עבור לתוכן

חשיבות של מותג המחשב נייד ביחס לאמינות/שירות

Featured Replies

פורסם

שלום

אני בקרוב הולך לרכוש מחשב נייד ויש לי סוגיה שמטרידה אותי... אמינות היצרן

זכור לי מהעבר הרחוק קרוב שבמחשבים ניידים של HP יש תלונות על תקלות חומרה (סוללה מתה יחסית מהר, לוח אם נשרף וכו.)

אני מתכוון לרכוש מחשב או של ASUS או של לנובו. השאלה שלי איזה מותג אתה ממליצים (בלי קשר למפרט של המחשב) מבחינה של אמינות,תקלות והשירות בארץ.

בנוסף יש לי שאלה שכבר יותר קשורה למעבדים של ניידים:

איך המעבדים Celeron n2840/Pentium n3540 מסתדרים עם גלישה באינטרנט ובעיקר צפייה בYoutube סרטונים של 1080p??

והאם יש הבדל דרסטי בינם לבין מעבד i3-350m (מעבד ששווק לפני בערך 3 שנים אבל אני מנסה להשוות בינהם כדי לקבל פרופרציות)

פורסם

לגבי אמינות - גם אם יש הבדלים אמיתיים בין יצרנים - הם כנראה לא גדולים ואף אחד לא יכול לצפות מראש מה יקרה למחשב שלך.

מבחינת שירות - מבין מה שציינת, ועל סמך הממוצע של מה שיצא לי לשמוע - השירות של לנובו יהיה יותר טוב מהשירות של אסוס, אבל זה תלוי מי נותן השירות. זה לא קבוע לכל הדגמים של אותו יצרן. ולפעמים גם באותו מחשב אתה יכול לבחור בין כמה נותני שירות.

למשל - יש דגמים של לנובו שמקבלים שירות בIBM, וגם דגמים של אסוס. IBM לרוב נותנים שירות טוב. לעומת זאת על סרבפרו (נותן השירות המרכזי של אסוס) שמעתי כמה סיפורים לא מלבבים.

פורסם

לגבי המעבדים שניהם איטיים יותר מה i3. אלה מעבדי אטום עם שם מכובס.

פורסם

יש להם יתרון קל בריבוי משימות קלות (למשל עליית מערכת ההפעלה אחרי הלוגין) . יש להם חסרון עצום במשימות חד ליבתיות תובעניות. להתקין עדכונים ראשוניים למערכת הפעלה יכול לקחת שעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים