עבור לתוכן

למה ישראלים מקריחים יותר?

Featured Replies

פורסם

ממה ששמעתי מלחץ נפשי השיער מלבין לא מקריח.

מגנזיום? ג'אנטים של בני דודינו.

• תגובות 34
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מגנזיום הוא מינרל מאוד חשוב לגוף, יש המון מקורות שניתן להשיג מהם מגנזיום, גוגל יענה לך על השאלה הזאת. כמובן שצריך איזון.

אני בן 20 וכבר 10% מהשערות שלי הפכו לבנות, יש לי המון חברים בגילאים 22~ שכבר מתחילים להקריח, לדעתי זאת בעיקר גנטיקה אבל חלק מאוד גדול הוא לחץ נפשי כמו שכבר נאמר כאן ותזונה לקוייה. (חוסר בויטמינים ומינרלים)

פורסם

יש כל כך הרבה סיבות להתקרחות אצל גברים שאין תשובה אחת נכונה... אבל כן גם לחץ נפשי תורם לסקפטיות. אגב, מגנזיום אפשר להשיג כמעט בכל בית מרקחת. אני אישית לקחתי מגנזיום ציטראט של סולגאר (האמת לא בשביל ההתקרחות) יותר בשביל הקלה במיגרנות ותמיכה בשרירים תפוסים ולחץ דם :)

פורסם

למי שיש את הפוטנציאל להפסיד את שיער ראשו לא משנה מה יעשה, כמה מדיטציות יעשה, וכמה ויטמינים ומינרלים יקח, עדיין יפסיד את פרוותו.

דרך אגב למה לא יוצא לכלבים למשל כשהם ממליטים גורים, למה לא יוצא להם בטעות קוף או אדם?

גנטיקה.

פורסם
  • מחבר
למי שיש את הפוטנציאל להפסיד את שיער ראשו לא משנה מה יעשה, כמה מדיטציות יעשה, וכמה ויטמינים ומינרלים יקח, עדיין יפסיד את פרוותו.

דרך אגב למה לא יוצא לכלבים למשל כשהם ממליטים גורים, למה לא יוצא להם בטעות קוף או אדם?

גנטיקה.

nDPJW.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים