עבור לתוכן

עזרה - קניית Dell xps 13 2015 מארה"ב

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

אז החלטתי שזה הולך להיות הנייד הבא שלי ובדיוק אני נוסע עוד חודש לארה"ב.

עכשיו פעם ראשונה שאני אקנה מוצר כזה מחו"ל ואין לי מושג איך לעשות את זה, מאיפה כדאי לקנות וכו'.

אני אהיה 3 שבועות בארה"ב, לאחר מכן אני נוסע שבועיים למקסיקו וחוזר לעוד לילה בניו יורק.

מה שתכננתי זה לקנות את המחשב נייד בלילה האחרון שאני אהיה בניו יורק כדי לא להיסחב איתו את כל הנסיעות והטיסות.

הייתי שמח מאנשים בעלי ניסיון לעזרה והכוונה איך לבצע את הרכישה, איפה, מתי וכו', הייתי רוצה גם להרחיב עליו אחריות במקום אם יש אפשרות.

דרך אגב אם זה משנה זה הדגם שאני רוצה:

Display

13.3 in UltraSharp QHD+ (3200 x 1800) infinity touch display, 10-finger multi-touch support

Processor

Intel Core i5-5200U 2.20 GHz with Intel Turbo Boost Technology up to 2.70 GHz

Memory

8GB DDR3L 1600 MHz

Hard drive size

256GB SSD

Video

Intel HD Graphics 5500 with shared graphics memory

פורסם

בארה"ב יש מס מקומי שלא מופיע על המחיר שאתה רואה שמפורסם באינטרנט.

תנסה לרכוש את המחשב באחת המדינות מהמדינות - מונטנה, אלאסקה, אורגון, ניו המפשייר או דלאוור.

הסיבה היא שבהן אתה לא תשלם מס מקומי בסך של 8-10 אחוז על המחיר שאתה רואה.

אופציה אחרת שיש לך היא הזמנה של המחשב בין מדינות בארה"ב - במידה ולמוכר אין נציגות במדינה בה אתה נמצא.

המחיר המוצג של המחשב בחנות הוא 1270 דולר -

http://www.adorama.com/DEXPS9343636.html?utm_term=Other&utm_medium=cpc&utm_campaign=Other&utm_source=adl-gbase

או באינטרנט (למיקרוסופט אין חנות רשמית) - כ-1200 דולר (1300 פחות 100 דולר קופון) http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Dell-XPS-13-9343-Signature-Edition-Laptop/productID.312471000

כלומר המחיר שתשלם אם תקנה בחנות במקום (אדורמה יושבים בניו יורק) יהיה כ-1382 דולר (אחרי 8.875 אחוז מס מקומי).

אני מכיר הרחבת אחריות מול דל.

אני לא יודע אם יש אפשרות להעריך אחריות רשמית של דל בחנות מסויימת.

ואני ממליץ שלא תתפתה להצעות של אחריות חלופית (כמו ש-best buy אוהבים להציע)

נערך על-ידי Access Denied

פורסם

ישנה אפשרות של Amazon Locker שיחכה לך איפשהו במקום שתבחר.

בדוק כמה זה עולה והאם זה משתלם לך.

פורסם
  • מחבר
בארה"ב יש מס מקומי שלא מופיע על המחיר שאתה רואה שמפורסם באינטרנט.

תנסה לרכוש את המחשב באחת המדינות מהמדינות - מונטנה, אלאסקה, אורגון, ניו המפשייר או דלאוור.

הסיבה היא שבהן אתה לא תשלם מס מקומי בסך של 8-10 אחוז על המחיר שאתה רואה.

אופציה אחרת שיש לך היא הזמנה של המחשב בין מדינות בארה"ב - במידה ולמוכר אין נציגות במדינה בה אתה נמצא.

המחיר המוצג של המחשב בחנות הוא 1270 דולר -

http://www.adorama.com/DEXPS9343636.html?utm_term=Other&utm_medium=cpc&utm_campaign=Other&utm_source=adl-gbase

או באינטרנט (למיקרוסופט אין חנות רשמית) - כ-1200 דולר (1300 פחות 100 דולר קופון) http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Dell-XPS-13-9343-Signature-Edition-Laptop/productID.312471000

כלומר המחיר שתשלם אם תקנה בחנות במקום (אדורמה יושבים בניו יורק) יהיה כ-1382 דולר (אחרי 8.875 אחוז מס מקומי).

אני מכיר הרחבת אחריות מול דל.

אני לא יודע אם יש אפשרות להעריך אחריות רשמית של דל בחנות מסויימת.

ואני ממליץ שלא תתפתה להצעות של אחריות חלופית (כמו ש-best buy אוהבים להציע)

אני לא אהיה באחת מהמדינות שציינת ללא מס מקומי.

אם אני מזמין את המחשב מהחנות של מיקרוסופט שעולה 1200 דולר והם שולחים לי את המחשב, אני לא משלם עוד מס מקומי?

במידה ואני מזמין ממיקרוסופט אני יכול נניח להזמין למלון שאני אשהה בו בלילה האחרון שלי בניו יורק ושהמחשב יחכה לי שם בקבלה? או שזה בלתי אפשרי ואני צריך להיות נוכח כדי לקבל את המחשב?

בגלל שאני אהיה לילה אחד אחרון בניו יורק זה נראה לי יהיה קשה לתמרן את זה שהמחשב יגיע בדיוק ביום שאני אהיה בניו יורק ואני מפחד שזה לא ייפול בין הכיסאות והמחשב נניח לא יגיע ואני אצטרך כבר להגיע לשדה התעופה.

מה היית ממליץ לי לעשות?

לגבי הamazon locker

זה רק לגבי הזמנות של אמזון או אפשר גם משלוחים מכל מקום לדבר הזה?

נערך על-ידי shayhangal71

פורסם

אמאזון לאקר מיועד למשלוחים מאמאזון בלבד.

ובכל מקרה, אתה צריך לתזמן את ההזמנה, כיוון שאם אתה לא לוקח את המוצר תוך שלושה ימי עסקים הם מחזירים את החבילה בחזרה.

פורסם
  • מחבר
אמאזון לאקר מיועד למשלוחים מאמאזון בלבד.

ובכל מקרה, אתה צריך לתזמן את ההזמנה, כיוון שאם אתה לא לוקח את המוצר תוך שלושה ימי עסקים הם מחזירים את החבילה בחזרה.

כן נכנסתי לפרטים וראיתי שצריך לאסוף את המוצר תוך 3 ימים.

בכל מקרה מה קורה אם לא אספתי את המוצר תוך 3 ימים?

וידוע לך אם אני מזמין ממיקרוסופט מהאתר שלהם אני גם צריך לשלם מס מקומי?

פורסם
אם אתה לא לוקח את המוצר תוך שלושה ימי עסקים הם מחזירים את החבילה בחזרה.

המחיר בחנות של מייקרוסופט לפני מסים. לא בטוח, אבל כנראה שזה משתנה לפי המדינה שאליה תשלח את המוצר.

פורסם

למה לא להזמין ישירות מDELL ?

פורסם

איל לי מושג איזה חנות לוקחת מס ולאיזה מדינה... תנסה ותברר בעצמך.

אני הזמנתי מחשב כזה בדיוק למחסן של shipito באורגון ולכן לא חוייבתי במס.

להזמין למלון יכול להיות סיכון ויכול גם לעבוד.

לא ניסיתי ולכן אני לא יודע לענות על שאלות כאלו.

מ-דל הזמנה לרוב תהיה בעלות דומה, אבל תקח קצת יותר זמן.

תנסה לחפש חבר אמריקאי שהוא סטודנט, יש להם באתר של מיקרוסופט 10 אחוז הנחה, ואז עלות המחשב תצא סביב ה-1200 דולר כולל הכל.

פורסם

הם כותבים בחנות שיש כעת קופון SAVE100 שמוריד 100$. אם אתה מזמין ממייקרוסופט אל תשכח להשתמש בזה.

פורסם
  • מחבר
הם כותבים בחנות שיש כעת קופון SAVE100 שמוריד 100$. אם אתה מזמין ממייקרוסופט אל תשכח להשתמש בזה.

כן ראיתי את הקופון הזה, אחרי הקופון זה יוצא 1200$ לפני מיסים.

אני עדיין לא מצאתי פתרון איך אני אוכל להזמין את המחשב ממייקרוסופט שיגיע באותו יום שאני אהיה בניו יורק.

יש למישהו רעיון??

פורסם

הייתי שוקל כבר לקנות מאקבוק פרו 13, המחיר שלו ממש לא רחוק מהדל.

פורסם

מה הקשר? זה osx וזה windows.

זה כמו שתציע למישהו שמחפש לקנות רכב קטן, לקנות אופנוע

זה אולי דומה בפונקציונליות (לרוב) אבל זה שונה מפנים בהמון.

פורסם
  • מחבר

הוא צודק, אין לי עניין במחשב מאק.

בכל מקרה ביררתי עם מיקרוסופט אם אפשר לאסוף את המחשב עצמאית או משהו, הם אמרו שאין אפשרות, שיש רק משלוח.

הבעיה שיש לי רק לילה אחד בניו יורק ואני לא יכול לקחת סיכון אם המחשב יגיע או לא.

אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים