עבור לתוכן

פצצות OC נחתו מחו"ל - עדכון בעמ' 3 - MOBILE XP !

Featured Replies

פורסם

מה זה מה שהכי מתאים לעין? של איזה חברה הוא?

ולהוא ששאל על ram sinks למה לקנות עם אפשר להכין בעשר דקות? תעשה כמוני אני לקחתי שתי סינקים של פנטיום 2 לקחתי מסורון קטן וניסרתי 8 חתיכות שוות בדיוק וזה היה 10 דקות עבודה ויצא מעולה, רק חבל שלכרטיס העלוב שלי אי אפשר לעשות oc הזכרונות שלו מגבילים רצח וגם הליבה לא משהו היא על 290@350 ויש ארטיפאקט קטן בcs ממש לא מפריע אני משער שיהיה כזה ג םבמשחקים אחרים.

בכל מקרה חשבתי לשרוף אותו (לא פיזית) ושאינ יקבל החלפה אז לבקש של חברה אחרת נראה לכם שזה ילך?

• תגובות 40
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הוא של KAKABYTE - החברה הידועה במאווררים האיכותיים והשקטים שלה ... - זאת הייתה המטרה הראשונית של ה SILENCER - השתקת המאוורר !

לגבי RAMSINKS - אין כאלה בארץ - כמו שפבל אמר - יש של TT - אבל הם שטוחים יותר ...

לגבי HOME MADE - עשיתי ל 8500 שלי סינקים בעצמי וזה נראה כמו שזה נשמע - עזתי !

יופי הוא חלק מהרעיון הכללי ....

פורסם

מה הכוונה הכרטיס ביבוש לא הבנתי?

תתחדש! הקירור לזיכרון נראה יפה, אך אנכי תומך בקירור מפלצתי יותר לזכרונות, שלך נראים קטנים כאלה...

מצפה לתוצאות, בהצלחה ;).

פורסם

לא הבנתי למה קנית את ההטיסינק SP94 מכיוון שהוא ל- P4 ולך יש AMD ???.

פורסם

ה HEATSINK הזה מתאים ל 9800 XT ??

פורסם

Lanzar - בתראד שפתחת מישהו הציע לך VGA silencer ... זה מה שיש לSMSM... כפי שאתה זוכר אמרנו לך שהוא לא מתאים ל 9800XT...

פורסם

לא הבנתי למה קנית את ההטיסינק SP94 מכיוון שהוא ל- P4 ולך יש AMD ???.

יש לו גם מערכת אינטל וגם רבע ( ;D) מערכת AMD...

פורסם
  • מחבר

אכן, כמו שידידי IRONEDDIE ציין - אל תסתכלו על המפרט שלי - הוא יעודכן בשעה הקרובה - יש לי מערכת אינטל ועוד SHUTTLE AMD ועוד AMD מפלצתית בבניה - ו 2 LAPTOPS ....

פורסם

רק עכשיו ראיתי את הדברים...תתחדש! :D

פורסם
  • מחבר

וסוף סוף - לאחר שהסתדרתי עם המצלמה שלי סוף סוף - תמונה ראשונה של ה MOBILE 2500 !

פורסם

:cwm24::eek2:

יאללה גבר-גבר תריץ תוצאות... 8)

פורסם

מה הקטע של הMobile לא הבנתי

פורסם

אוברקלוק... אוברקלוק... אה וגם overclock...

מעבד זול יעיל מצוין לרוב נותן ביצועים יותר טובים מאחיו ה"גדול" והוא אוברקלוקר עצבני (כבר אמרתי ?)

פורסם

תותח OC ...

פורסם

ואני חייב לציין שהוא גם ממש טוב בOC...

חחח

איך הסינק ? שיפור משמעותי?

אני גם רוצה לקנות כזה לרדאון 9600 עם סינקים של TT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים