עבור לתוכן

הזמנת מוצר ספורט מחו"ל עם משלוח מהאתר בחינם...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוון להזמין מוצר ספורט (חליפת צלילה) מאתר בריטי.

האתר מוכן לשלוח את המוצר לארץ בחינם. עלות המוצר 200 לירות סטרלינג, בסביבות 1200 שקלים.

השאלה שלי היא האם שהמוצר מגיע לארץ יכולים לחייב אותי בעוד תשלומים? הרי חברת השילוח שלהם שולחת את המוצר בחינם ...

אין לי כל-כך מושג האם ישנן עלויות נוספות ואשמח לשמוע וללמוד טרם הזמנתי.

תודה רבה

פורסם

כשהמוצר יגיע לארץ הוא יעבור במכס, כיוון שמדובר במוצר מעל 75$ הוא חייב במעמ שהוא תוספת של 18% מהמחיר.

בנוסף, אני לא יודע אם יש מס נוסף על חליפות צלילה (מניח שלא) אבל אם יש כזה תצטרך לשלם גם אותו.

עם זאת, קיים סיכוי שהמכס לא יגבה תשלום והמוצר יגיע אליך ללא תוספת תשלום, אבל זה לא משהוא שכדאי לבנות עליו.

נערך על-ידי yossi_s1

פורסם
  • מחבר

אהלן יוסי,

אז אתה אומר שבמקרה הכי גרוע המע"מ שאצטרך לשלם יהיה 18% מהמחיר, ולא תמיד גובים אותו?

פורסם

תלוי דרך מי נשלחת החבילה, חברות השילוח המהיר כמו dhl/ups וכ' אוהבות לגבות כל מיני עמלות למיניהן.

אם יש אפשרות לשליחה דרך דואר רגיל עם מספר מעקב זה האמנם לוקח יותר זמן אבל זו בוודאות הדרך הזולה ביותר.

פורסם

כמו שאמרתי, אני לא יודע אם יש מס נוסף על חליפות צלילה.

מה שכן חיפוש בגוגל:

https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1CHWA_enIL603IL603&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=%D7%9E%D7%A1%20%D7%A2%D7%9C%20%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%AA%20%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%94&es_th=1

שים לב לקישור השלישי:

ציוד צלילה נחשב לציוד ספורט וככזה יש עליו 10% מכס

לכן יש תשלום גם מעבר ל18 אחוז מעמ.

אכן לא גובים ב100% מהמקרים, אבל אל תבנה על זה.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי, יקח די הרבה זמן לחליפה להגיע לארץ. האם זו דרך טובה לדעתכם? אמרו שלישראל לוקח יותר זמן ...

פורסם
  • מחבר

תגידו, אם אני מחליט לשלוח את החבילה לחבר בארה"ב והוא שולח לי את החבילה משם, עדיין יש את כל התהליך של המע"מ..?

תודה על התגובות!

פורסם

אתה רוצה לשלוח חבילה מבריטניה לארה"ב, ומארה"ב שמישהו ישלח לך את החבילה לפה? זה נשמע לך הגיוני?

אתה חושב שאין מיסים בארה"ב?

מה זה "את כל התהליך של מע"מ"? יש מיסים שצריך לשלם ע"פ חוק שהסכום שתשלם גם תלוי במה אתה מזמין כמו שצויין למעלה, אתה

יכול גם להיכנס לאתר של המכס ולראות כמה תשלם ולמה. זה שלא תמיד משלמים, זה משהו אחר.

ברגע שחבילה נשלחת דרך חברת שילוח פרטית הסבירות שתשלם את מלוא המיסים + כל מיני עמלות עולה משמעותית מאשר לשלוח דרך

חברת הדואר הממשלתית, לכן מומלץ לבקש שישלחו דרך דואר רגיל + מספר מעקב למרות שזה לוקח יותר זמן.

הקניות בחו"ל יעילות ברגע שאתה מעוניין במוצר שאין בארץ, או שההפרש במחיר די ניכר מהמחיר בארץ גם בהנחה שתשלם מע"מ ומס קניה.

תעשה את החשבון שלך ותחליט מה עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים