פורסם 2004 במרץ 3121 שנים שמתי לב שעכשיו הOLYMPUS C-750 ירדה למחיר של קצת יותר מ2000 ש"ח.בן דוד שלי קנה אותה לפני איזה שלושה חודשים והיא עלתה לו כמעט 3000!חשבתי כבר הרבה זמן לקנות מצלמה דיגיטלית והחלטתי ללכת על הCANON A70.אבל עכשיו שהמחיר של הC-750 ירד נראה לי שאני אקח אותה.כדאי לי?תודה מראש ;D
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים תלוי מה חשוב לך,אם חשובה לך האיכות אז לך על הCanonאם חשוב לך הזום אז לך על האולימפוס.(Chevy ציטטתי אותך נכון? ;D)אישית ממליץ על הcanon, אני הזמנתי את הA80 8)
פורסם 2004 באפריל 121 שנים מחבר תלוי מה חשוב לך,אם חשובה לך האיכות אז לך על הCanonאם חשוב לך הזום אז לך על האולימפוס.(Chevy ציטטתי אותך נכון? ;D)אישית ממליץ על הcanon, אני הזמנתי את הA80 8)רגע, אתה רוצה להגיד לי שאיכות התמונה של האולימפוס פחות טובה משל הקנון?מדובר הרי ב4 מגה פיקסל לעומת 3 (לטובת האולימפוס), וגם שאני לא צלם מקצועי.לפי התמונות שראיתי שיוצאות מהאולימפוס הן איכותיות ביותר.אני לא צלם מקצועי, מה שחשוב לי זה שהתמונות יצאו נורמלי (והזום הגדול של האולימפוס יעזור לי מאוד). :-\
פורסם 2004 באפריל 121 שנים תראה האולימפוס גם מצלמה טובה, אבל הקנון מוציאה תמונה יותר איכותית.וד"א הרזולוציה לא ממש משחקת תפקיד, כי אתה יכול לקחת את הS5000 של פוג'י עם אינטרפולציה ל6 מגה פיקסל, ואתה יכול לקחת את הA60, ותאמין לי שאתה לא תראה שהאיכות של פוג'י טובה יותר, וההפך.אם לעין שלך נראה כי האולימפוס היא בסדר, אז לך עליה (היא מצלמה גם מצוינת).אבל לעין קטנונית כמו שלי הקנון מוציאה תמונה הרבה יותר חלקה ;D
פורסם 2004 באפריל 121 שנים ..... שמתי לב לזה שגם ה-720 ירדה ל-1300, מחיר דיי טוב למצלמה כזו (יחסית למה שהיא מציעה -> זום ) ואם כבר 2000 ש"ח יש לך את ה-A80 וה-Z1 . קח בחשבון שמומלץ (חובה?) לרכוש כ.זיכרון נוסף (128\256) למצלמה וסוללות+מטען (הרי כל פעם שהסוללות יתרוקנו לא תרכוש עוד רבעייה? יותר משתלם לרכוש מטען+4 סוללות ).
פורסם 2004 באפריל 121 שנים מחבר ..... שמתי לב לזה שגם ה-720 ירדה ל-1300, מחיר דיי טוב למצלמה כזו (יחסית למה שהיא מציעה -> זום ) ואם כבר 2000 ש"ח יש לך את ה-A80 וה-Z1 . קח בחשבון שמומלץ (חובה?) לרכוש כ.זיכרון נוסף (128\256) למצלמה וסוללות+מטען (הרי כל פעם שהסוללות יתרוקנו לא תרכוש עוד רבעייה? יותר משתלם לרכוש מטען+4 סוללות ). מסכים איתך על כרטיס הזיכרון, אבל המחיר הזה כולל גם מטען וסוללות נטענות!
פורסם 2004 באפריל 121 שנים תוכל לומר לי היכן ראית זאת בבקשה? אני זוכר שראיתי ממזמן את המצלמה עם מטען....לא מוצא את זה כרגע
פורסם 2004 באפריל 121 שנים מחבר תוכל לומר לי היכן ראית זאת בבקשה? אני זוכר שראיתי ממזמן את המצלמה עם מטען....לא מוצא את זה כרגע היה מבצע בOLSALE אבל אני רואה שהוא נגמר.
פורסם 2004 באפריל 121 שנים מחבר http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/neao_technology/product.asp?pf_id=OUOCC750http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6371557&type=2&product=1&=
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.