עבור לתוכן

מתחרט על קניית כסא בACE

Featured Replies

פורסם

אהלן,

קניתי בACE כסא דמוי עור שעולה איזה 500 ש"ח, שילמתי 420 ש"ח (חבר מועדון). בחנות זה היה נראה לי ולאמי שהכסא נמוך, המוכר אמר שזה לא משמעותי בכלל ואין הבדל בין הכסאות.. "זה הבדל של סנטימטר 1 +-" .. זו הייתה קנייה די ספונטנית ולא בדקתי את גובה הכסא הקודם שלי והשולחן..

בכל אופן, הכסא נמוך וזה קצת מבאס. חשבתי לנסות להחליף בוכנה או לקנות בוכנה חדשה גבוה יותר אבל וואלה.. לא יודע אם אני צריך להתעסק עם זה ואם בכלל יצא לי מזה משהו.

האם לדעתכם ACE יוכלו להחליף את הכסא באחר לאחר שפתחתי והרכבתי אותו ?

* עוד משהו: הכסא טיפונת מתנדנד אם אני זז מצד לצד, האם זה משהו "בסדר" אם זה בקטנה?

פורסם

שלילי

אתה בחרת את המוצר לבד וזה נשמע כאילו מישהו הטעה אותך או משהו כזה שיש מה להתווכח על זה...

למה שמישהו יחליף לך? נראה שהם לא חייבים לך כלום . .. .

אני תמיד אומר לנסות, אולי חברה גדולה וזה בכל זאת שירות, יזרמו איתך.

אגב אני לא מזמן קניתי כיסא למחשב ולא מצאתי משהו שנראה לי באמת פסלתי בדרך כמה מועמדים שהיו פשוט נמוכים מידי

קניתי איזה כיסא כורסה באלף שקל והוא התפרק לי אחרי 3 ימים ! אמרתי WTF?!!

ככה למדתי תלקח ואז הלכתי לקנות את ההכי טוב שיש ועכשיו אני לא מתחרט למרות שהוא לא היה זול כלל וכלל.

פורסם

הנה, למדת לקח חשוב לחיים.

כסאות בארץ קונים מצרעה או ווקסמן.

פורסם

הם לא יעשו לך בעיות אני קניתי ממנם כסא פתחתי אותו והרכבתי אותו לאחר מכן ראיתי שהוא לא נוח לי,

החזרתי להם אותו ככה מורכב והם החליפו לי למשהו אחר לקחתי משהו יותר טוב אז הוספתי קצת כסף.

מה שכן אני לא ממש זוכר אבל יכול להיות שבגלל שפתחת והרכבת אותו הם מורידים איזה 10% מההחזר.

פורסם
שלילי אתה בחרת את המוצר לבד וזה נשמע כאילו מישהו הטעה אותך או משהו כזה שיש מה להתווכח על זה... למה שמישהו יחליף לך? נראה שהם לא חייבים לך כלום . .. . אני תמיד אומר לנסות, אולי חברה גדולה וזה בכל זאת שירות, יזרמו איתך. אגב אני לא מזמן קניתי כיסא למחשב ולא מצאתי משהו שנראה לי באמת פסלתי בדרך כמה מועמדים שהיו פשוט נמוכים מידי קניתי איזה כיסא כורסה באלף שקל והוא התפרק לי אחרי 3 ימים ! אמרתי WTF?!! ככה למדתי תלקח ואז הלכתי לקנות את ההכי טוב שיש ועכשיו אני לא מתחרט למרות שהוא לא היה זול כלל וכלל.

וואי הרגת אותי מצחוק "קניתי איזה כיסא כורסה באלף שקל והוא התפרק לי אחרי 3 ימים ! אמרתי WTF?!!"

איך התפרק? בזמן שאתה יושב עליו?

לגבי הנושא:

אני קניתי כיסא לפני חצי שנה. אחד הנוחים שישבתי אי פעם וגם עכשיו אחרי חצי שנה הוא נראה כמו חדש למרות שישבתי עליו מלא פעמים.

זה הכיסא: http://www.usexport.co.il/product.asp?productid=287

קניתי אותו אז בהנחה בקיצור ממליץ לך על הכיסא הזה.

פורסם
  • מחבר

היי חברים,

לפני הכסא קניתי בוכנה כדי לתקן לאמא שלי את הכסא... בקיצור שמתי אותה אצלי ו.. וואלה! הכסא בגובה המושלם!

אבל מה, הוא מתנדנד קצת מצד לצד, מכירים את זה ? היה לי את זה בכסא הישן, אבל ... זה תקין שזה ככה מהיום הראשון ?

כאילו עכשיו זה ממש בקטנה אבל זה לא יחמיר ?

זה לא הבוכנה בודאות כי גם עם הבוכנה המקורית זה התנדנד פשוט הגובה הטריף אותי יותר מהנדנודים...

התקשרו מACE ואמרו לי שאם אני רוצה אני יכול להגיע והם יעזרו לי... לא יודע מה לעשות :\

נראה לי שאם אסע לשם אז אני אקח את הכסא הלבן שיש להם "ניסן" - וזהו. הוא סבבה בגובה עם הבוכנה המקורית שלו והכל. הוא לבן וזה חסרון רציני מאוד :D אבל חוץ מזה...

לגביי הנדנודים, גם לכם ככה ?

פורסם
  • מחבר

זה הכסא שקניתי: http://www.ace.co.il/5737206.html ... אני מרגיש שמתחיל לכאוב לי הגב כבר ... זה עניין של הרגל ?

זה הכסא שרציתי לקנות לפני שראיתי את הסוויס הזה: http://www.ace.co.il/5759505.html לא קניתי אותו בעיקר שהוא לבן, וכמובן הסוויס בהתחלה היה נראה כמו SUPER-כסא.

פורסם

קניתי מאייס שולחן,

שאחרי ההרכבה התחיל להתנדנד,

פניתי בהודעה פרטית בדף הפייסבוק שלהם,

הסברתי להם הכל,

לאחר מכן אושר לי ע"י שירות הלקוחות להגיע לסניף להחליף אותו באחר,

השירות שלהם מצוין, תיכנס לדף הפייסבוק שלהם ותשלח הודעה פרטית,

ישמחו לעזור לך לדעתי.

פורסם
...ולא בדקתי...

תסלח לי - אבל במקרה כזה אין לך למי לבוא בטענות רק לעצמך. אם הם יחליפו לך למשהו אחר ולא בעקבות תקלה אלא בגלל חוסר התאמה - הם יעשו מעבר לשורת הדין.

אם יש תקלה אני מאמין שהם יבואו לקראתך (יסדרו יחליפו וכיוב') אבל אם מדובר במשהו שלא מתאים בגלל שלא בדקת אותו זה כבר לא אשמתם.

פורסם
  • מחבר

אמנם בהרמת גבה (מוצדקת אולי..) החבר'ה קיבלו את הכסא ובנדיבות רבה אפשרו לי לבחור בזיכוי כספי\בחירת מוצר אחר ובחרתי את הכסא הלבן בסוף.

אני מאוד מרוצה !

מדובר בדגם ה"ניסן"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים