עבור לתוכן

איזה לוח אם כדאי לי לקנות ל P4C ?

Featured Replies

פורסם

פעם הייתי עוקב אחרי benchmarks למיניהם, היום כבר לא

רציתי לדעת לאיזה לוח כדאי לקנות בתקציב של 1000 ש"ח, עם תמורה לכסף - כלומר - יחס ביצועים:מחיר:פיצ'רים סביר :)

מה אתם הייתם לוקחים?

תודה רבה ויום טוב :)

פורסם

תן יותר פירוט על הצרכים של הלוח אם...

אתה עושה אוברקלוק? אם כן אז בקטנה? רציני? רצחני?

אתה צריך פיירווייר?

אתה צריך SATA?

אם אתה בקטע של לוחות יקרים יש כמה וכמה אופציות:

ABIT IC7 MAX3

CHAINTECH ZENITH (במקרה ואתה רוצה לוח יקרים מפוצץ בפיצ'רים ואוברקלוק הוא לא עיקר ענייניך [לא מומלץ, סתם יקר])

ASUSP4P800 Deluxe

ASUSP4C800 (יש כמה דגמים)

אבל אתה יכול למצוא לוחות מעולים במחיר הרבה פחות מאלו.

פורסם

לפי-דעתי לך על ASUS P4P800 DELUXE יש לי אותו וזה הלוח -אם הכי טוב שהיה לי, והיה לי הרבה.

ושמתי שהASUS P4C800-E-DELUXE יותא טוב ממנו אבל הוא כבר עולה 1320 שקל בPCH

פורסם

אם אתה לא עושה OC אז לוח ב1000 שקל זה ביזבוז. לך על הIC7 או הP4P 800 DELUXE. לוחות מעולים אם FIREWIRE

וכל הדברים שצריך והם גם טובים בOC (הIC7 יותר) אבל לP4P יש גיגה LAN ולIC7 אין בכלל רשת, והP4P הוא 865PE והIC7 הוא 875. שניהם לוחות מעולים, מה שתיקח הייה לך מצוין. אם אתה לא הולך לעשות OC אז אני ממליץ לך ללכת על הP4P ואם כן אז על הIC7

פורסם

גם לי כמו ל <@INSTALL@> יש לוח Asus P4C800 Deluxe בלי ה E שהבנתי שהוא תיקון או משהו, לוח פצצה ;D .

אם הייתי במקומך הייתי הולך על הAbit AI7 שבא עם גורו ו PAT לוח ממש מעולה ובמחיר טוב.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה לכולם

רק רציתי לדעת אם השתנו הדברים בצורה מיוחדת

אני רואה שלא ממש, אז אני כבר יכול להסתדר :)

תודה :)

פורסם

גם לי כמו ל <@INSTALL@> יש לוח Asus P4C800 Deluxe בלי ה E שהבנתי שהוא תיקון או משהו, לוח פצצה ;D .

אם הייתי במקומך הייתי הולך על הAbit AI7 שבא עם גורו ו PAT לוח ממש מעולה ובמחיר טוב.

התבלבלתה לי יש את הP4P800 DELUXE ואני רק אמרתי שהP4C800-E-DELUXE יותר טוב

פורסם

אז למה בחתימה כתוב לך Asus P4C800E deluxe?

פורסם

אני הייתי קונה את ה ABIT AI7 GURU ב 630 שקל וחוסך את ההפרש של ה 400 שקל ( כמעט ) המיותרים לדעתי

ומשקיע אותם במשהו אחר. הלוח הזה מצויין מכל הבחינות ולא נראה לי שצריך יותר מזה .

פורסם

אז למה בחתימה כתוב לך Asus P4C800E deluxe?

המפרט שיש בחתימה בכלל א קיים, ובכלל אין שופ דבר ממה שיש בו זה מפרט סתם בשביל החתימה.

אן תיכנס למפרט שלי תידעה איזה מפרט בינוני יש לי, ןלא איזה מפרט על+++

ואני בכל זאת ממליץ על ה P4P800-DELUXE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים