עבור לתוכן

VIVO - Albatron FX5900XTV

Featured Replies

פורסם

אוקיי , חיברתי את המחשב לטלוויזיה וראו בטלוויזיה את המחשב דרך הVIVO... , אבל עכשיו שאני מחבר את המחשב ליציאת הוידאו של הממיר הדיגיטאלי , אני לא יודע איך לסדר שיראו את הטלוויזיה במחשב.... , איך אני עושה את זה? , התקנתי WDM Drivers , אבל אני לא רואה שום אופציה כדי לאפשר צפיה במחשב של הטלוויזיה , למחשב מחובר RCA , ומהמחשב יוצא RCA שמחובר למתאם סקארט שמחובר לממיר ביציאה של הטלוויזיה , הייתי רוצה לקבל עזרה , תודה.

פורסם

מה שאתה מנסה לעשות זה בעצם לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות במסך של הטלוויזיה את הווינדוס וכו' (לא ממש מבינים את ההודעה שלך)

במקרה שכן, תחבר את הRCA לטלוויזיה ולא לממיר, כי בממיר יש יציאות וגם בכרטיס מסך יש יציאות, ועם מה שאתה עשית, שניהם מנסים לשדר אחד לשני. תנתק את הכבל מהממיר, ותחבר אותו לטלוויזיה או לרסיבר אם יש לך. משם תכנס לערוץ AV הנכון (בטלוויזיה או במגבר) ואז אתה תראה בטלוויזיה את התצוגה של המחשב. במידה והתכוונת לראות טלוויזיה במסך של המחשב, אתה צריך כרטיס טלוויזיה עם כניסת RCA

פורסם

זה לא מה שאני הבנתי מהסיפור..

אני הבנתי שהוא רוצה לראות במחשב את הטלוויזיה.

פורסם
  • מחבר

Wiz צודק...

את הוינדוס אני מצליח לראות בטלוויזיה דרך הnView , אבל שאני מחבר את הממיר למחשב כדי לראות כבלים במחשב , אני לא יודע איך לקבל אותם , כאילו , עם איזה תוכנה?

התקנתי WDV DRIVERS.... מה אני צריך לעשות עוד?

פורסם

להתקין תוכנה... FAQ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים