עבור לתוכן

שוקל להחליף מכשיר בגלל נפח אחסון מצומצם

Featured Replies

פורסם

יש לי LG G2 בגרסת ה-16GB.

בעקרון אני מאוד מרוצה ממנו, אבל הבעיה היא האחסון הקטן.

יש לי מעט מאוד נפח במכשיר ואני לא יכול להתקין אפליקציות אפילו וניסיתי למחוק דברים שאני לא צריך.

ניסיתי בעבר להשתמש בענני אחסון למיניהם כמו Dropbox וכד' אבל הם פשוט לא עשו עבודה טובה, הם הורידו מאיכות התמונות וגם לקח הרבה זמן לוידאו להטען דרך הענן.

האם זה צעד נכון להחליף מכשיר רק בגלל נפח אחסון?

האם זה ישתלם למכור אותו ולקנות אותו אחד רק בגרסת 32GB?

פורסם

למה לא להשתמש בכרטיס SD?..

פורסם

כי בG2 כמו בהרבה מכשירים אחרים אין אופציה להרחיב זכרון ... על הOne M7 , S6 /Edge כל הNexusים אין אופציה להרחבה .

פורסם

זה מדהים.

מההתחלה כבר שנים אני אומר שסמארטפון שאין בו סלוט הרחבה לכרטיס זיכרון, ולא בגלל הגבלות הנדסה יוצאת דופן אלה בגלל שיקולים רווח של היצרן שמתנהג בנבזות של ממש, הוא סמארטפון או חברה שצריך להחרים.

ואנשים ששומעים את הדעה הנחרצת שלי מתעלמים ממנה בנפנוף יד וממשיכים כאילו זה לגיטימי מצד היצרנים.

ביקורות למוצר אפילו לא מתייחסות לעניין, או לכל היותר כותבות שאין חריץ הרחבה אך לא מוסיפות פרספקטיבה צרכנית מינימלית לעניין שמבליטה את הנבזות מאחורי ההחלטה של היצרן.

ואני שמבין את ההשלכות על הצרכנים בסטטיסטיקה רחבה של המציאות הקיימת, נוקט בעמדה ראויה בהתאם לכך המייצגת את כלל הלקוחות שיפגעו בעקבות הדבר.

שגם אם נשמעת מוגזמת, הרי כשלוקחים בחשבון את כמות האנשים שזה נוגע להם, היא אפילו מאופקת.

אנחנו הצרכנים מאפשרים לאותם חברות לדפוק אותנו.

ואנחנו משלמים על כך את המחיר.

יצרנים צריכים להבין שזה לא מקובל על הצרכנים שימנעו מהם פיצ'רים שעולים שני סנט, רק בשביל שחלקם ישלמו פרמיום בשביל גרסה עם 32GB או ישתמשו בשירותי אחסון שלהם ושל השותפים שלהם.

צריך להפיץ תמונות פרסומת ביקורתיות כמו "LG החברה שמגבילה את כמות המוזיקה שתוכל לשמוע במהלך היום".

"LG החברה שמצמצמת אותך בשביל בצע כסף".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים