פורסם 2015 ביולי 2210 שנים הייתי איתם 3 שנים ונאלצתי לעבור עקב סידור בעבודה עם ספק אחר.בקיצור, ממש בסדר. הייתי לפני זה בבזק בינל, לא משהו.
פורסם 2015 ביולי 2310 שנים מחבר תראו. קניתי נתב חדש לאקספון ב280 שקל אבל המהירות היא לא כמו שהובטחה בלשון המעטה (איזור קמת גן) אני גולש 17mb חיכיתי הרבה מאוד זמן על הקו לתמיכה טכנית שלהם שוקל לעבור לתשתית הוט. מכירים מישהו שצריך נתב DLINK?
פורסם 2015 ביולי 2510 שנים באיזה חבילה אתה ?.- - - תגובה אוחדה: - - -אגב, לפעמים זה בגלל התשתית ולא בגלל הספק.
פורסם 2015 ביולי 2510 שנים כי אם היית בחבילה של 15/20/25 זה עוד היה הגיוני.אגב, לדעתי, זה לא קשור לאקספון.ניסית ליצור איתם קשר ?.- - - תגובה אוחדה: - - -תנסה לבדוק מהירות דרך המחשב שמחובר ישירות למודם/ראוטר. (לא דרך חיבור אלחוטי)
פורסם 2015 ביולי 2510 שנים מחבר דוגמה נוספת הפעם דרך המחשב.. הלוואי והם היו עונים בתמיכה. הייתי מתקשר. כמובן שעכשיו הם לא יענו כי תשעה באב אבל אני מדבר בכללי.
פורסם 2015 ביולי 2510 שנים לאן התקשרת ?.לפי זה : http://018.co.il/support/ הם אמורים לענות עכשיו. אני מקווה שניסית להתקשר לתמיכה הטכנית ולא לשרות לקוחות..- - - תגובה אוחדה: - - -אגב,מהירות תבדוק פה : http://www.speedtest.net/
פורסם 2015 ביולי 2510 שנים מחבר תמיכה טכנית: אחרי חצי שעה המתנה ניתקתי.מהירות אני לא יכול לבדוק באתר מבוסס פלאש כי אני לא מתקין פלאש.- - - תגובה אוחדה: - - -לאור זה שאמרו לי בתמיכה הטכנית שלא ייתכן לי יותר מאיזה 30 מגה גלישה באיזור שלי אני שוקל למכור את הראוטר... או שיש דרך להשתמש בו למהירות יותר גבוהה בכל זאת? מה האופציות הקיימות מבחינת כבלים?
פורסם 2015 ביולי 2510 שנים אולי גרועות יותר ואולי טובות יותר..תשאל את אחד השכנים..אם זה בעיה בגלל האזור מגורים שלך, אז נראה לי שזה לא ישתנה מתי שתעבור ספר..
פורסם 2015 ביולי 2810 שנים מחבר אני אסכם: אקספון לא ענו לי למייל שביקשתי שתמיכה טכנית יתקשרו. בפועל נאמר לי על ידי חברות אחרות שיש לי עד 5 מגה אופציה באיזור שלי. אקספון אמרו עד 100 בהרשמה וכל פעם שיקרו ששאלתי כמה באמת. קניתי נתב ב290 שקל אבל באג היו נחמדים ואמרו שאני אוכל לקבל החזר עליו עם הפחתה של עשרים אחוז. עכשיו נשאר רק להחזיר את הנתב. באים מחר להתקין לי 012 על הוט של 100 מגה ב138 שקל לחודש. רציתי לשאול. האם יהיו לי מספיר חיבורים לכבלי רשת? כי יש לי כמה מכשירים שמחוברים לרשת? שאלה שנייה. האם בנתב של הוט תהיה אפשרות לport forwarding? (כבר כמעט למדתי לאיית את המילה באנגלית) אשמח לתשובות.. לא ממליץ לכם להתחבר לאקספון לכמה שנים שילמדו לקח. אבל ידוע שישראלים לא מקבלים הרבה פעמים מידע חשוב אז בטח זה לא ממש ישפיע עליהם מספיק. מי יודע. למי ששואל את עצמו איך אני מתחבר לכאן לכתוב את ההודעה. עשיתי טטרינג עם הנייד כי כרגע אין לי חיבור לא סלולרי. נערך 2015 ביולי 2810 שנים על-ידי g1000000009
פורסם 2015 ביולי 2810 שנים שאלה שנייה. האם בנתב של הוט תהיה אפשרות לport forwarding? (כבר כמעט למדתי לאיית את המילה באנגלית) אין אופציה כזו. תרכוש נתב פרטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.