עבור לתוכן

די דחוף-וינדוז 8 או 7

Featured Replies

פורסם

שאלה למנוסים ולמבינים: וינדוז 7 או 8 ?

מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב.

(הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset)

מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7.

הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה.

המוכר שנתן אחריות מציע להתקין לי שוב 8.1 (פרו?) 64 ביט , למרות שאני משתמש גם בתוכנות ישנות 32 ביט,עם השלמות דרייברים שהוא השיג לוינדוז-8 ,שהוא מתקין כך הרבה לאנשים ובלי לתת CD להתקנה חוזרת, ואומר שהכל יעבוד טוב. (יעלה לי סכום נסבל וטירחה).

א.מה יותר אמין (ומתאים למחשב כזה = (HP Elitebook 6930p 3GB - וינדוז 8.1 (8) או 7?

ב.האם לקחת את ההצעה שלו , או לרדת לוינדוז 7 כי היצרנים לא מצאו לנחוץ לשים דרייברים באתריהם ? יש שם רק לוינ7

ג. תוכנות 32 ביט במצב תאימות על וינדוז 8 64 ביט- זה דבר שתמיד עובד?

בתודה מראש

פורסם

א. בכללי, אין הבדלי יציבות גדולים בין 8.1 ל7 (אולי קצת לטובת 8.1), אבל זה חסר משמעות אם יש בעיות דרייברים, במיוחד דרייבר מרכזי כמו תצוגה.

ב. אם אתה חווה בעיות כלשהן עם 8.1, הייתי חוזר ל7.

ג. מצב תאימות לתוכנות 32ביט עובד באותה צורה מאז ויסטה, אז או שזה עובד או לא. אם לא - זה כנראה בגלל בעיית תאימות אחרת ולא בגלל 32/64ביט. למען הסר ספק, תוכנות 16 ביט (DOS/WIN3.1) לא עובדות במערכת 64ביט, אך לא ציינת שאתה משתמש בכאלה, וממילא יש לכך פתרונות נוספים.

פורסם

אולי אתה יכול להתקין את הדרייבר לכרטיס מסך מהאתר של אינטל.

עריכה:

גם באתר של אינטל אין דרייבר לחלונות 8.1...

נערך על-ידי Gimel
מידע חדש

פורסם

אין (והוא גם ציין את זה). :(

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הוא .mobile intel 4 Series Express Chipset

המחשב הוא HP Elitebook 6930p 3GB

מעהה"פ: וינדוז 8.1 פרו

באתר HP ואינטל יש רק לוינדוז 7

מי יכול לעזור?

סובל מבעיית תצוגה קשה,

וכמו כן הייתי שמח להעלות את קצב הריענון ליותר מ 60 הרץ. לא מצאתי דרייבר למוניטור. אבל הדרייבר לכרטיס הוא הבעיה העיקרית

פורסם

בחור, אל תספים בבקשה. ואל תפריז עם ה"דחוף". אף אחד לא יעזור לך ביתר מרץ אם תכתוב "דחוף", בין אם זה באמת דחוף או לא.

איחדתי לך את הדיונים.

אם אין דרייבר, אז אין דרייבר. ככל שהצלחתי למצוא, אינטל באמת לא שחררו לצ'יפסט / כרטיס מסך זה דרייברים לגרסאות Windows אחרי 7.

יכול להיות שיש דרך לפתור את הבעיות עם התצוגה, אבל לי אישית אין נסיון עם מחשבים דומים וWin8/8.1.

את קצב הרענון בכל מקרה אי-אפשר להעלות מעבר ל60Hz.

פורסם

תנסה להתקין ידנית (מה device manager). ולא .exe

כך הוא אמור לקחת רק משהוא צריך ולהתקין דרייבר בלבד.

בלי כל התכונות הנלוות.

פורסם

אתה עם מחשב נייד. הוא אמור להגיע מהיצרן עם מערכת הפעלה מותקנת עליו עם כל הדרייברים הרלוונטים. אל תתחיל לנדוד לאתרים של יצרנים שונים ולחפש דרייברים למיניהם. מה שהיצרן נתן לך זה מה שיש. אם תתקין דרייברים אחרים זה יכול להשפיע על יציבות המערכת. אם 60 הרץ זה המקסימום, אז זה מה שיש.

מחשב נייד עובד OUT OF THE BOX, ולא בנוי לשדרוגים.

אתה רוצה שדרוגים? רק מחשב נייח או לקנות נייד חדש

כשאתה אומר מותקן לי חלונות 8.1 פרו מה הכוונה? האם היצרן התקין לך אותו או שעשית שדרוג למערכת ההפעלה או מישהו אחר שדרג לך? כי חלונות 8 שוחרר רק ב-2012, והמחשב שלך בן 5 שנים.

המלצתי: גבה את החומר שיש לך, תתקין מחדש את המחשב ליום הרכישה, תעדכן בחלונות UPDATE את מה שיתעדכן ואז תחזיר את התוכנות והקבצים מהגיבוי.

ולהבא, אל תעדכן מערכת הפעלה על מחשב נייד, אלא אם נאמר במפורש ע"י היצרן שזה אפשרי/מומלץ

נערך על-ידי moranhoresh

פורסם

אם יש רק דרייברים לוינדוס 7, אב אולי כדאי באמת לחזור ל-7.

אני לא חושב שיש תועלת בשימוש ב-8.1 על מחשב כזה.

פורסם

היה לי את המחשב הזה לתקופה מהעבודה... התקנתי עליו WIN8.1 ולא זכור לי בעיה של דרייברים

פורסם

מכיוון שפותח הדיון פתח שרשורים אחרים על אותו דבר בפורומים אחרים, והחליט שהוא מעדיף לנהל את הדיון שם ולא פה, השרשור הזה ננעל. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים