עבור לתוכן

ייעוץ לקנית לוח אם עד 350 ש''ח.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לקנות לוח אם בשביל מעבד Intel i5 4590 [מתוכנן לקנייה עם לוח האם, אם יש המלצות טובות יותר למעבד עד 1100 ש''ח אשמח לשמוע]

ומתוכנן לשבת עליו כונן SSD, בנוסף לכונן HDD.

בחיבורים דרוש לפחות USB 3 אחד, ורצוי מעל 4 חיבורי USB 2. אני מעדיף ממש להימנע מלוחות שעדין משתמשים בגירסה USB ישנה מ2.

כמו כן, דרושה אפשרות לחבר אליו מערכת רמקולים 5.1 (אלא אם כן, רצוי לקנות כבר כרטיס קול בנפרד?)

אם יש משהו שרצוי להשקיע עליו יותר (נניח, שבעתיד הוא יתמוך בדברים נוספים) אשמח לשמוע, אם כי הסכום הזה די קשיח.

תודה מראש לחברי הפורום.

פורסם
  • מחבר
חריגה של 50 ש"ח, אבל אתה מקבל לוח בגודל מלא עם תמיכה ב7.1, וכל החיבורים הרלוונטיים שציינת

http://www.king-pc.co.il/product/gigabyte-ga-b85-hd3-1?aff=Ret&aff_a=1

המעבד מעולה מבחינת עלות-תועלת לדעתי.

תודה, זה עונה על כול מה שביקשתי..

ואני רוצה להבין משהו, יש לי מעבד Q9400 של אינטל, ולמרות הזמן הרב שעבר מאז, הוא עדין נחשב היום למעבד יחסית טוב (אם אנני טועה), וכמעט שום פעולה שאני עושה במחשב לא מצליח להוציא ממנו מעל 95 אחוז באופן קבוע.

לעומת זאת, כרטיסי המסך נדמה שנחלשים מהר הרבה יותר.. אני צודק?

מעבד Intel I5 4590 אמור להחזיק בשקט לפחות לפי 6 שנים? (אם נניח, שקצב ההתקדמות הנוכחית יהיה זהה גם בהמשך)

פורסם

אני היום עם Q9650=X5460 (שדרגתי מQ9300) בOC ל3.8GHZ, משחק עליו משחקים כמו GTA V, אבל לכרטיס מסך יותר ממה שיש לי הוא יהווה צוואר בקבוק (במשחקים)

אף אחד לא יודע כמה זמן המעבד יחזיק, אבל כפי שזה נראה עכשיו, צפוי לך זמן רב של שקט.

במקרה הכי גרוע תמיד ניתן ללכת על גרסת K (לאוברקלוק), אך דבר זה פחות משתלם כיום עקב הצורך בלוח אם מיוחד (צ'יפסט Z87/Z97) ומעבד מיוחד (גרסת K)

במידה ותרגיש בעוד זמן רב שהמחשב מגביל אותך, תוכל לרכוש בזול יד-2 מעבד I7 למחשבך המתיישן.

לדעתי נכון יהיה לחכות חודש-חודשיים ליציאת דור המעבדים החדש של אינטל (14nm) במידה ואתה מתכנן לרכוש לוח ומעבד חדשים. אוגוסט הוא תאריך השחרור שלהם

פורסם

אני אישית מעדיף להמליץ על לוחות בעלי יותר מ-4 שלבי ייצוב מתח למעבד כאשר מדובר על מעבדי Core i5 ומעלה. הבעיה היא התקציב - 350-400 ש"ח לא ממש מספיקים לקניית לוח אם סביר העונה על כל הדרישות (יש את ה H87-G41-PC-Mate שעולה 401 ש"ח בפלונטר, אבל הבעיה היא שיש לו רק 3 יציאות אודיו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים