פורסם 2015 ביולי 1310 שנים אז יש לי מחשב ויש לי ממיר (HOT או YES לא משנה).מה אני צריך בכדי לחבר את הממיר למחשב בכדי שתהיה לי אפשרות להקלטה של תוכניות _ (ואני בכוונה לא מדבר על הממירים שמקליטים).אני רוצה שהתוכן ישב לי במחשב.מישהו יכול לעזור או להמליץ?יש תקציב של 300-400ש"חתודה
פורסם 2015 ביולי 1310 שנים אתה צריך משהו כזה:http://www.rsm.co.il/Product/%D7%9C%D7%95%D7%9B%D7%93-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95-usb-%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%9A-windows-8-dc60-easycapבהנחה שהממיר שלך לא HD, לא נראה לי שיש לך סיבה מיוחדת להשקיע יותר מזה. יש מכשירים "משוכללים" יותר, אני לא יודע האם האיכות שהם מספקים טובה יותר. שים לב שכל ההתקנים מהסוג הזה יכולים להליט רק את מה שהממיר משדר באותו רגע. לא ניתן לצפות בערוץ אחד ולהקליט ערוץ אחר.
פורסם 2015 ביולי 1310 שנים מחבר הממיר שלך הוא ממיר HD (עם כבל HDMI) או שיש חיבורי בננה?כרגע לא HD _ חיבור בננותואם יהיה לי HD אז איזה כרטיס או חיבור אצטרך?אני מבין שה EASYCAP שהצעתם זה הכי אידיאלי ל ממיר לא HD _ (לחיבורי AV)
פורסם 2015 ביולי 1310 שנים רק מציין שהאיכות שתקבל באמצעות לכידת EZCAP תהיה גרועה משמעותית מזו שאתה רואה בטלוויזיה בשל הרזולוציה נמוכה.משום מה אין לי הסבר מספיק טוב, אבל מהניסיון שלי (יש לי כזה) רואים פשוט רע במחשב. רזולוציה של יוטיוב 360 .וסתם שאלה, במידה ואנחנו מדברים על HD, איזה התקן לכידה מלבד FRAMEWARE יכול להתאים ??
פורסם 2015 ביולי 1410 שנים ישנם כרטיסי לכידה עם HDMI, חפש באיביי.לגבי איזיקאפ, אכן איכות לא משהוא. יש כרטיסי לכידה אנאלוגיים שנותנים איכות קצת טובה יותר כמו pvr150mce של פעם.
פורסם 2015 ביולי 1410 שנים כן היה לי אחד כזה פעם כרטיס TV שיודע לקבל SIGNAL IN בAV באיכות לא רעהאבל זה כלכך ישן שעד כמה שזכור לי במצב לכידה התוכנה היתה מפרקת לי את המחשב לגורמיםוכשסוף סוף קניתי מחשב חדש עם ווינדוס XP הדרייבר לא תמך X_X .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.