עבור לתוכן

מחפש גוף קירור ל 9800XT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

ברשותי ASUS RADEON 9800XT והגעתי עם ה HEATSINK המקורי אחרי מריחת ARCTIC SILVER 5 ל 483 לליבה ו 820 לזכרונות ( ב480 מתחילים להיות נקודות לבנות קטנות... ) ניסיתי לעשות את אותו הדבר בשני כרטיסי 9800XT אחד של SAPPHIRE ואחד מקורי של ATI והגעתי מקסימום ל 450 ליבה 810 זכרון ( אחרי מריחת המשחה... ) עכשיו אציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות HEATSINK חדש לכרטיס מסך שלי משהו שאני לא יצתרך לנסר ולהתאים אותו משהו שישב בול...

אז אני צריך HEATSINK לליבה + לזכרונות והכי חשוב משהו שהוא עוזר בטוח שאריתם עליו ביקורות או משהו ועם אפשר להעלות לכאן את הביקורות אז זה יהיה נפלא !!

תודה מראש

פורסם

אני לא רואה סיבה להחליף את הקירור של ה9800XT הוא מצויין לדעתי.

בקשר לזכרונות קנה סינקים מנחושת, קטנים כאלה ב40-50 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהוא מעולה אבל אני רוצה לנסות להגיע ל OC יותר גבוהה ובקשר לקירור של הזכרונות אני מחפש משהו יותר רציני מחתיכות ברזל ! אני מעדיף HEATSINK שמחסה את כל הכרטיס גם את הליבה וגת את הזכרונות אחרת הזכרונות יהיו פחות מאוווררים מאשר בקירור STOCK

ובבקשה בלי הערות כמו אתה לא צריך את זה וכל מה שקשור לזה

אני יודע שאני לא צריך לעשות לכרטיס OC בכלל אבל אני רוצה לעשות לראות לאן אני יכול להגיע איתו ואז להוריד למהירות STOCK ואז לשמור את ה OC לזמן שאני יצתרך אותו...

פורסם

טוב אני באמת אשמור את הערות לעצמי, אבל קח בחשבון שזה כרטיס של 3000 ש"ח שאתה מסכן, ולמישהו נהרס פה כרטיס בגלל אוברקלוק, לא לגמרי אבל הוא היה חייב לעשות לו דאון-קלוק עצבני.

בכל אופן אם המארז כולו קריר אז האופציה הבאה שלך היא קירור מים אני מאמין.

פורסם

קנה את ה-VAG Cooler, קירור מצויין , שקט ותופס את כל הכרטיס.

פורסם

יש הרבה מאוד משתנים שקובעים את האוברקלוק שתוכל לעשות לכרטיס מסך שלך. לפי סדר חשיבות לדעתי:

1. מתח לליבה. כדי לשנות את זה צריך לעשות Vmod שים לב שזה מאוד מסוכן וצריך ידע באלקטרוניקה. תעשה חיפוש בגוגל עם הכרטיס שלך. עוד משהו זה שחייבים לקרר בצורה טובה מאוד את הכרטיס כשעשו לו Vmod. מה שחשוב לדעת זה שכל כרטיס בא במקור עם מתח שונה וזה לפי מה שATI קבעו במפעל לליבה שלו (ליבה פחות טובה - יותר מתח, ליבה יותר טובה - פחות מתח). אז עדיף כרטיס עם מתח נמוך כי אז יש לך הרבה headroom בשביל להעלות את המתח.

2. קירור לליבה. חוץ מההיט סינקים שמוכרים בשוק יש הרבה אנשים שמשתמשים בהיט סינקים של מעבדים בשביל הכרטיס, הבעייה שהם כבדים מאוד ותופסים מקום של הרבה חריצי PCI (פחות בעייה). עוד בעייה זה שכדי להרכיב אותם צריך לפעמים לקדוח בכרטיס.

3. סוג זכרון. ATI וחברות אחרתו שמייצרות את הכרטיסים שלה שמות זכרונות שונים על הכרטיסים. על כל צ'יפ כתוב הרבה דברים שלא יגידו לך כלום אבל אם תחפש בגוגל תמצא כמה NS הציפ. אלף חלקי ה NS זה כמה מגה הרץ הוא מוגדר לעשות, ואז אתה יכול לעשות למהירות הזאת אוברקלוק בלי בעייה. אתה תצטרך להוריד את ההיט סינקים מהזכרונות כדי לקרוא מה כתוב עליהם.

3 (א). מתח לזיכרון. אני לא יודע אם אפשר לשנות את זה ואני לא זוכר שקראתי כזה דבר אבל זה אמור לעזור אם אפשר לשנות את זה.

4. קירור לזיכרון. הרוב הגדול של הפעמים מה שמגביל את הזיכרון זה לא הקירור שלו אלא האיכות שלו, ועוד במקרה שלך יש כבר היט סינקים על הצ'יפים אז באמת אין סיבה לשנות את הקירור.

פורסם

כידוע לי Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 לא מתאים ל9800XT

והינה ציטוט מזיגזאג:

"מתאים לכרטיסי מסך ATI 9500-9800 מדגמי Pro, AIW, XT, SE (לא מתאים ל- 9800XT) "

הלינק לזה:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=2044

לפי לי דעתי תילך על:ZALMAN עם המאוורר

או שתחכה שיגיע: THERMALTAKE EXTREME GIANT 3

ביקורות טובה עליו כאשר הוא נימצא על 9800pro (אבל הוא גם מתאים לXT, פשוט לט מצאתי ביקורת עליו):

http://xcsystems.com/catalog/ExtremeIII3.php

פורסם

קנה את ה-VAG Cooler, קירור מצויין , שקט ותופס את כל הכרטיס.

אכן גוף קרור מצוין...

רק מה חבל שהוא אינו מתאים ל9800XT ... קבל מהיצרן כותב:

In general the cooler fits on the following graphic boards:

-ATI Radeon 9500 (Pro), 9700 (Pro), 9800 (Pro) ; not compatible to All in Wonder and XT Versions

-from Revision 2 compatible to All in Wonder versions

-Revision 3 (available from mid of March) compatible to 9600 (Pro, AIW, XT)

פורסם

שמעת על הכ Extreme Giant 3 של Tt?

פורסם

אם שמעת ואם לא עצה שלי רד ממנו כבר עכשיו... רב הביקורות רק יורדות עליו ובסך הכול הוא קיבל ביקורות רעות מאוד אם זה מכיוון

הרעש הגבוה שהוא עושה ואם זה מבחינת יכולות הקירור שלו.. הקירור של זלמן טוב ממנו בכמה דרגות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים