עבור לתוכן

חנות לקניית כרטיס מסך באזור אשדוד

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות את החלקים למחשב שלי בימים הקרובים. את רובם אני הולך לקנות מאייבורי כי יש להם סניף טוב באשדוד ועד כמה שהצלחתי להבין הם לא עושים כמות אדירה של בעיות עם אחריות. הבעיה היא שאין להם את הכרטיס מסך שאני רוצה (980TI או Gigabyte G1 Gaiming או EVGA ACX SC+) ואני צריך לקנות אותו במקום אחר. באופן עקרונים לKSP יש את הכרטיס אבל אני שמעתי עליהם סיפורים רעים ואני לא רוצה לקנות את החלק הכי יקר של המחשב במקום שיעשה בעיות עם האחריות. האם יש רשתות או חנויות טובות אחרות באשדוד, רחובות או ראשון (או כל עיר אחרת באזור הכללי הזה)?

פורסם

iqpc אזור תעשייה אשדוד (רחוב המדע)

דבר עם יאיר, בחור נחמד מאוד.

מהניסיון שלי אתם, השירות שלהם טוב גם לאחר קנייה. (ולא רק לפני.. )

פורסם

תתרחק מIQPC. יש לי עדיין כרטיס חלופי שלהם, שברוב אדיבותם הביאו לי (רק אחרי שביקשתי מספר פעמים), לפני כחמש שנים. חמש שנים שאני מחכה שהכרטיס מסך הלא תקין שלי יחזור (לאחר שחזר מהם הרבה פעמים והתקלקל תוך שעה אחת או מספר שבועות). עד שנמאס להם, וניתקו ממני כל קשר. (כמובן אחרי צעקות של אמא של יאיר).

לא יודע למה כל כך הרבה אנשים ממליצים על החנות הזאת. לי הם עשו את המוות.

יש לך כמובן IVORY אבל את הכרטיס מסך האחרון שלי רכשתי מKSP.

פורסם

זה כנראה עניין אישי.

אני רכשתי מספר פעימם מIQPC (למרות שאני לא תושב הסביבה) ולא היו שום בעיות.

פורסם
זה כנראה עניין אישי. אני רכשתי מספר פעימם מIQPC (למרות שאני לא תושב הסביבה) ולא היו שום בעיות.

תן לי לשאול אותך מספר שאלות:

1. היו בעיות עם הרכיב ונאלצת לממש אחריות?

א. במידה וכן, כמה פעמים המוצר חזר?

ב. אם המוצר חזר מהיבואן ושוב פעם נשרף, האם המשיכו לטפל בך?

בפעם הראשונה והשניה כמובן ששמחו לטפל בי ללא בעיה. אבל כשראו שהם לא יכולים לפתור את הבעיה עם כרטיס המסך שלי, הם הרימו ידיים, ניתקו כל קשר, והשאירו אותי עם כרטיס מסך חלופי עם ביצועים פחות טובים.

לסיכום של העניין. קורה הרבה? לא.

יכול לקרות לך? כן. ואז אתה תגלה על השירות המעולה שלהם.

יכלו לחסוך איתי בטרטורים, כשראו שאי אפשר לתקן, ופשוט להחזיר לי כסף, או לתת לי כרטיס מסך זהה לביצועים של הכרטיס התקול. אבל העדיפו כאמור לנתק איתי את כל הקשרים.

ועוד עניין שהרגיז אותי. הם פועלים על שיטת מצליח. אני כלקוח תמים לא ידעתי שמגיע לי כרטיס מסך חלופי. אז לא שאלתי. רק לאחר כחודש ימים, על פי המלצת גולש אחר פה בפורום, באתי אליהם ודרשתי מהם כרטיס מסך חלופי. רק אז הם הביאו לי. זה נראה לכם מקובל?

פורסם

מוזר מאוד מה שאתה אומר.

אני קניתי מהם שני 6950 בזמנו. (בהפרשים של כמה חודשים) (קניתי מהם גם מעבד וספק כוח אבל הם לא קשורים למקרה)

הכרטיס השני שקניתי, ברוב טיפשותי היה של 1GB ולא של 2GB.

כשעליתי על הטעות לאחר יום או יומיים, הלכתי לחנות להחליף עם אריזה פתוחה וקוד משחק משומש.

בחור בשם יאיר, שנראה לי בעל החנות בא לקראתי באדיבות יוצאת דופן והחליף לי את הכרטיס ללא וויכוח כלל לכרטיס חדש של 2GB.

מנגד אני כן יכול לספר סיפורי אימים גם על KSP סניף אשדוד וגם על אייבורי סניף אשדוד.

בקשר לאייבורי, סיפרתי כבר בעבר על המקרה המסריח שהיה לי איתם, עם כרטיס מסך שמכרו לי בערמה במקום כרטיס אחר שרציתי שכן היה במלאי והם שקרו שלא היה. לאחר מכן כשגיליתי שכן היה במלאי (לא משנה איך) הם לא הסכימו להחליף בשום פנים.

לגבי KSP, לפני כמה שנים, הם סירבו לקבל ממני בחזרה כבל הטענה ללפטופ בטענה שחסר לאריזה סוגר ברזל (כמו שיש ללחם פרוס), אפילו שהבהרתי להם שאני בא לקנות במקום זה מחשב נייד באלפי שקלים!!!

לאחר ויכוח ממושך, "המוכר" שהיה לי את הדיבור אתו, פשוט הוציא מהמגירה סוגר כזה, אחד מתוך עשרות שהיו זרוקים לו שם!!! ולקח את הכבל בחזרה ועוד ציין שפעם הבאה הם לא יקבלו דבר כזה..

היו עוד כמה מקרים עם שני החנויות, פחות דרמטיים, אבל כאלה שבהחלט עזרו להוריד את החשק לקנות מהם.

בכל אופן, כל אחד ימליץ פה כנראה לפי ניסיון העבר שלו, בכל מקרה.. זה ניסיון העבר שלי והוא מריר מאוד מKSP ומאייבורי.

אבל בניגוד אליך, אני לא אצווה על משהו להתרחק כמו מאש מאף אחד מהחנויות הנ"ל כי ייתכן והוא יתקל דווקא בשרות טוב יותר.. מי יודע?

פורסם

אבל בניגוד אליך, אני לא אצווה על משהו להתרחק כמו מאש מאף אחד מהחנויות הנ"ל כי ייתכן והוא יתקל דווקא בשרות טוב יותר.. מי יודע?

זאת הבעיה בשפה העברית, אין CAPS. אבל אני לא זוכר שהוספתי גם סימן קריאה למשפט הראשון.

פורסם

IQPC בלי למצמץ !

מכיר אותם לא מאתמול ..יאיר בחור זהב !! שירות מעל הכל !

ואת הסיפור שלך שמעו כולם , וזה יכול לקרות בכל חנות .. על KSP אני לא סומך בכל מקרה לגבי הנהלים ההזויים שם - ואייבורי כנראה גם לא רחוקה מכך

אז תפסיק בבקשה להרוס את הדיון - השליליות לא תעזור פה

פורסם
תן לי לשאול אותך מספר שאלות:

1. היו בעיות עם הרכיב ונאלצת לממש אחריות?

א. במידה וכן, כמה פעמים המוצר חזר?

ב. אם המוצר חזר מהיבואן ושוב פעם נשרף, האם המשיכו לטפל בך?

בפעם הראשונה והשניה כמובן ששמחו לטפל בי ללא בעיה. אבל כשראו שהם לא יכולים לפתור את הבעיה עם כרטיס המסך שלי, הם הרימו ידיים, ניתקו כל קשר, והשאירו אותי עם כרטיס מסך חלופי עם ביצועים פחות טובים.

לסיכום של העניין. קורה הרבה? לא.

יכול לקרות לך? כן. ואז אתה תגלה על השירות המעולה שלהם.

יכלו לחסוך איתי בטרטורים, כשראו שאי אפשר לתקן, ופשוט להחזיר לי כסף, או לתת לי כרטיס מסך זהה לביצועים של הכרטיס התקול. אבל העדיפו כאמור לנתק איתי את כל הקשרים.

ועוד עניין שהרגיז אותי. הם פועלים על שיטת מצליח. אני כלקוח תמים לא ידעתי שמגיע לי כרטיס מסך חלופי. אז לא שאלתי. רק לאחר כחודש ימים, על פי המלצת גולש אחר פה בפורום, באתי אליהם ודרשתי מהם כרטיס מסך חלופי. רק אז הם הביאו לי. זה נראה לכם מקובל?

מהנסיון שלי גם השירות והמקצעויות שלהם היו טובים מאוד.

זה לא הוגן לשפוט חנות ע"פ דעת של לקוח אחד לא מרוצה, במיוחד כששומעים רק צד אחד. כבר נתקלנו פה במקרים עם פערים של שמיים וארץ בין הדברים של הלקוח ושל החנות.

אני לא אומר שכל מה שרשמת שקר, אני מאמין לך שיצאת מאוכזב מהם אבל שוב חוות דעת אחת לא אומרת הרבה.

בכל מקרה, הסיבה היחידה שאני לא ממליץ לקנות מהם בשוטף זה כי המחירים שלהם פחות תחרותיים מכפי שהיו ובד"כ ניתן למצוא את הדברים במחירים נמוכים יותר.

אבל אם קנייה באשדוד זה אילוץ אז אני כן ממליץ עליהם.

פורסם
מהנסיון שלי גם השירות והמקצעויות שלהם היו טובים מאוד.

זה לא הוגן לשפוט חנות ע"פ דעת של לקוח אחד לא מרוצה, במיוחד כששומעים רק צד אחד. כבר נתקלנו פה במקרים עם פערים של שמיים וארץ בין הדברים של הלקוח ושל החנות.

אני לא אומר שכל מה שרשמת שקר, אני מאמין לך שיצאת מאוכזב מהם אבל שוב חוות דעת אחת לא אומרת הרבה.

בכל מקרה, הסיבה היחידה שאני לא ממליץ לקנות מהם בשוטף זה כי המחירים שלהם פחות תחרותיים מכפי שהיו ובד"כ ניתן למצוא את הדברים במחירים נמוכים יותר.

אבל אם קנייה באשדוד זה אילוץ אז אני כן ממליץ עליהם.

זה כבר נתון לשיקול דעתו של הקורא, אם להאמין לי, או להצדיק הודעה של הבבון שרשם מעליך, אם ברמת הניסוח, או בפקודה שעלי לא לרשום דברים שמנוגדים לדעותיו. ואז, משתמש נוסף, שרשם לפניו, מחליט שזה אני שמצווה פה על אנשים לא לקנות מIQPC.

פורסם

^ מה עובר עליך? למה צריך לכנות משהו פה בשמות? נראה לי אתה זה שמתעצבן שחולקים עליך.

חוץ מזה שמשהו בניסוח שלך גם לא הכי הגיוני.. "ואז, משתמש נוסף, שרשם לפניו" ? O_O

איך זה אז, אם הייתי לפניו? :D , לפני שאתה לועג פה לאנשים, תשים לב למה שאתה כותב בעצמך..

בכל אופן, אני מתחיל להבין למה IQPC התנערו ממך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים