עבור לתוכן

מסך כחול בהדלקת המחשב

Featured Replies

פורסם

אני מדליק את המחשב, הכל עולה כרגיל עד לרגע שהדסקטופ אמור לעלות, נהיה מסך כחול (מצורף בתמונה)

לדעתי הבעיה היא בכרטיס מסך כי ברגע שאני נכנס לSAFE MODE, הכל עולה כרגיל, ואז כשבדקתי דרך הSAFEMODE את מפרט המחשב, הכל הופיע ( 8 GB RAM, מעבד I5 3.2 GHZ), למעט הכרטיס מסך שלא הופיע והכל היה מסומן N/A, כאילו לא קולט אותו.

כשפתחתי את מארז המחשב לבדוק מה הבעיה, המאוורר של הכרטיס מסך פעל.

הכרטיס מסך שיש לי זה 460 GTX, נקנה לפני 5 שנים (יחסית ממזמן)

המחשב לא עולה מלפני 3 ימים, הקטע עם המסך הכחול קרה לי מלא מאוד פעמים לאחר ששיחקתי בין שעה לשעתיים בBF4, וכשיצאתי מהמשחק היה מסך כחול והייתי חייב לעשות ריסטרט למחשב ואז זה הסתדר, רק שהפעם המחשב בכלל לא עולה.

ראיתי במדריך באינטרנט איך למחוק את הדרייברים (דרך הSAFE MODE), אחרי שמחקתי את הדרייברים הכל עבד כמו שצריך הדסקטופ עלה, אבל ברגע שניסיתי להתקין את הדרייבים מחדש ולעשות ריסטרט שיתעדכן, שוב פעם אותה בעיה.

הורדתי גם דרייבר רשמי מהאתר של NVIDIA, אבל אותו הדבר, ברגע שאני מתקין אותו יש שוב את המסך הכחול, ברגע שאני מוחק אותו חוזר לעבוד, כנ"ל לגבי דרייבר ישן יותר וכנ"ל גם אם אני נותן לWINDOWS למצוא דרייבר אוטומטי ולהתקין.

גם פירמטתי את המחשב אתמול על הדרך אחרי הרבה זמן שלא, אמרתי ננצל את זה, אבל גם זה לא עזר בסוף.

השאלה אם הבעיה בדרייבר או בכרטיס מסך עצמו ואז צריך פשוט להחליף אותו.

55be33974ad76.jpg

נערך על-ידי palsar401

פורסם
  • מחבר

שאלה האם החלפת כרטיס מסך יכולה לפתור בוודאות את הבעיה?

פורסם

תנסה גרסאות דרייבר קודמות.

פורסם
  • מחבר
תנסה גרסאות דרייבר קודמות.

נעשה כבר, גם זה לא עזר

פורסם

תוציא את הכרטיס, ותנקה מגעים (סלוט וכרטיס).

ובלי קשר לכרטיס, אם כבר פתחת המחשב, תעיף מבט על הלוח ותראה שאין נזק כמו כבלים נפוחים.

כמו כן,אם יש לך אופציה, תבדוק את הכרטיס על מחשב אחר.

פורסם

בגדול אם ניסית דרייברים אחרים ולאור כל מה שרשמת כמו שרשם קודמי , עדיף לנסות על מחשב אחר,רוב הסיכויים שהכרטיס הלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים