עבור לתוכן

מאיפה אתם קונים אבקת חלבון?

Featured Replies

פורסם

אהלן, נגמרה לי הקופסה ( :( ) שקניתי בזמנו עם חברים דרך ויטהקוסט.

אני מחפש לקנות "עפקת ניפוח" חדשה אבל כשנכנסתי לויטה ועשיתי חישוב לדיימטייז\אופטימום יצא שהמחיר הסופי סביבות ה76-78 דולר לאחר קופון 10$ הנחה ותוספת משלוח לישראל.

משמע יש לשלם מע"מ מה שייקר את העסק. שאלתי היא, מאיפה אתם מזמינים? אולי יש דרך לייעל תהליכים..

פורסם

bodybuilding משם אני מזמין...

יש עוד כמה אתרים טובים כמו vitacost, vitvitaminshoppe אם אתה בלחץ לקנות מהר תחפש אמינו שופ.

פורסם
  • מחבר

אבל זה לא יוצא לך אותו מחיר כמו בארץ מקניה באתרים האלה?

עשיתי חישוב בבודיבילדינג ובויטה יצא בערך אותו דבר אחרי תוספת משלוח ומע"מ (כי עוברים את ה75 דולר..) למה שתקנה משם?

פורסם

תקנה מויטה קוסט 2LBS כל פעם, כך תוכל לגוון בטעמים והמשלוח הרבה יותר מהיר.

כל פעם תרשם מחדש \ תדאג שירשמו דרכך ותקבל קופון של 10$ כך שאבקה יקרה כמו אופטימום יוצאת לך 31$ כולל משלוח לארץ, זה ממש זול.

אם בכל זאת בא לך 5LBS תלך על חברות קצת יותר זולות אבל עדיין מעולות, חבל שהפסיקו לשלוח את הMATRIX M5.

בכל מקרה אני לא עברתי את רף המכס פעם אחת דרכם..

פורסם
  • מחבר

הקופון 10$ תקף רק לקניה מעל 50$. החלבון 2LB עולה 31 דולר משלוח עוד 10 ככה שזה 41 דולר (155 שקל).

בארץ 5 LB עולה לך 388 שזה בדיוק אותו יחס (פי 2.5)

פורסם

תקרא את שלב 3, זה מעל 30$, אני משתמש בזה כל הזמן.

http://www.vitacost.com/refer-a-friend-info?isrc=home:midbanner1:referafriend:20150707

ד"א למצוא אופטימום בארץ ב388 שח זה לא כזה מובן מאליו, אפילו אמינושופ שנחשבים 'זולים' לא מתקרבים למחיר הזה, אלא אם יש מבצע פה ושם...

פורסם

הם בד"כ לא מכניסים את עלות המשלוח לקבלה/הצהרה, כך שמעולם לא עברתי את ה- $75 (אני מזמין את ה- Gold 5LB) ולא שילמתי תוספת כלשהיא. יש גם כל מיני מבצעים כל הזמן, צריך לשים לב לאימייל ולקנות כאשר יש מבצע ולא דווקא כאשר הולך להגמר.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לך חנות מעולה בשם טבע בריא , כנס לאתר תתרשם קצת.

מחירם ושירות מעולים . אני אישית משתמש בQUAD MASS אבקת חלבון מעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים