עבור לתוכן

אחריות על מגן מסך בKSP

Featured Replies

פורסם

קניתי סלולרי חדש עם מגן מסך זכוכית של ZAGG ב-KSP.

בפעם הראשונה שיצאתי איתו מהבית ושמתי אותו במחזיק באוטו - נוצר במגן המסך שבר קטן, ללא כל סיבה סבירה. שימוש סטנדרטי לחלוטין בלי שנוצר עליו איזשהו כוח שיצדיק זאת.

אני משער שהיה פגם בייצור או סדק שהתרחב. (מרגע הקנייה עד ליציאה מהבית הסלולרי עם המגן היה בקופסה או בידיים שלי ככה שאני לא יצרתי את הסדק אם היה)

ביקשתי מ-KSP להחליף אותו אבל הם לא מסכימים בטענה שהם הם לא יודעים מה אופי השימוש שנעשה בו.

אני מבין שמגן מסך זה מוצר שנוטה להישבר ב"שימוש לא מתאים" (נפילה וכו') אבל זה לא היה המקרה אצלי.

כמובן שאני לא יכול להוכיח שלא אני גרמתי לנ"ל (כמו שלא ניתן להוכיח דבר כזה בשום מוצר) וגם הדבר קרה רק 10 ימים אחרי הקניה, עד אז המכשיר היה בקופסה כי לא הייתי פנוי להתעסק איתו. (פניתי לKSP לראשונה 11 יום מהקנייה, הכי טוב שאני יכול להוכיח שלא השתמשתי בסלולרי עד אז זה שקניתי למכשיר SIM יום לפני)

אני לא מתכוון באמת לתבוע אותם אבל מבחינה חוקית - הם מחויבים להחליף לי את המוצר באחריות, אני צודק? או שאתם חושבים שהם בסדר?

פורסם
  • מחבר

כן, ראיתי שיש אפשרות לקבל אחריות מ-ZAGG העולמית, אבל זה דורש לשלם על המשלוח ולאחר מכן לשלוח להם גם את המגן הישן.

חברה בארץ (היבואן) חייבת לתת שירות גם בארץ.

פורסם

אז תבדוק מולם, באתר של KSP לא ראיתי שרשומה אחריות ישירה כלשהיא למוצר אלא רק קישור למימוש אחריות בינלאומית.

פורסם
  • מחבר

קראת מה שרשמתי? לא שאלתי אם הם נותנים אחריות בפועל (דיברתי איתם והם לא) אלא האם הם מפרים את החוק בזה שהם לא נותנים.

בלי קשר לתעודת אחריות/זמן האחריות שהם מצהירים עליו, למיטב היכרותי עם החוק הם מחויבים לתת שירות מעצם העובדה שבהתאם לניסיון שהיה לי המוצר שנמכר היה פגום.

פורסם

מה אתה רוצה לא הבנתי?, אתה הרי לא מתכוון לתבוע אותם כפי שרשמת.. אז מה העניין? בשביל מה לך לדעת מה החוק אומר? כנראה שגם התשובה היא לא ממש לקונית פשוטה של שחור ולבן.

מעניין אותך מגן חדש או סתם לברבר על החוק?

בכל מקרה, כמו שרשמו לך פה אם מעניין אותך מגן חדש יש לך דרך לעשות זאת.

KSP ידועים לשמצה בהתנערות במצבים גבוליים, אני ממש לא רואה צורך לחפור על זה שוב

פורסם

ליותר מדי זול יש מחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים