עבור לתוכן

מסכים כחולים במחשב החדש של אימא שלי

Featured Replies

פורסם

כאשר בדקתי ב-BlueScreenView שבמחשב החדש של אימא שלי, האם היו לה איזה שהם מסכים כחולים (היא מתלוננת שהמחשב נתקע לה לפעמים), התברר לי שהיה לה מסך כחול ב-9/7/2015.

אני מצרף את קובץ הטקסט של ה-Dump files ששמרתי.

לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0

מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz

זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM

ערכת שבבים: Intel Haswell

ביוס: American Megatrend Inc.

כרטיס גרפי בשימוש: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB (גם המובנה של לוח האם לפי דעתי פעיל)

כרטיס קול מובנה: GigaByte Technology 8 Series/C220 Chipset Family High Definition Audio Controller

כרטיס רשת מובנה: Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter

נערך על-ידי dor123

פורסם

"בעיה חמורה בניהול זיכרון.".

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/hardware/ff557391(v=vs.85).aspx

[TABLE=width: 687]

[TR]

[TD]0x41790

[/TD]

[TD]A page table page has been corrupted. On a 64 bit version of Windows, parameter 2 contains the address of the PFN for the corrupted page table page. On a 32 bit version of Windows, parameter 2 contains a pointer to the number of used PTEs, and parameter 3 contains the number of used PTEs.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם
  • מחבר

איך פותרים את הבעייה?

פורסם

קרה אז קרה

האתחול תיקן הבעיה ומאז הכל בסדר אז אין מה לפתור כרגע.

פורסם

אפשר להריץ את הבדיקות זכרון המוכרות עם mem86 וכו' בשביל לשלול בעיות חומרה אבל רוב הסיכויים שזה בעיות תוכנה כנראה דריברים\התנגשויות וכו'

במקרה השני אין הרבה מה לעשות חוץ מלפרמט ולהתקין מחדש אז אלא אם זה בעיה קבועה ורצינית הייתי עוזב את זה בשקט.

פורסם

BLUE SCREEN הרבה פעמים קופץ ברגע שיש בעיית חומרה .... כמו ארדיסק לא תקין וכד' ... לא לשלול חומרה

בהצלחה

פורסם
  • מחבר
אפשר להריץ את הבדיקות זכרון המוכרות עם mem86 וכו' בשביל לשלול בעיות חומרה אבל רוב הסיכויים שזה בעיות תוכנה כנראה דריברים\התנגשויות וכו' במקרה השני אין הרבה מה לעשות חוץ מלפרמט ולהתקין מחדש אז אלא אם זה בעיה קבועה ורצינית הייתי עוזב את זה בשקט.

הרצתי כרגע מעבר אחד עם Memtest86+ והכל היה תקין. בפעם האחרונה שביצעתי בדיקת דיסקים קשיחים עם Windlg, לא נמצאו סקטורים פגומים. דרייבר של כרטיס מסך מעודכן לגרסה האחרונה, וכך גם דרייברים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים