עבור לתוכן

עוד יתרון ברור ל-S6 על פני ה-G4 שאף אחד עדיין לא ציין משום מה:

Featured Replies

פורסם

מאז האייפון השני או השלישי( מי כבר זוכר) כל מוצר שיצא עם הגנה חדשה/נעול קיבל נבואות זעם של אנשים

"המכשיר בחיים לא יפרץ","לא יהיו לך עדכונים" וכו' וכו' וכו'.

וכל מכשיר מקבל בסוף את הפריצה. אם זה אחרי שבוע או אחרי חצי שנה

האם אתה מכיר איזשהו מכשיר מהפלאגשיפס (או ה2 הכי יקר) של איזשהי חברה שלא נפרץ עד היום?

• תגובות 55
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז אתה אומר שזה בקטנה, מקסימום נחכה חצי שנה

הבנתי

פורסם

דווקא לאייפון היו גרסאות של מערכת ההפעלה שלא נפרצו אם אני לא טועה.

(לא המכשירים עצמם).

פורסם

המקסימום שאני זוכר זה מקרים בהם היו פריצות שהצריכו פריצה מחדש אחרי רסטרט. אבל זה רק מדגיש כמה בוטלודר נעול הוא בעייתי.

פורסם
אז אתה אומר שזה בקטנה, מקסימום נחכה חצי שנה

הבנתי

אתה באמת הולך לבחור טלפון אחר אם בחצי שנה הראשונה (שכבר עברו ממנה חודשיים) לא יהיה רוט? אתה צוחק עלי?

רק כי אני ממש נחמד-

הG3 יצא ב 27/5/2014

כלי פריצה שונים לרוט-

stumproot-18/8/14

IOroot-8/6/14

purpledrake-19/7/14

וtowelroot שקיים עוד מהגלקסי 3 בערך והוא אתר ולכן אין לי תאריך

ועכשיו-פריצת הbootload (מה שאשכרה אמור לעניין אותך)

bump-10/11/14

בסופו של דבר אחרי 6 חודשים קיבלת רומים מקוסטמים כאשר כבר אחרי פחות מחודש היה רוט

בעולם שבו לאנשים אין בעיה לקנות אייפון חדש בלי ג'יילברייק (שהיה הרבה יותר משמעותי שאני הייתי בעולם הIOS בגלל שהחרא הזה כזה סגור) בטח שלא אמורה להיות לך בעיה לקנות טלפון בלי רוט/בוטלואודר

יש לטלפון הזה חסרונות. רוט/בוטלואודר הוא לא אחד מהם

נערך על-ידי Diabetus

פורסם
  • מחבר
אתה באמת הולך לבחור טלפון אחר אם בחצי שנה הראשונה (שכבר עברו ממנה חודשיים) לא יהיה רוט? אתה צוחק עלי?

מעניין.

בפעם הבאה שיהיה דיון על הנקסוס עם כל מיני אנשים שיכתבו שיש לו "יתרון" מטופש של "הוא מקבל עדכונים לפני כולם", אני אחכה לך בפינה.

פורסם

חרטטן לוזר.

לקצב העדכונים של הנקסוס אין שום קשר לבוטלואדר. זה קשור שהוא מריץ AOSP שמגיע ישירות מהריפוסטורי של גוגל.

גם לגלקסי 1/2/3/4/5/6/edge/note וHTC 8/9 יש בוטלואדר פתוח והם ממש לא מקבלים גרסאות בקצב הזה.

פורסם

כן

Apple TV 3

- - - תגובה אוחדה: - - -

מאז האייפון השני או השלישי( מי כבר זוכר) כל מוצר שיצא עם הגנה חדשה/נעול קיבל נבואות זעם של אנשים

"המכשיר בחיים לא יפרץ","לא יהיו לך עדכונים" וכו' וכו' וכו'.

וכל מכשיר מקבל בסוף את הפריצה. אם זה אחרי שבוע או אחרי חצי שנה

האם אתה מכיר איזשהו מכשיר מהפלאגשיפס (או ה2 הכי יקר) של איזשהי חברה שלא נפרץ עד היום?

כן

AppleTV 3

פורסם
מעניין.

בפעם הבאה שיהיה דיון על הנקסוס עם כל מיני אנשים שיכתבו שיש לו "יתרון" מטופש של "הוא מקבל עדכונים לפני כולם", אני אחכה לך בפינה.

היתרון הוא שהוא מקבל יותר שדרוגים רשמיים למערכות הפעלה עתידיות.

פורסם
  • מחבר

אם תחכה מספיק זמן, גם מכשירים אחרים יקבלו את העדכונים האחרונים.

הרי הבחור פה הרגע אמר שלחכות חצי שנה (!) לפאקינג רוט זה לגיטימי....

פורסם

אני מתכוון לטווח הארוך. סמסונג למשל ידועה לשמצה בזניחת מכשירי דגל לאחר עדכון אחד.

פורסם
אם תחכה מספיק זמן, גם מכשירים אחרים יקבלו את העדכונים האחרונים.

הרי הבחור פה הרגע אמר שלחכות חצי שנה (!) לפאקינג רוט זה לגיטימי....

אפילו את לקרוא הודעות (או להבדיל בין בוטלואודר לרוט) אתה לא יודע

קשקשן

פורסם
ל-G4 אין רוט!

איך אף אחד מעולם לא טרח לציין את זה בויכוחים האינסופיים בין שני המכשירים האלה? זה חיסרון אקוטי!

זה פשוט לא נכון. בתור אחד שתמיד נהנה לקרוא לכל מי שהוא מתווכח איתו "שקרן", הייתי מצפה שתבדוק היטב מה אתה כותב לפני שאתה מפרסם זאת. מבחינת נאה דורש, נאה מקיים. השנאה הבלתי מוסברת שלך ל-G4 כנראה שיבשה את שיקול דעתך ואפילו לא קראת מה שקישרת.

לדגם הבינלאומי של ה-G4 (זה שנמכר באירופה ולרוב גם מיובא בייבוא מקביל לארץ) יש root. לא רק שיש לו root, אלא LG עצמם סיפקו את הכלי שפותח לדגם הזה את ה-bootloader. כן, קראת טוב: LG עצמם סיפקו כלי לפתיחת ה-bootloader לדגם הבינלאומי.

הפרס בכתבה שקישרת אליה בכזה חיפזון, ומבלי שכנראה בכלל קראת, הוא לדגמים של Verizon/AT&T, בארה"ב. הדגמים האלה תמיד בעייתיים ומסובכים יותר ל-root. לא רק אצל ה-G4, אלא בכל הטלפונים.

המצב נכון להיום הוא שלדגם הבינלאומי יש root. לדגמים האחרים אין root. למי שרוצה לראות סטטוס מתעדכן, כאן:

http://forum.xda-developers.com/g4/general/discussion-unlock-root-situations-please-t3122752

ואחרי שכתבתי את זה והעמדתי דברים על דיוקם, אני רוצה לתת אזהרה קטנה:

לדעתי, נכון להיום לא כדאי לרכוש את ה-G4. ישנם דיווחים ממשתמשים על שני באגים קריטיים, שלפחות אחד מהם הוא בעיית חומרה:

1. בעיות touch אצל משתמשים רבים. הפתיחה המפורסמת של המכשיר בשתי הקשות לא עובדת כראוי אצל רבים (כלומר, לעתים עובדת ולעתים לא). מעבר לכך, במקומות מסוימים המסך מפספס לחיצות/החלקות אצבע. לא ברור אם זו בעיית קושחה או חומרה. LG כבר הוציאו עדכון אחד שתיקן בעיות מגע במקלדת המקורית של ה-G4, אבל זה לא פתר לחלוטין את הבעיה.

2. פסים מופיעים על גבי המסך, מעין סימני קילוף. זה קורה כבר כיום אצל משתמשים, כלומר לאחר מספר שבועות קטן של שימוש. לפי מה שהבנתי, מחליפים את המסך או המכשיר באחריות במקרים כאלה, אבל זה בכל זאת להכניס ראש בריא למיטה חולה.

אני עצמי התכוונתי לרכוש את ה-G4 וכרגע אני נמנע מכך, עד שאהיה משוכנע ששתי הבעיות האלה תוקנו.

נערך על-ידי Animor

פורסם

אחרי שעם האייפון 4 הייתי משחק כל היום עם Jailbreak וCydia ,אז אחרי שעברתי לAtrix ואחרי זה לS3 שיחקתי עם רומים בלי הפסקה כשקניתי את הG2 הבנתי שזה כבר פשוט לא שווה את זה, מערכות ההפעלה התבגרו מספיק כדי שאם אתה לא לחוץ על פיצ'ר מסויים אין באמת סיבה , הG2 מריץ Lollipop רשמי ועושה את זה מספיק טוב כדי לחסוך ממני את הכאב ראש , הN7 מצד שני עם Root וCustom Kernel וגם זה כמעט ובלדעי בשביל לחבר OTG בexFat שAOSP לא תומך בו .

פורסם

הבוטלואדר של ה-G3 לא נפרץ עד היום. כל הפריצות מתבססות על זיופי חתימות של רומים כדי שהבוטלאודר כאמור אינו פרוץ יאשר אותם.

פתחו בזמנו מגבית שהגיעה עד ל-20,000$ למי שימצא פריצה מלאה. וגם אז, העניין לקח חצי שנה +-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים