של 9500 - הוא יכתוב 9500 ....

פורסם

הבנתי למה הם עשו את זה, המהלך פשוט נראה מוזר... תגידו שנגמר, זה כל הסיפור...

פורסם
  • מחבר

הלוואי שיביאו לי את ה XT אבל אם לא יש משהו מסוכן בהחלפת ביום??? בכל מקרה אני מסתכן כי אני יעשה לו אוברקלוק{למעבד} אז אם להחליף ביום זה לא כל כך מסוכן יכול להיות שאני יעשה.

פורסם

רק שתדע לך שבמידה ותצליח לעשות את זה אז תרוויח בערך 700 ש"ח

פורסם
  • מחבר

כן הבנתי את זה כבר, אבל אין מצב שאני מקבל גם שובר ל HL2 נכון??

פורסם

לא נראה לי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים