פורסם 2015 ביולי 1910 שנים שלום חברים, לאחר פרפורי גסיסה של שנה הלך המחשב הנייח, פשוט מסרב להידלק (כמעט בן 7) רצינו לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח השימוש בו הוא בעיקר משרדי, אבל כן רואים בו סרטים. כמו כן, אני כן אוהב לעיתים לשחק משחקים כגון SKYRIM, HOM&M, DIABLO וכאלו. הצעות מעניינות יתקבלו בברכה תודה!
פורסם 2015 ביולי 1910 שנים הייתי הולך על משהו בסגנון הזה: http://startpc.co.il/solid-2חורג במעט מתקציבך, אך כולל מעבד i3, וכרטיס מצויין למשחקים
פורסם 2015 ביולי 1910 שנים מחבר תודה רבה אור כהן התותח!מה עם הכוננים שלו? כמה גיגה יש בהם? יש אופציה לSSD?לא עדיף קצת יותר RAM?אני לא איזה גיימר מטורף כך שאם זה כרטיס מסך ממש טוב אפשר להתפשר קצת
פורסם 2015 ביולי 1910 שנים המחשב מגיע עם כונן 1TB, ניתן להרחיב זכרון ל8GB בתוספת 150 שח (חשוב לדרוש שיגיע בסטיק אחד בלבד) ניתן להוסיף SSD בנפח 120GB ב280 שח, או 250GB ב500 שח.זה הכל תלוי בתקציב מן הסתם. לדעתי לא כדאי לך לרדת מהכרטיס מסך הנוכחי, הוא הכרטיס המומלץ לחוייה טובה במשחקים הנוכחים.
פורסם 2015 ביולי 2010 שנים אם תרצה לקבל הצעת מחיר מ - TMS תשלח בבקשה מייל ל kirill@tms.co.il עם לינק לתר'דיום טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.