עבור לתוכן

דרוש שדרוג למפרט למטרת גיימינג, 2K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 ש"ח

חריגה - 500 ש"ח גג.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדירות גבוהה של משחק.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - AVA, Far Cry 4

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1080 רזולוציה של המסך.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות עד גבוהות, יכולת הרצה של משחק וטעינתו במספר שניות בודדות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אוזניות גיימינג. פתוח להצעות.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 8 חשוב מאוד.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - לא. איזור מגורים ראשון לציון.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - ברגע שיהיו לי נתונים והעדפות מסוימות, הולך לקנות.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - לא. מעדיף להשקיע עכשיו לטווח ארוך.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: כן.

המפרט הקיים שלי כרגע הוא:

k2uggyowjqoz.jpg

ולגבי הספק כוח , הספק כוח שלי הוא :

Solid ATX-600W

נערך על-ידי IdaNfaQ
הוספת מפרט קיים.

פורסם

ציין מפרט מלא של החומרה שלך. ז"א לוח אם, מארז, ספק ודיסקים.

פורסם
  • מחבר
ציין מפרט מלא של החומרה שלך. ז"א לוח אם, מארז, ספק ודיסקים.

איך אני בודק איזה דגמים יש לי אם אני לא יודע ?

פורסם

תוריד Speccy(קישור) ותעלה תמונה מהSummary/סיכום, בעניין ספק הכוח תצטרך לפתוח את דלת המארז ולכתוב מה הדגם או להעלות תמונה.

פורסם
  • מחבר
תוריד Speccy(קישור) ותעלה תמונה מהSummary/סיכום, בעניין ספק הכוח תצטרך לפתוח את דלת המארז ולכתוב מה הדגם או להעלות תמונה.

אשכול נערך, נוספה תמונה של המפרט הקיים + דגם ספק הכוח.

פורסם

שדרוג לטווח ארוך ידרוש שדרוג של המעבד ולוח האם לדעתי ומאחר וסכום השדרוג הוא דיי גבוהה אתה לא מעדיף לחסוך עוד קצת ולקנות מערכת מבוססת עם מעבדי הדור ה6(Skylake) שיוצאים ב5 וב30 לאוגוסט(2015)?

לגבי ספק הכוח זה לא הדגם אז עדיף שתעלה תמונה, למרות שאני מאוד בספק שזה דגם ששווה משהו וכנראה יהיה צריך להחליף אותו.

כרטיס המסך מסדרה 7700 ככה שהוא אחד מאלו 7750/7770/7790 ושדרוג משמעותי ממנו יהיה HD7950 3GB חדש ב749ש"ח(קישור) שיש לו עלות/תועלת גבוהה ואאל"ט יהיה צוואר בקבוק קטן עם המעבד שלך אבל שוב חוזרים לעניין של דגם ספק הכוח(?).

בשביל טעינה מהירה אתה יכול כבר עכשיו לרכוש את הCrucial BX100 250GB ב465ש"ח מTMS(קישור).

למה לא התקנת מערכת הפעלה 64 ביט מאחר ויש לך 4GB RAM בנוסף בגלל שהמערכת שלך היא 32 ביט יש משחקים שאתה בכלל לא יכול להריץ רק בגלל העניין הזה, בכל מקרה גם צריך יותר זיכרון צריך למשחקים בימינו ככה שעוד 4GB יהיה מעולה.

מארז ברמת שקט 8 יש לך את Fractal Design Define R5 שגם נוח לניקוי(אם זה חשוב לך) עם מסנן אבק תחתון שנשלף מקדמת המארז ככה שאין צורך לנתק אם המארז נמצא במיקום פחות נוח בבית.

לגבי האוזניות עדיף תשאל בפורום ציוד הקפי(קישור) וככה תחדד יותר מה התקציב המלא רק למחשב בלי האוזניות.

פורסם
  • מחבר
שדרוג לטווח ארוך ידרוש שדרוג של המעבד ולוח האם לדעתי ומאחר וסכום השדרוג הוא דיי גבוהה אתה לא מעדיף לחסוך עוד קצת ולקנות מערכת מבוססת עם מעבדי הדור ה6(Skylake) שיוצאים ב5 וב30 לאוגוסט(2015)?

לגבי ספק הכוח זה לא הדגם אז עדיף שתעלה תמונה, למרות שאני מאוד בספק שזה דגם ששווה משהו וכנראה יהיה צריך להחליף אותו.

כרטיס המסך מסדרה 7700 ככה שהוא אחד מאלו 7750/7770/7790 ושדרוג משמעותי ממנו יהיה HD7950 3GB חדש ב749ש"ח(קישור) שיש לו עלות/תועלת גבוהה ואאל"ט יהיה צוואר בקבוק קטן עם המעבד שלך אבל שוב חוזרים לעניין של דגם ספק הכוח(?).

בשביל טעינה מהירה אתה יכול כבר עכשיו לרכוש את הCrucial BX100 250GB ב465ש"ח מTMS(קישור).

למה לא התקנת מערכת הפעלה 64 ביט מאחר ויש לך 4GB RAM בנוסף בגלל שהמערכת שלך היא 32 ביט יש משחקים שאתה בכלל לא יכול להריץ רק בגלל העניין הזה, בכל מקרה גם צריך יותר זיכרון צריך למשחקים בימינו ככה שעוד 4GB יהיה מעולה.

מארז ברמת שקט 8 יש לך את Fractal Design Define R5 שגם נוח לניקוי(אם זה חשוב לך) עם מסנן אבק תחתון שנשלף מקדמת המארז ככה שאין צורך לנתק אם המארז נמצא במיקום פחות נוח בבית.

לגבי האוזניות עדיף תשאל בפורום ציוד הקפי(קישור) וככה תחדד יותר מה התקציב המלא רק למחשב בלי האוזניות.

תודה רבה.

אתה יכול לומר לי קצת על מעבדי הדור ה6 ? מה ההבדל ביניהם לבין Intel i5/i7 , חסרונות ויתרונות, עלויות? ודגמים ספציפים?

לגבי למה לא קניתי מערכת הפעלה 64 ביט, זה בגלל שלא אני קניתי את המחשב. המחשב איתי כבר כמה שנים טובות ובזמנו אבא שלי פשוט עשה מפרט והביא.

אני מבין ממך שאני צריך להחליף את המעבד, לוח אם, כרטיס מסך, מערכת הפעלה ולהוסיף עוד RAM.

אשמח לדגמים של מעבדים ולוחות אם ולשאלה ששאלתי למעלה^^.

תודה!

פורסם

אני מבין ממך שאני צריך להחליף את המעבד, לוח אם, כרטיס מסך, מערכת הפעלה ולהוסיף עוד RAM.

תודה!

לא בדיוק, כי כל הרשימה הזו יחד עם הספק שאתה צריך להחליף זה כבר 90% ממחשב חדש... אין בעיה עם זה, אבל זה לא יקרא "שדרוג". הוא רק נתן לך הצעות מה אפשר לעשות.

בקטע של הגיימניג, מה שחשוב בשלב ראשון זה כרטיס מסך + ספק. אח"כ בסדר יורד זיכרון וSSD.

לא תהייה בעיה להעביר את כל זה ללוח אם+מעבד שתקנה כשתרצה לשדרג הכל.

פורסם
תודה רבה.

אתה יכול לומר לי קצת על מעבדי הדור ה6 ? מה ההבדל ביניהם לבין Intel i5/i7 , חסרונות ויתרונות, עלויות? ודגמים ספציפים?

לגבי למה לא קניתי מערכת הפעלה 64 ביט, זה בגלל שלא אני קניתי את המחשב. המחשב איתי כבר כמה שנים טובות ובזמנו אבא שלי פשוט עשה מפרט והביא.

אשמח לדגמים של מעבדים ולוחות אם ולשאלה ששאלתי למעלה^^.

תודה!

לגבי מעבדי הSkylake היו כמה כתבות פה באתר בזמן האחרון

הנה זה בא: מעבדי ה-Skylake יושקו ב-5 באוגוסט

חדשות טובות, חדשות רעות: ביקורת ראשונה למעבד ה-Skylake המוביל

מעבדי ה-Skylake עשויים להיות מפלצות אוברקלוק

רשמית: ה-Skylake של אינטל מבטיח שיפור גדול בעיבוד גראפי, שיפור צנוע בעיבוד כללי

ההבדל בין i7 לi5 הוא שלמעבדי הi7 יש תמיכה בHyper-threading וקצת יותר זיכרון מטמון אבל ההפרש בכסף לא שווה אם המחשב מיועד למשחקים מאחר וגם אם יש משחקים שמנצלים את הHyper-threading הינה כמה דוגמאות וכמו שאתה רואה בינתיים המשחקים עם היחידים שיודעים לנצל יותר את הHyper-threading הם Battlefield 4 וDragon Age Inquisition.

So how much does hyperthreading matter for gaming? - linustechtips

wROBE37.png

The choice of games was just somewhat recent stuff I'm interested in playing. Anything less than a 3% gain should probably be interpreted as hyperthreading slowing a game down. So for the most part I think these results tend to agree with the gamer religion that an i7 is most of the time a waste of money over an i5, especially since the vast majority of us will run at higher resolutions with lower end graphics cards than GTX 980s and thus be GPU bound. Nevertheless, BF4 and DAI are some pretty huge outliers and are both pretty recent, so they may be pointing to a future where those virtual cores provided by Intel's hyperthreading really start to matter

במקרה שלך אתה עם i3 דור שלישי ככה שגם הוא כמו מעבדי הi7 עם טכנולוגיית הHyper-threading שמדמה ליבות נוספות ככה שלמרות שיש לi3 רק 2 ליבות + 2 נימים זה בא לידי ביטוי בצורה טובה יותר מכיוון שמשחקים בדרך כלל מנצלים טוב יותר 4 ליבות ולכן ההבדל לא משמעותי עם הi7 לעומת הi5 שבנוסף ל4 הליבות נראה שיש עוד 4(נימים) בגלל הHyper- threading ומה שבטוח בעריכה זה מאוד עוזר, עם הi5 יהיו לך 4 ליבות ככה שבמשחקים דורשניים אתה תראה שיפור.

לגבי מערכת ההפעלה אתה יכול לראות מה מפתח המוצר שלך בעזרת Speccy פשוט תלחץ על Operating System ושם תראה את מפתח המוצר, אם זה חלונות 7 Retail אז זה כולל זכויות העברה למחשב אחר ובמקרה שזה OEM אתה יכול להתקין מחדש עם מפתח המוצר שלך על אותו המחשב את גרסת ה64 ביט.

אגב אתה יכול לעדכן מחלונות 7 לחלונות 10 שיצאה ב29 לחודש.

החומרה של הדור ה6 עוד לא יצאה בגלל זה שאלתי אם אתה לא מעדיף לחסוך קצת יותר ולהמתין?

ב5 יוצאים המעבדים שמיועדים להמהרה(OC) ב30 שאר המעבדים ולוחות האם יתמכו בDDR3 וDDR4.

לבינתיים כמו שZiggyMan כתב אפשר ללכת על כרטיס מסך ספק וSSD שיעברו למחשב הבא ובעניין הזכרון אם אתה כן מעדיף להמתין אז עדיף שלא להוסיף כרגע.

תכתוב גם את דגם המארז הנוכחי שלך לבינתיים כי זה עלול להגביל במקרה שכרטיס המסך ארוך מידי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים