פורסם 2015 באוגוסט 110 שנים מה דעתכם על המסך הזה "27 Asus LED IPS MG279Q https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15966 לצורך משחקים וגם עריכה גראפית ושימוש בתוכנות כמו פוטושופ מאיה מאדבוקס וכו נערך 2015 באוגוסט 810 שנים על-ידי fenix5545
פורסם 2015 באוגוסט 410 שנים מחבר למשחקים (למרות שאין יותר מידי תמיכה בזה כרגע) אני יוצר מישחקים (זה מה שאני לומד ויעסוק בו בעתיד) ולמרות שזה לא הכי רלוונטי אליהם לתוכנות תלת כמו מאיה ודומיהה ובעיקר כי זה ניראה מסך שיש בו "הכל מהכל" פאנל IPS רזולוציה גבוהה וfreesync ועוד
פורסם 2015 באוגוסט 810 שנים א. בשביל מסך כזה אתה צריך כרטיס מסך שיכול להתמודד עם רזולוציה של 1440P.ב. המסך הזה יותר מותאם לכרטיסי AMD מאשר NV, אזי אם חשקה נפשך ב980Ti, אתה מפסיד את התמיכה ב-FreeSync ג. למשחקים ממליץ בחום להתעמק יותר בתכנה 3DS MAX התמיכה ב-DX מובנת שם.
פורסם 2015 באוגוסט 810 שנים מחבר אני קונה fury x (אחרת לא הייתי חושב על מסך free sync) ואני משתמש במאיה כי זה מה שמלמדים אותי במכללה אולי בעתיד יעבור לתוכנה אחרת, ומעבר לזה מה דעתך על המסך המדובר או האם יש לך המלצנ למסך אחר שמתאים גם למשחקים וגם לגרפיקה
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים אין ספק שעל פי הנתונים המסך הזה נראה לא רע בכלל ואילו אלה הנתונים שהייתי מחפש כנראה שלא הייתי מתלבט יותר מידי ופשוט קונה אותו.השאלה היא האם אתה באמת זקוק לרזולוציה כזו ולתדר שכזה ? יש כאן כמה אלפים טובים שאפשר לחסוך ... אם בעתיד יתעורר לך צורך ממשי אז תרכושכרגע זה לא נשמע לי שאתה באמת זקוק לזה אז חבל תמבין ?
פורסם 2015 באוגוסט 1110 שנים מחבר אני מבין בגלל זה אני שואל אם יש המלצה למסך אחר שיתאים גם למשחקים וגם לעבודה על גראפיקה
פורסם 2015 באוגוסט 1910 שנים וואו , צירוף מקרים , קניתי אותו בדיוק היום המסך מדהים , דרך אגב מגבלה קטנה : לי אמנם יש שני כרטיסי GTX980 ( אין לי שום שימוש בFREESYNC ) וקניתי אותו אך ורק עבור פנל IPS במהירות 144HZ ( עובד מדהים ) בשימוש בFREESYNC בכרטיסים שמאפשרים זאת המסך מוגבל ל90HZ ככה ש144HZ לא ממש משחק פה תפקיד למשתמשי AMD שמפעילים את האופציה . הרבה אנשים קונים את המסך מהסיבות שלי , לא ממש ראיתי הבדל משמעותי ב-GSYNC או בלעדיו ואני לא מעוניין בעוד פנל TN ( "שדרגתי" מ4K TN למסך הזה ) + כל המחלות שדבקות ברוב מסכי הSWIFT המערכת עובדת נהדר , הכל חד וחלק , הטקסט חד במיוחד מבחינתי ( המעבר מTN ) בקיצור מסך נהדר , קח בחשבון שזה משימוש של מספר שעות בלבד
פורסם 2015 באוגוסט 1910 שנים הנה רק חלק מהן :http://www.overclock.net/t/1526956/guide-to-the-problems-with-the-asus-rog-swiftלא גורף ולא כל הבעיות בבת אחת כמובן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.