עבור לתוכן

העברת HD BOOT ממחשב אחד לשני

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי במכללה כמה מעבדות מחשבים, לכל תלמיד יש את HARDDRIVE משלו

התקנו WIN SERVER 2012 R2 על HD אך המעבדה שבה התקנו את המערכת לא תמיד זמינה לסודנטים ולכן הם פתחו מעבדה אחרת שבה החומרה היא שונה ופחותה מהמעבדה שבה התקנתי את המערכת . הסטודנטים במכללה עובדים בשיטת SWAPABLE DRIVE (מגירה ), הבעיה שלי החלה שכנסתי את ה HD למחשב שונה מזה של המעבדה, המערכת עלתה אך לא היה לה מספיק זיכרון לטעון את ה HYPER V מכוון שיש למערכת רק 4 GB של RAM ואין מספיק משאבים לחלוק. שחזרתי למעבדה שבה התקנתי את המערכת הדיסק מזוהה ע"י ה BIOS אך לא עושה BOOT חושב לי לציין שדרך LINUX הקונן מזוהה ( כלומר הוא תקין !) אך אני תקוע ללא יכולת להעלות את המערכת .

האם המערכת עושה איזה BIND עם REGISTER ? האם זה משהו פתיר מעבר לפרמוט

פורסם

למה אתה כותב הכל ב all caps?

מה קורה בזמן boot?

Linux לא רלוונטי כאשר אתה בודק bootloader כמו BCD.

פורסם
  • מחבר

הוא כותב reboot or select a proper boot device אין לי גישה לbios במכללה הוא נעול וגם הגישה למארז , במכללה אומרים שאין שום דיסק מחובר רק CD ו swappable drive כלומר הקופסא

פורסם

ההודעה אומרת או שהמחשב לא ניגש לאותו דיסק או שהוא לא מזהה bootloader.

פורסם
  • מחבר

אז מה עושים ? אם אני לוחץ F9 אני מגיע ל boot option שם אני רואה sata1 -CD ו sata2- hard disk

זאת אומרת שהוא מזוהה אבל boot הוא לא נותק במארז אין דיסק פנימי הדיסק שהוא מזוהה זה הדיסק שהכנסתי עם המגירה ויותר מזה אם אני שם את הדיסק במחשב אחר בתור secondary כלומר ( מוסיף hhd למערכת אחרי ה boot אני רואה את הדיסק ! אבל שאני מנסה לעשות ממנו boot המחשב לא נותן לי ,

האם יש משהו במערכת שעושה BIND עם החומרה ואם כן , איך ניתן לאפס את ההגדרות registry

פורסם
  • מחבר

אז איך פותרים את זה ?

להשתמש ב hiren boot CD או במשהו אחר

פורסם

לא חייבים. גם דיסק התקנה של Windows מכיל recovery console עם bootrec.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים