עבור לתוכן

מחשב גיימינג ב4200 והתייעצות על מפרט שהרכבתי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שקלים לפה או לשם לא קריטי.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD, BF, FIFA, THE WITCHER 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה, כן הרכבת מחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה אך פה רציתי להתייעץ איתכם איפה כדאי. גר באזור עמק יזרעאל. חיפה בסדר לי גם.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיהיה מספיק מרווח בין הכרטיס מסך לסלוט PCI הבא, יש לי כרטיס wifi של tplink שצריך להכנס לשם.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

יש כמה דברים שחשובים לי לפני המשחקים כי אני לא גיימר כזה כבד, שיהיו במחשב SSD בנפח של כ250, דיסק קשיח של 3 טרה( מה זה אומר שיש לו 2 מגשים? ואיזה יותר טוב? WD או סיגייט?), שהמחשב יהיה שקט ככל שניתן כי זה לחדר שינה(מסיבה זו שמתי במפרט שלי את הGTX960 במקום 280X ודומיהם כי הבנתי שהוא יותר שקט וקר), אם אפשרי להכניס בתקציב לוח אם עם יכולות WIFI חזקות, אם לא אז אני אוכל להשתמש בכרטיס שכבר יש לי.

כעת עוד כמה שאלות:

1. באיזה חנות כדאי לקנות את המחשב? ובאופן כללי מה הדעה על פלונטר?

2. ראיתי שיש בפלונטר GTX960 עם 4GB זיכרון במקום 2, בהפרש של כ130 ש"ח, עד כמה זה משמעותי?

נראה לי שזה הכול, תודה.

הנה המפרט שהרכבתי: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=29945

פורסם

נראה בסדר. ממליץ להתרחק מסדרת הGreen המחורבנת של הדיסקים הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

מה לקחת במקום זה?

כמו כן מאיזה חנות כדאי להזמין?

פורסם

איזה חרא של מפרט, חרא!

ב4 אלף צריך לוותר על SSD, לשים 1TB רגיל או סיגייט 7200 או BLUE WD וכרטיס מסך אמיתי GTX970

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים