עבור לתוכן

רוכש היום G502 VS razar DeathAdder

Featured Replies

פורסם

שלום, לאחר שנים עם עכבר זוועתי אלחוטי מבית מייקרוסופט, ששבק חיים לפני מספר חודשים, אשר הוחלף ע"י עכבר זוועתי עוד יותר, סוף סוף עולה בידי להחליפו, אני מתלבט בין הlogitech G502

לבין הrazar DeathAdder, ניסיתי את הG502 בivory, והוא ממש התאים לי, לא הייתה אפשרות להוציאו, אך כן הייתה אפשרות לפתוח דלת שנתנה לי לחוש את הארגונומיה שלו.

אני משחק הרבה במשחקי FPS וRPG.

החששות שלי מכל אחד מהם:

G502: חושש שמא יהיה כבד מדי ומסורבל.

DeathAdder: לא ניסיתי אותו ולכן זה הימור, חושש מהאורך שלו, ולדעתי יש לו מעט כפתורים במיוחד בהתחשב בכך שאולי ארכוש את האוברוס (החצי מקלדת הארגונומית של razer).

אשמח להמלצות רוכש היום תודה :)

פורסם

G502 נוח בטירוף.

ועדיף על הda.

עכברים של רייזר נוטים להתקלקל אחרי שנה,איתם זה ממש hit or miss.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות כנראה שאקנה את הG502 אך תרגישו חופשי להמשיך להמליץ

פורסם

אתם משווים באמת עכבר של 200 ש"ח בעכבר של 400 ש"ח?

ברור שהעכבר היקר יותר כולל פונקציות רבות יותר! אך במחיר של 2 עכברים.

בהתייחסות למה שBarM כתב, אני לא יודע מהיכן הבאת את הנתון שעכברים של רייזר נוטים להתקלקל אחרי שנה. בבעלותי 2 עכברים שלא אכזבו אותי כבר 3 שנים.

בכל מקרה, אם מצאת את הG502 נוח, ויש לך את הסכום להשקיע, אז מצויין :)

פורסם

זה מה שאמרתי.

אצל רייזר זה hit or miss,אני אישית חוויתי את זה על בשרי כשבעכבר של רייזר הפסיק לעבוד הכפתור השמאלי אחרי שנה,שהפך אותו ללא שמיש.

אם אתה לא מאמין לי תגגל "razer mice left click problem".

פורסם

קודם כל G502 מציע משקולות להתאמה אישית כך שאתה יכול להסיר חשש מלבך בכל הקשור לנושא המשקל.

ועכשיו לעניין המחיר, בניגוד לכמה תגובות הנוגעות להנחה המבוססת על מחירי הארץ שלא ניתן להשוות עכבר של 200 שח לאחד כזה של 400 שח,

כדאי שתעיפו מבט חטוף במחירון הגלובלי. שם תגלו ששניהם עולים סביב ה250 שקלים אם וכאשר מסתכלים על הדגם העדכני של הDA (כרומה).

בהתאם לזאת, ממליץ לרכוש את הG502 באיביי כי המחירים שם זולים יותר באופן דרסטי בהשוואה לארץ.

ונחזור לRazor Da, לי הוא נראה עכבר מעולה. אומרים שהארגונומיקה שלו מאוד סובייקטיבית ורצוי לנסות אתו לפני.

קיימת גירסה סינית זולה באיביי שעולה איזה 30 40 שח וכנל גם לG502, אם לא אכפת לך לבזבז 80 שקל לטובת העניין

אני ממליץ לך בחום לרכוש את שני החיקויים האילו על מנת להתנסות בארגונומיקה של שניהם.

מי יודע אולי תתאהב באחד מהם וכך תחסוך לעצמך את ה400 שח ??

ועניין אחרון בנוגע לריזור, אומרים שמאז 2013 כשהם התחילו לייצר רק בסין בחומרים תחליפיים הם ירדו באיכות משמעותית.

- - - תגובה אוחדה: - - -

קודם כל G502 מציע משקולות להתאמה אישית כך שאתה יכול להסיר חשש מלבך בכל הקשור לנושא המשקל.

ועכשיו לעניין המחיר, בניגוד לכמה תגובות הנוגעות להנחה המבוססת על מחירי הארץ שלא ניתן להשוות עכבר של 200 שח לאחד כזה של 400 שח,

כדאי שתעיפו מבט חטוף במחירון הגלובלי. שם תגלו ששניהם עולים סביב ה250 שקלים אם וכאשר מסתכלים על הדגם העדכני של הDA (כרומה).

בהתאם לזאת, ממליץ לרכוש את הG502 באיביי כי המחירים שם זולים יותר באופן דרסטי בהשוואה לארץ.

ונחזור לRazor Da, לי הוא נראה עכבר מעולה. אומרים שהארגונומיקה שלו מאוד סובייקטיבית ורצוי לנסות אתו לפני.

קיימת גירסה סינית זולה באיביי שעולה איזה 30 40 שח וכנל גם לG502, אם לא אכפת לך לבזבז 80 שקל לטובת העניין

אני ממליץ לך בחום לרכוש את שני החיקויים האילו על מנת להתנסות בארגונומיקה של שניהם.

מי יודע אולי תתאהב באחד מהם וכך תחסוך לעצמך את ה400 שח ??

ועניין אחרון בנוגע לריזור, אומרים שמאז 2013 כשהם התחילו לייצר רק בסין בחומרים תחליפיים הם ירדו באיכות משמעותית.

פורסם

לא יודע עד כמה הבעיות בDA נפוצות, שלי החזיק מעמד יפה מאוד מ2010 עד תחילת 2015 והדבר היחיד שנשחק בו זה הרגליות. אז כבר ניצלתי את ההזדמנות להחליף עכבר אבל בעקרון גם הן ברות החלפה, העכבר מדויק ונוח ואני ממליץ עליו. (הדגם שלי היה 3.5G)

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי 2010 הגיעה לפני 2013...

2013 - כאמור השנה שבה רייזור עברה לייצר בסין בחומרים זולים וגרועים.

פורסם

G502

פורסם

התלבטתי הרבה וקראתי על כל דבר אפשרי, רייזר פחות החברתי בגלל שהמון טוענים שהמוצרים שלהם לא איכותיים (לא קניתי רייזר מעןלם) אז החלטתי ללכת על ה502 שהחסרונות היחידים שראיתי היו הגלגלת שלא נוחה לכולם ולחיצה בטעות על מקשים (שניתן לבטל שלא יעשו כלום) הזמנתי מאיביי ממוכר טוב ב 240 שקל (250+- עם משלוח,) וגם כאלו מישראל שאמרו שהגיע להם מקורי

פורסם

דבר נוסף שלא ציינת זה רגליות מתקלפות בG502. רק לקחת בחשבון .. .

פורסם

מה זאת אומרת רגליות מתקפלות? לא שמעתי על זה

פורסם
מה זאת אומרת רגליות מתקפלות? לא שמעתי על זה

מתקלפות/נפגמות וממה שהבנתי שהם קיבלו את התלונות והוסיפו עוד זוג "רגליות" בקופסה (רגליות- הקטעי גומי האלו שיש מתחת לעכבר...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים