עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לאחר קניית מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

אהלן, קניתי מחשב נייד עם הארדיסק, ועכשיו אני מתחרטט ורוצה ssd. כמה שאלות אליכם ברשותכם

1. האם יש אפשרות לשדרג

2. מה גודל מומלץ וכמה זה יעלה לי, האם 120 ג'יגה יספיקו לי?(מה שאני עושה במחשב זה אינטרנט וסרטים)

3. כמה 120 ג'יגה אמור לעלות, מה הגודל הבא אחריו וכמה הוא אמור לעלות?

4. קניתי קוד של ווינדאוס 8.1 פרו מהאתר של מיקרוסופט, מה יקרה כשאני אשים את הכונן ssd, האם אפשר

להעביר את הווינדאוס? האם אני אצטרך לקנות מחדש?

5. במה אני אראה את ההשפעה של המהירות? אם אני רואה נגיד משחקי כדורגל בשידור חי מהאינטרנט זה משפיע או שזה אך ורק קשור למהירות האינטרנט?

תודה

נערך על-ידי bati6

פורסם

היי, אשתדל לענות - מצד שני אני דיי חדש כאן אז מומלץ להמתין לעוד תגובות:

1. בדרך כלל כן, במיוחד אם זה מחשב שנקנה לאחרונה, אם תכתוב יצרן ודגם מדויקים נוכל לענות לך ביותר קלות. תוכל גם לבדוק לבד באתרים מתמחים (נגיד https://www.crucial.com/). שים לב שזה ע​שוי להשפיע על האחריות שלך אם אתה לא עושה את זה באמצעות גורם מורשה אלא לבדך.

2. אין גודל מומלץ - לכל אחד צרכים אחרים. סרטים בדר"כ שוקלים הרבה ולכן מומלץ להשתמש בנפח גדול יותר.

3. המחיר משתנה לפי יצרן, סדרה וכו' תבדוק ב-ZAP או אתרי השוואות בסגנון. הגודל הבא אחריו הוא בדר"כ 256 ג"ב.

4. אם יש לך את הקוד עצמו לדעתי תוכל להזין אותו שוב בהתקנה של הWIN החדש - מומלץ לבדוק מול התמיכה של מיקרוסופט.

5. ההשפעה של מהירות HD על צפיה ישירה, במיוחד בשידור חי הינה מינורית ולא מורגשת. ייתכן שהדפדפן עצמו יעבוד מהר יותר אבל ההשפעה הניכרת יותר באה מכיוון מהירות החיבור. אם אתה יכול להשתמש בחיבור פיזי בזמן צפיה במקום WIFI זה יישפר משמעותית את המהירות.

פורסם

תוספת דיוקים על Laptops:

1. נכון.

2. גודל 256 המשתלם כרגע לביצועים פר מחיר, כיוון שהם עולים עם נפח הכונן.

3. ליתר דיוק, המשתלם בארץ כרגע הוא Crucial BX100. עם זאת: א. לכונן זה יש בעיות תאימות ידועות, תלוי בדגם המחשב שלך. ב. אם הנייד שלך עם DVD תוכל לשלב את הקשיח עם ה SSD ואז למעט שיקול ההשתלמות תוכל מבחינת נפח לשלב ביניהם ללא שתתקל בחוסר מקום.

4. אם תעביר את מערכת ההפעלה ללא התקנה מחדש לא תדרש להזין את הקוד. אם תתקין מחדש ותתקל בקשיים אקטיבציה טלפונית אמורה לעבוד ללא בעיות.

5. לא. רק בדברים הקשורים לזמני גישה לדיסק ישירות או בעקיפין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.